pontios1969 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 καλημέρα. θέλω να κατεβάσω την τελευταία framework 3.5 αλλά φοβάμαι μήπως η Microsofot ελέγξει το Pc και το βρει cra......smeno. τι γίνετε με αυτή τη διαδικασία ? ευχαριστώ
PCharon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Για ποιό λόγο να την κατεβάσεις? Αν δεν έχεις εγκατεστημένο κάποιο πολύ χρήσιμο για σένα πρόγραμμα που να απαιτεί το v3,5 δεν υπάρχει κανένας λόγος να γεμίσεις το δίσκο με τσάμπα αρχεία (έχει γίνει "ντόρος" για το μέγεθος που είχε αυτό το release). Μην ανησυχείς, δεν έχει καμία σχέση με τη λειτουργία των Windows, απλά runtimes είναι. Δεν είναι κάποιο crucial update για το λειτουργικό ή κάτι τέτοιο.
pontios1969 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μου είναι απαραίτητο για να αναβαθμίσω το iphone 3g σε 2.2 firmware.
PCharon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Ορίστε τότε direct link για να το κατεβάσεις χωρίς να χρειάζεται κάποια περίεργη διαδικασία, θα πας εδώ: http://msdn.microsoft.com/en-us/netframework/aa569263.aspx ...και θα κάνεις κλικ στο .NET Framework 3.5 Service Pack 1 (Full Package) Υ.Γ. Όσο για το χώρο που θα πιάσει στο δίσκο σου, βοήθειά σου...
pontios1969 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 ξέρεις μήπως πόσο χώρο πιάνει ? μπορώ να το βάλω και μετά να το σβήσω ? ή μένει στο pc υποχρεωτικά ? ευχαριστώ
PCharon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δεν το έχω βάλει, νομίζω όμως καμιά πεντακοσάρα μεγκαμπίτια πρέπει να την πιάνει χαλαρά. Ναι μπορείς να το σβήσεις μετά, δεν τρέχει τίποτα. Θα πας στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων στον πίνακα ελέγχου και θα το βρεις εκεί γι uninstall.
pontios1969 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 να είσαι καλά φίλε...... -----Προστέθηκε 21/12/2008 στις 07 : 41 : 29----- φίλε μου , η παραπάνω διεύθηνση δε λειτουργεί. είναι μήπως προσωρινό πρόβλημα ?
PCharon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μια χαρά λειτουργεί, το έχω δοκιμάσει πριν σου το δώσω. Κοίτα μήπως μπλοκάρεται η σελίδα (?!) κατά λάθος από τον φυλλομετρητή σου ή κάτι τέτοιο. Το απευθείας link για να το κατεβάσεις είναι τούτο: http://download.microsoft.com/download/2/0/e/20e90413-712f-438c-988e-fdaa79a8ac3d/dotnetfx35.exe
micos000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί λες "καμιά πεντακοσάρα μεγκαμπίτια πρέπει να την πιάνει χαλαρά" ρε συ PCharon? 2.7ΜΒ πιάνει το .net framework 3.5. Κατέβασέ το pontios από ΕΔΩ. Και, όχι, δεν ζητάει έλεγχο αυθεντικότητας. EDIT: @PCharon: Το bootstraper πακέτο που προτείνεις είναι το πακέτο για τους προγραμματιστές σε .NET γλώσσες προγραμματισμού. Δεν χρειάζεται στους υπόλοιπους, όπως ο pontios.
PCharon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 2.7ΜΒ πιάνει το .net framework 3.5. 2.7ΜΒ?? Ποιός? Αυτός είναι "live installer" και κατεβάζει τα αρχεία από το διαδίκτυο... Δες εδώ που έχει τον ίδιο installer που προτείνεις, από κάτω στις απαιτήσεις... http://www.techspot.com/downloads/4297-microsoft-net-framework-beta.html ...μετά δες κι εδώ που έχει το ίδιο link για όλο το πακέτο http://www.devilsworkshop.org/download-complete-microsoft-net-framework-35-setup/ ...μετά τράβα στο Google και γράψε net framework size και ρίξε μια αναζήτηση για να δεις το "ντόρο" που ανέφερα.
micos000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Έχεις δίκιο. Βρε τους ανόητους. έως 500ΜΒ στον δίσκο θέλει. Είναι με τα καλά τους. Πάντως έτρεξα τον Installer και μου κατέβάζει 47ΜΒ. Δεν ξέρω αν μετά θέλει κι άλλα. Δεν το αφήνω να τελειώσει γιατί δεν μου χρειάζεται.
PCharon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Να μαντέψω πως έχεις ήδη το v3.0 και κατεβάζει μόνο τα επιπλέον στοιχεία. Τέλος πάντων, πολύ χάλια τα έχουν κάνει. Ευτυχώς οι περισσότερες από τις .NET εφαρμογές που κυκλοφορούν δεν απαιτούν κάτι παραπάνω από τη v2.0 (αυτή έχω και είναι πολύ μικρή) οπότε οι περισσότεροι δεν έχουμε λόγο να βάλουμε τόσο σκουπίδι στο PC μας. Για να είμαι ειλικρινής, ούτως ή άλλως ποτέ δεν συμπάθησα τα .NET λογισμικά και δεν τα χρησιμοποιώ ιδιαίτερα (πολλά από δαύτα εξάλλου είναι σκουπίδια/χελώνες που έγραψε κάποιος άσχετος με προγραμματισμό μόνο και μόνο επειδή τον βόλεψε το συγκεκριμένο framework).
pontios1969 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 πάντως ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθειά σας. τώρα δεν το χρειάζομαι πλέον και θα το σβήσω. έκανα τη δουλειά μου .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.