Tsino Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά μετακομίζω και πάω προς Παιανία μεριά. Αυτήν τη στιγμή έχω Connex 2MB και σκέφτομαι... να κάνω μεταφορά του connex ή να βάλω HOL από την αρχή? Ξέρει κανένας στην Παιανία αν η HOL παίζει καλά? Επίσης για μεταφορά του connex και του σταθερού του ΟΤΕ πληρώνω κάτι έξτρα?
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 το αν θα παιξεις καλα εξαρτατε απο αποσταση αποτο αστικο κεντρο και επισης απο ποιοτητα χαλκου οποτε το ποιος θαπαιξει σταθερα ειναι σχετικο.παντως οτε δεν θα βαζα.αρκετα με το μονοπωλιο.
Tsino Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Και το νταβατζιλίκι του πΟΤΕ συνεχίζεται... για την μεταφορά μου ζητήσανε 45€ .... τους έσκασα άκυρο και θα το ρισκάρω με HOL και βλέπουμε....
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά μετακομίζω και πάω προς Παιανία μεριά. Αυτήν τη στιγμή έχω Connex 2MB και σκέφτομαι... να κάνω μεταφορά του connex ή να βάλω HOL από την αρχή? Ξέρει κανένας στην Παιανία αν η HOL παίζει καλά? Επίσης για μεταφορά του connex και του σταθερού του ΟΤΕ πληρώνω κάτι έξτρα? βαλε forthnet. Είναι ο μοναδικός αξιόπιστος εναλλακτικός.
kalwdios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Εγω νομιζω οτι πρεπει να κανεις το εξης πρωτα απο ολα,χωρις πλακα εεε..... Να μαθεις τι εχουν οι.....γειτονες..........τουλαχιστον να ξερεις τι θα αντιμετωπισεις στο μελλον!!!
tYrAnOs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Από τότε p έφυγα από τον ποτε k πήγα στη Forthnet δεν είχα ποτε τίποτα προβλήματα
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Εγω νομιζω οτι πρεπει να κανεις το εξης πρωτα απο ολα,χωρις πλακα εεε.....Να μαθεις τι εχουν οι.....γειτονες..........τουλαχιστον να ξερεις τι θα αντιμετωπισεις στο μελλον!!! ειναι τελειως σχετικο αυτο.μπορει αυτοι να παιζουν μια χαρα και εσυ να εχεις πετυχει σε μαπα χαλκο και να τρεχεις η να ειναι προβληματικη η καλωδιωση στο σπιτι κτλ κτλ. και στον οτε πληρωνεις και την αναγνωριση δεν θα πληρωσεις την μεταφορα?
liopyr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Eπίσης, επειδή την πάτησα κι εγώ μόλις πριν από δύο μέρες, αφού κάνεις αίτηση όπου αποφασίσεις να κάνεις, έλεγξε την καλωδίωση του σπιτιού σου αν είναι Ok. Εγώ περίμενα ένα μήνα να έρθει η νέα σύνδεση, και αφού χθες ήρθε ο τεχνικός να την συνδέσει, δεν βρήκε το καλώδιο που αντιστοιχεί στο σπίτι μου πουθενά. Αυτό σημαίνει forthnet ενεργοποιημένη κανονικά, εγώ χωρίς internet, και να ψάχνω χριστουγενιάτικα ηλεκτρολόγο να φτιάξει την καλωδίωση του σπιτιού.
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Eπίσης, επειδή την πάτησα κι εγώ μόλις πριν από δύο μέρες, αφού κάνεις αίτηση όπου αποφασίσεις να κάνεις, έλεγξε την καλωδίωση του σπιτιού σου αν είναι Ok. Εγώ περίμενα ένα μήνα να έρθει η νέα σύνδεση, και αφού χθες ήρθε ο τεχνικός να την συνδέσει, δεν βρήκε το καλώδιο που αντιστοιχεί στο σπίτι μου πουθενά. Αυτό σημαίνει forthnet ενεργοποιημένη κανονικά, εγώ χωρίς internet, και να ψάχνω χριστουγενιάτικα ηλεκτρολόγο να φτιάξει την καλωδίωση του σπιτιού. ειναι λιγο σπανια περιπτωση αυτη ποθ αναφερεις.να μην υπαρχει καθολου καλωδιωση η να μην παιζει καθολου η να μην μπορει να παιξει σωστα ειναι λιγο δυσκολο.να ειναι λαθος αλλα να μπορει να φτιαχτει αυτο ειναι πολυ πιθανο.λιγες ειναι οι φορες που δεν μπορει να φτιαχτει.το κακο ειναι οτι ενας απλος ηλεκτρολογος δεν ξερει για adsl οποτε αυτοι τα βγαζουν ολαοκ και δεν μπορουν να δουν τι ειναι το ιδανικο η τι πρεπει.ο ηλεκτρολογος κοιταει να παιζει το τηλ παντου και δεν το νιαζει για αναπληρωματικα ζευγη για πριζακια οτε και παει λεγοντας.
liopyr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 ειναι λιγο σπανια περιπτωση αυτη ποθ αναφερεις.να μην υπαρχει καθολου καλωδιωση η να μην παιζει καθολου η να μην μπορει να παιξει σωστα ειναι λιγο δυσκολο.να ειναι λαθος αλλα να μπορει να φτιαχτει αυτο ειναι πολυ πιθανο.λιγες ειναι οι φορες που δεν μπορει να φτιαχτει.το κακο ειναι οτι ενας απλος ηλεκτρολογος δεν ξερει για adsl οποτε αυτοι τα βγαζουν ολαοκ και δεν μπορουν να δουν τι ειναι το ιδανικο η τι πρεπει.ο ηλεκτρολογος κοιταει να παιζει το τηλ παντου και δεν το νιαζει για αναπληρωματικα ζευγη για πριζακια οτε και παει λεγοντας. Πρόσεξε, άνοιξα τα πριζάκια, φεύγουν καλώδια κανονικά από μέσα, για κάποιο λόγο όμως δεν φτάνουν (ή δεν δουλεύουν) στο κουτί που ήρθε να συνδέσει ο τεχνικός της 4thnet τη νέα γραμμή. Τι εννοείς αναπληρωματικά ζεύγη και πριζάκια? Τι πατατιά θα μπορούσε να κάνει σε αυτά? Δεν έχει καν σήμα κάποιο καλώδιο στο κουτί ώστε να το αναγνωρίσουμε ποιο είναι με αυτό το χαρακτηριστικό beeper. Mε λίγα λόγια ούτε το τηλέφωνο παίζει...
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 ειναι πολυκατοικια μονοκατοικια?εχεις κατανεμητη η πεφτεις σε box στην κολωνα?τωρα να μην φτανουν δυσκολο.να εχει κοπει καποιο ναιαυτο γινετε.
liopyr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 ειναι πολυκατοικια μονοκατοικια?εχεις κατανεμητη η πεφτεις σε box στην κολωνα?τωρα να μην φτανουν δυσκολο.να εχει κοπει καποιο ναιαυτο γινετε. Eίναι διώροφο, εγώ είμαι στο ισόγειο. Οι από πάνω έχουν μια χαρά net+τηλ. Πέφτω πάνω σε box, το οποίο είναι σχεδόν πάνω από την πόρτα μου... Επίσης να αναφέρω πως η απ'έξω καλωδίωση είναι σχεδόν καινούρια, πριν λίγους μήνες την περάσανε, και έβαλαν πολύ καλά καλώδια σύμφωνα με τον τεχνικό της forthnet που τα είδε ...
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Πρόσεξε, άνοιξα τα πριζάκια, φεύγουν καλώδια κανονικά από μέσα, για κάποιο λόγο όμως δεν φτάνουν (ή δεν δουλεύουν) στο κουτί που ήρθε να συνδέσει ο τεχνικός της 4thnet τη νέα γραμμή. Τι εννοείς αναπληρωματικά ζεύγη και πριζάκια? Τι πατατιά θα μπορούσε να κάνει σε αυτά? Δεν έχει καν σήμα κάποιο καλώδιο στο κουτί ώστε να το αναγνωρίσουμε ποιο είναι με αυτό το χαρακτηριστικό beeper. Mε λίγα λόγια ούτε το τηλέφωνο παίζει... α.τα αναπληρωματικα πρεπει να ειναι αποσυνδεμενα και οι ηλεκτρολογοι τα συνδεουν ολα. Eίναι διώροφο, εγώ είμαι στο ισόγειο.Οι από πάνω έχουν μια χαρά net+τηλ. Πέφτω πάνω σε box, το οποίο είναι σχεδόν πάνω από την πόρτα μου... Επίσης να αναφέρω πως η απ'έξω καλωδίωση είναι σχεδόν καινούρια, πριν λίγους μήνες την περάσανε, και έβαλαν πολύ καλά καλώδια σύμφωνα με τον τεχνικό της forthnet που τα είδε ... απλα μου φενεται λιγο παραξενο αυτο να εχειγινει βλακεια.και αμα τα καλωδια ειναι καινουρια δεν γινετε να μην φτανουν κατω ουτε αυτα ουτε καποιο αναπληρωματικο.δικτυου ειναι η κανονικα.αμα το beeper δεν σφυριζει μπορεις να το κανεις δοκιμη ειτε με πολυμετρο ειτε με μπαταρια και μετρας ταση.επισης αυτο πανω απο την πορτα σου ισως ειναι η χωνευτη αν οχι το box.
liopyr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Τώρα χωνευτή-box θα σε γελάσω. Ο τεχνικός μου είπε πως αν βρω/περάσω νέο καλώδιο, να το συνδέσω στην "ταδε" θέση και είμαι έτοιμος. Από το τηλ. πριζάκι φεύγουν 2 καλώδια. (αν αυτό βοηθάει επίσης). Έχει το boss στην δουλεια ένα "beeper", θα το πάρω αύριο να δοκιμάσω και μόνος μου, γιατί σαν να ψιλοβιαζόταν ο τεχνικός να το ψάξει...
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Τώρα χωνευτή-box θα σε γελάσω.Ο τεχνικός μου είπε πως αν βρω/περάσω νέο καλώδιο, να το συνδέσω στην "ταδε" θέση και είμαι έτοιμος. Από το τηλ. πριζάκι φεύγουν 2 καλώδια. (αν αυτό βοηθάει επίσης). Έχει το boss στην δουλεια ένα "beeper", θα το πάρω αύριο να δοκιμάσω και μόνος μου, γιατί σαν να ψιλοβιαζόταν ο τεχνικός να το ψάξει... τα υπολοιπα διαμεσω μσν na μην χαλασουμε ολο το τοπικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.