Προς το περιεχόμενο

sport-fm.gr

ziggystardust

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:shock:

Τώρα θα αναρωτιέστε τι δουλειά έχει το σπορ fm εδώ πέρα :P ??

λοιπόν εδώ πέρα είναι ο τομέας του site που μπαίνουν όλα τα άρθρα της εφημερίδας Sport Day.

Κάνοντας browse στις σελίδες μπορείς να βρεις αρθρογραφίες νομίζω των τελευταίων 3-4 ετών.

το δικό μου ζητούμενο είναι, μιάς και δεν έχει γενικότερα "search" το site πως θα μπορέσω να βρω και να απομονώσω τα άρθρα από συγκεκριμενο αρθρογραφο, δίχως να κάτσω να τριγυρίζω ανάμεσα σε 1200 σελίδες

αν περιηγηθείτε λίγο στο site θα δείτε ότι δεν υπάρχει τρόπος να κοιταξεις τα αρθρα μονάχα από κάποιων συγκεκριμένων..

οπότε υπαρχει κάποιος αλλος τρόπος ;;

ΥΓ τώρα αν οι περισσότεροι απλά λέτε "τι κάθετε και ρωταει αυτός", δεν πειράζει.. τη δουλειά μου θα ήθελα να καταφερω να κάνω B)

Δημοσ.

Στα δεξια του site υπαρχει ενα πλαισιο με αρθρα απο καποιους αρθρογραφους. Αν πατησεις πανω στο ονομα του σου εμφανιζει ολα του τα αρθρα. Αν ζητας αυτο..

Δημοσ.

αυτό που λες συμβαίνει μόνο με τους 3 ρεπορτερ των παναθηναϊκου, ολυμπιακού, αεκ στο πλαίσιο που είναι πάνω απο τις αρθρογραφιες

αλλά κ στο web-tv.. όπου μπορείς να επιλέξεις τα βιντεο απο τον κάθε σχολιαστή ξεχωριστά

με τα αρθρα ειναι το θεμα τι γίνεται :fear:

clipboard03xa9.th.jpg

Δημοσ.

Aπ'οτι βλεπω δεν ξεχωριζουν τα αρθα σε κατηγοριες οπως στους ρεπορτερ ομαδων... οποτε δεν θα βγαλεις ακρη... μιση δουλεια κανανε !! :P

Δημοσ.

ε ναι αυτό λέω..

μπας κ υπάρχει κανα ιδιαιέτερο ψαχτήρι.. πέραν του site

η κανας άλλος τρόπος ξέρω γω δουλεύοντας με τον κώδικα της σελίδας.. or sth ??

ισως λέω κ λαλακίες..

αλλα ξερω γω ... :rolleyes:

Δημοσ.

Δοκίμασε το πανίσχυρο Google (σαν το πανίσχυρο Vim ένα πράμα) με όρους αναζήτησης το παρακάτω:

>Πανούτσος inurl:sport-fm.gr/article

όπου Πανούτσος, το όνομα που σε ενδιαφέρει. Αν σου βγάλει μήνυμα για ommited results, επέλεξε να σου τα εμφανίσει και αυτά.

Καλή επιτυχία

Δημοσ.

α γεια σου !!!

μεσω google την πάλευα κ γω να βγάλω άκρη..

αλλα αυτο με το inurl ειναι το κολπο..

δεν το ξερα.. συνδιαζα το name του αρθογραφου [του πανουτσου ειναι η αληθεια οτι ήθελα- ποιου αλλου αλλωστε;; κ όταν είδα το παραδειγμα σου με τον πανουτσο, σκιάχτηκα λιγο.. λεω που το ξέρει οτι αυτο θέλω :P] με το λινκ του σταθμου

αλλά δεν εβγαζε το ποθητό

ενω τώρα κομπλε.. βεβαια θελει να πατησεις

>Για την εμφάνιση των πιο σχετικών αποτελεσμάτων, παραλείψαμε ορισμένα αποτελέσματα που μοιάζουν με τα 2 που εμφανίζονται ήδη.
Εάν θέλετε, μπορείτε να επαναλάβετε την αναζήτηση συμπεριλαμβάνοντας τα αποτελέσματα που παραλέιψαμε.

γιατι όλα τα ρεσουλτς ειναι τυπου " http://www.sport-fm.gr/article/133811 "

και μάλιστα όταν ειδα μονο 2.. αρχικα.. λεω φρούδες οι ελπιδες - χεχε

thanx a lot mr. vagpap :D:D:DD:D

edit :

oooops.. ενα μίκρο προβλημα-απορία

στη σελίδα 9 των αποτελεσμάτων λεει :

>Αποτελέσματα 81 - 90 από περίπου 318 για Πανούτσος inurl:sport-fm.gr/article/

οταν όμως πάω στη σελίδα 10 λέει :

>Αποτελέσματα 91 - 97 από 97 για Πανούτσος inurl:sport-fm.gr/article/

τα 221 της διαφοράς.. πως εντοπίζονται ;; πιθανόν να το βρω, αλλά πανω στην "κάψα" μου ρωτώ ευθέως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...