Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ρούτερ Belkin

pappous_soulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα ένα ασύρματο ρουτεράκι μιας και το router του Conn-x παρέδωσε πνεύμα.

Πήγαινα για Netgear,και κατέληξα με ένα Belkin που πρώτη φορά άκουσα στη ζωή μου. (το μόνο μαζί με ένα της Asus που μπόρεσα να βρω σε όσα καταστήματα έψαξα,κατάντια :-()

Anyways,το router δουλεύει μια χαρά,με μια και μοναδική εξαίρεση.

Κάθε φορά που θα ανοίξω τον υπολογιστή μου,ενώ η ένδειξη στο router δείχνει πως είμαι κανονικά συνδεδεμένος στο ίντερνετ και πως έχει συγχρονίσει,πρέπει να κάνω manual disconnect και ξανά connect στο δίκτυο προκειμένου να συνδεθει ο υπολογιστής.

Σήμερα δοκίμασα να κάνω αποσύνδεση απ'τον χρήστη στα XP,και να ξαναμπώ και δούλεψε.Το θέμα είναι όμως πως δεν έχουμε την όρεξη να κάνουμε επανασυνδέσεις όλη την ώρα επειδή το router γαΐδουριάζει.

Το σύστημα μου τρέχει σε Win XP SP3,και η γραμμή μου είναι Conn-X 1024mbps (φοιτητικό)

Τα βασικά settings του router:

belkinsethd9.jpg

PS: το έχω ρυθμίσει για PPPoE,ενώ επίσης το Dial on Demand που είναι επιλεγμένο όπως φαίνεται και στην εικόνα είτε το'χω επιλεγμένο είτε όχι δεν αλλάζει κάτι.

Ακούω γνώμες..

Δημοσ.

μην βαλεις dial on demand αλλα να ειναι συνεχεια Up αν εχει επιλογη και δευτερον δωσε καλου κακου καρφωτα ip και dns στο pc σου

Δημοσ.

Το να δώσω κατ'ευθείαν IP και DNS απ'ότι μου'παν οι τεχνικοί του ΟΤΕ δεν γίνεται λόγω του ότι είναι φοιτητικό.

Παρ'όλα αυτά εγώ το δοκίμασα και δε δούλεψε.

Δημοσ.

Ειχε παρει το ματι μου σε μια παρουσιαση ενος Belkin στο adslgr να βαζουν MTU 1432.

Δοκιμασε το και αυτο μηπως βοηθησει.

Αληθεια παντως πως γινετε να βρηκες μονο Belkin router???

E-shop εστω δεν υπαρχει κανα εκει κοντα ?

Δημοσ.
Το να δώσω κατ'ευθείαν IP και DNS απ'ότι μου'παν οι τεχνικοί του ΟΤΕ δεν γίνεται λόγω του ότι είναι φοιτητικό.

Παρ'όλα αυτά εγώ το δοκίμασα και δε δούλεψε.

οι καλοι τεχνικοι του οτε δεν καταλαβαν οτι εννοουμε να δωσεις καρφωτα lan ip και dns και οχι wan ip.wan den δινεις ετσι και αλλιως επειδη δεν ειναι static.lan ip Ομως δινεις κανονικα αφου πρεπει να δωσεις και καρφωτα για να κανεις port forward.

Ειχε παρει το ματι μου σε μια παρουσιαση ενος Belkin στο adslgr να βαζουν MTU 1432.

Δοκιμασε το και αυτο μηπως βοηθησει.

Αληθεια παντως πως γινετε να βρηκες μονο Belkin router???

E-shop εστω δεν υπαρχει κανα εκει κοντα ?

μπορεις γενικα σε πολλα ροθτερ να παιξεις με mtu αλλα τωρα αν θα αλλαξει κατι.συνηθως το αλλαζεις οταν δεν ανοιγει σελιδες καθολου

Δημοσ.

Το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε βάζοντας το dial on demand disabled,αλλά παίρνει υπερβολικά πολύ χρόνο το PC για να συνδεθεί. (ανοίγω το PC,φορτώνει windows,και περιμένω κανά δυο λεπτά μέχρι να μπορέσω να'χω ίντερνετ...)

Will see

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...