george___ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 1. Γιατι καποιες φορες σε εναν folder οταν επιλεγεις <view as thumbnails> σου δειχνει τους περιεχομενους φακελoυς χωρις περιγραφη? 2. Γιατι καποιες φορες οταν αριστερο-κλικαρεις ενα φακελο κλικαρονται και αλλοι εκει διπλα μαζι? 3. Πως ρυμιζω τα παρακατω: 3.1 Autocomplete Web addresses: Yes 3.2 Autocomplete user names and passwords on forms: Yes 3.2 Prompt me to save passwords: Υes
micos000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 1. Δεν κατάλαβα τι εννοείς με την περιγραφή. Αν λες ότι δεν βλέπεις εικόνα είναι γιατί δεν υπάρχουν εικόνες ή βίντεο ή τραγούδια μέσα στον φάκελο. Ανέβασε screenshot να καταλάβουμε το πρόβλημα 2. Κολλάει το πλήκτρο SHIFT στο πληκτρολόγιο, συνήθως από το λειτουργικό και όχι από αυτό καθ' αυτό το πληκτρολόγιο. Πάτα κάνα 2 φορές τα SHIFT και τα CTRL πλήκτρα να ξεμπλοκάρουν. 3.1, 3.2, 3.3 Μενού Εργαλεία->Επιλογές Internet->Περιεχόμενο->Αυτόματη καταχώρηση
george___ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 1. Ανοιγοντας εναν folder βλεπεις τους φακελους που περιεχονται με καποια περιγραφη, οχι ανωνυμους. Oριστε ενα image. 2. Ωστε κολλαει το shift ε... Ok την επομενη φορα θα πατησω ctrl, shift για να δουμε αν ξεμπλοκαρει. 3. Nαι, αυτo το menu το ξερω και τα εχω ολα τικαρισμενα, ωστοστο το διαγνωστικο site pcpitstop.com μου λεει οτι εχω τις επιλογες οπως τις εγραψα... Να προθεσω και ενα 4. Ξαφνικα σε καποια sites η γραμματοσειρα μου εμφανιζεται πολυ μικρη. Πως διορθωνεται αυτο?
micos000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 1. Αν λες για τους φάκελους χωρίς εικόνα, είναι αυτό που σου είπα πριν, ότι δλδ δεν έχουν κάποιο αρχείο media μέσα. Βάλε μια εικόνα jpg μέσα και ονόμασέ την folder. Αν έχεις ενεργό το να βλέπεις τις καταλήξεις από τα αρχεία, το όνομα να είναι folder.jpg και θα δεις κάτι σαν το παρακάτω. 2. Μου το κάνει κι εμένα κάποιες φορές. 3. Το pcpitstop μπορεί να λέει ότι θέλει. Εσένα σου συμπληρώνονται αυτόματα οι φόρμες και οι διευθύνσεις ή όχι; 4. Μενού Προβολή->Μέγεθος κειμένου->Μεσαίο. Είναι ένα από τα χαζά του IE.
george___ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 1. Oxι βρε συ, δε μιλαω για εικονες. Αφου σου εβαλα και image. Στo δικο σου image οι φακελοι εχουν απο κατω γραμματα ή αριθμους. Στο δικο μου image βλεπεις οτι δεν υπαρχει τιποτα, οι φακελοι ειναι τελειως ανωνυμοι. Εσι δεν μπορω να ξερω ποιος ειναι τι. Αυτο γινεται μόνο αν διαλεξω "view as thumbnails" και μου το κανει που και που. 3. Κοιταξε... και ναι και οχι. Αλλες φορες γινεται αυτοματη συμπληρωση, αλλες φορες οχι. Απο παλια... παντα ηθελα να το ρωτησω αυτο. Γιατι δεν γινεται παντα αυτοματη συμπληρωση? 4. Ok, ευχαριστω. Το περιεργο ειναι οτι σε καποια sites οπως το imdb.com τα γραμματα εμφανιζονταν ψειρες ενω σε αλλα οπως το insonia εδω, εμφανιζονταν κανονικα.
micos000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Λέω κι εγώ, ποιά είναι η περιγραφή!!! Αυτό που λες είναι το όνομα του φακέλου και όχι η περιγραφή. Αυτό είναι περίεργο όντως. Τα ονόματα φακέλων στα εξαφανίζει και σε άλλους φακέλους; Σε άλλες προβολές, όπως πλακίδια, εικονίδια, φαίνονται τα ονόματα; Αν πας Προβολή->Επιλογές λεπτομερειών, το πεδίο με το όνομα είναι τσεκαρισμένο; Κανονικά θα πρέπει να είναι και να μην μπορείς να το ξετσεκάρεις.
PCharon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είναι καθόλου περίεργο, χα! Κρατώντας πατημένο το Shift όταν επιλέγεις "Thumbnails" ο Windows Explorer εναλλάσει το να δείχνει κάτω από τις εικόνες προεπισκόπησης τα ονόματα των αρχείων ή όχι. Τα Windows απομνημονεύουν τη ρύθμιση. Υ.Γ. Σας έχω αφήσει να βασανιστείτε λιγάκι...
micos000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Καλά βρε PCharon, δεν έχεις το θεό σου. Μας άφησες γιορτάρες μέρες (που έρχονται) να παιδευόμαστε και δεν έλεγες τίποτα. Αυτό πάντως δεν το ήξερα. Οπότε george_, ορίστε η απάντηση στο πρόβλημά σου.
PCharon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Βασικά το είχα υποπτευθεί, αλλά δεν είχα καταλάβει 100% πως εννοούσε αυτό (άλλη φορά να είμαστε πιο ακριβείς στις διατυπώσεις μας!) και περίμενα να δω πως θα εξελιχθεί η κουβέντα. 50% σας άφησα να βασανιστείτε 50% περίμενα να καταλάβω τί εννοεί Υ.Γ.
micos000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Κι εγώ στο 5ο μήνυμα κατάλαβα τι ήταν η "περιγραφή" (sry george).
george___ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Λέω κι εγώ, ποιά είναι η περιγραφή!!!Αυτό που λες είναι το όνομα του φακέλου και όχι η περιγραφή. Αυτό είναι περίεργο όντως. Τα ονόματα φακέλων στα εξαφανίζει και σε άλλους φακέλους; Σε άλλες προβολές, όπως πλακίδια, εικονίδια, φαίνονται τα ονόματα; Αν πας Προβολή->Επιλογές λεπτομερειών, το πεδίο με το όνομα είναι τσεκαρισμένο; Κανονικά θα πρέπει να είναι και να μην μπορείς να το ξετσεκάρεις. Φιλε μου, μολις στο προηγουμενο επισημανα και παλι, και αυτη τη φορα μαλιστα με bold γραμματα, οτι αυτο συμβαινει μόνο οταν επιλεξω view as thumbnails. Συγνωμη που αντι για "ονομα" ειπα "περιγραφη". Aλλα το image που εβαλα δεν ηταν κατατοπιστικο? Η ανωμαλια αυτη δεν συμβαινει σε ολα τα folders. Κρατώντας πατημένο το Shift όταν επιλέγεις "Thumbnails" ο Windows Explorer εναλλάσει το να δείχνει κάτω από τις εικόνες προεπισκόπησης τα ονόματα των αρχείων ή όχι. Τα Windows απομνημονεύουν τη ρύθμιση. Εεε, μηπως μπορεις να μου το κανεις πιο λιανά? Ανοιγω τον επιμαχο folder και παταω το shift?... δεν βλεπω να γινεται τιποτα. Και να ρωτησω και κατι αλλο τωρα που σας βρηκα πως ξεφορτωνομαι τα sticky keys? Παιζω ενα game και επειδη παταω συνεχεια το shift(παλι!!) με πεταει πότε-πότε στο desktop και μου λεει να ρυθμισω τα sticky keys...
mike^^ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Εεε, μηπως μπορεις να μου το κανεις πιο λιανά? Ανοιγω τον επιμαχο folder και παταω το shift?... δεν βλεπω να γινεται τιποτα. Και να ρωτησω και κατι αλλο τωρα που σας βρηκα πως ξεφορτωνομαι τα sticky keys? Παιζω ενα game και επειδη παταω συνεχεια το shift(παλι!!) με πεταει πότε-πότε στο desktop και μου λεει να ρυθμισω τα sticky keys... 1)Πας στο Folder που εχεις προβλημα.Επελεξε view as tiles και μετα με πατημενο το shift επελεξε view as thumbnails... 2)Στο control panel-Accessibility Options καπου εκει ειναι το sticky keys
PCharon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Λ + ο = Λο λ + α = λα Λο + λα = Λόλα Νομίζω πως το έκανα αρκετά "λιανά". Υ.Γ. Λυπάμαι αλλά δεν δύναμαι να κάνω κάτι καλύτερο.
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Για τα Sticky keys, πάτα στο περιβάλλον των windows το shift μέχρι να σου βγει το παράθυρο. Πήγαινε μετά σε όλες τις επιλογές και ξετσεκάρισε το Χρήση συντόμευσης σε όλα. Για τα thumpnails, δεν είπα τίποτα γιατί απάντησε ο PCharon και θεώρησα ότι κατάλαβες. Κάνε όπως είπε ο mike.
george___ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 1)Πας στο Folder που εχεις προβλημα.Επελεξε view as tiles και μετα με πατημενο το shift επελεξε view as thumbnails... Οk φιλε μου, ζητημα ελυθη, ευχαριστω Για τα Sticky keys, πάτα στο περιβάλλον των windows το shift μέχρι να σου βγει το παράθυρο.Πήγαινε μετά σε όλες τις επιλογές και ξετσεκάρισε το Χρήση συντόμευσης σε όλα. [ATTACH]14866[/ATTACH] Μα ξετσεκαρισμενα τα εχω. Το θεμα ειναι πως γινεται, αν γινεται, να μην μου βγαινει το παραθυρο των sticky keys οταν παταω το shift κατα τη διαρκεια ενος game(με πεταει στο desktop). Συνηθως επιλεγω το shift σαν φρενο σε racing game, oποτε το παταω συνεχεια. Βεβαια αν δεν γινεται, το πολυ-πολυ να αλλαξω πληκτρο για το φρενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.