Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου laptop

makisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!Σκέφτομαι τώρα τα Χριστούγεννα να αγοράσω laptop και θέλω να με βοηθήσετε.Αυτό που θέλω να έχει είναι 4 GB RAM,διπύρηνο φυσικά επεξεργαστή και να παίζει ικανοποιητικά κάποιοα παιχνίδια(κυρίως ενδιαφέρομαι για το Pro Evolution).Τί έχετε να προτείνετε;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
Ε δεν θέλω να δώσω και πολλά!Αν κάνω με καμια 700άρα τη δουλειά μου θα είμαι ευχαριστημένος!

διπυρινο + 4gb ram με 700 ευρω? αν βρεις κατι τετοιο πες μου και μενα να παρω τρεχοντας

Δημοσ.

Πήγαινε πάρε αυτό αν το βρεις και με τα ρέστα αναβάθμησε τη μνήμη στα 4GB και πούλα την παλια (ψίχουλα θα πάρεις αλλά να κάνεις μια μικρή απόσβαση τουλάχιστον).

Μια πολύ καλή προσφορά παίζει αυτό τον καιρό στο Carrefourσ στα 599 ευρώ. Το είδα απο κοντά και είναι πράγματι πολύ καλό με μοναδικό ενδoιασμό την ποιότητα κατασκευής των πλαστικών. Ενώ σχεδιαστικά φαίνονται να είναι ακριβώς τα ίδια με τα παλιά thinkpad, παρόλο αυτά η ποιότητα τους είναι αισθητά χειρότερη. Κατα τ' άλλα φαίνεται να έχει διατηρηθεί το σύστημα ψύξης και η γενικότερη φιλοσοφία κατασκευής της IBM, καθότι το μηχάνημα ήταν ψυγείο. H καρτούλα που φοράει είναι περίπου ίδια με την Nvidia 7600 που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίζετε αρκετά παιχνιδάκια, από εξοπλισμό δεν λείπει σχεδόν τίποτα...οπότε νομίζω ότι τα αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω.

IBM Thinkpad R61

Μοντέλο : LENOVO R61 - 8919WB5

Οθόνη : Μέγεθος Οθόνης: 15.4", Τύπος Οθόνης :WXGA

Λειτουργικό Σύστημα : Windows Vista Home

Επεξεργαστής : Τύπος Επεξεργαστή:Intel Core 2 Duo, Μοντέλο Επεξεργαστή:T8100, Συχνότητα Επεξεργαστή:2.10 Ghz

Μνήμη : 2048 MB DDR2 PC2-5300 667MHz

Κάρτα Γραφικών : Κατασκευαστής Κάρτας Γραφικών:Nvidia, Chipset Κάρτας Γραφικών :QUADRO NVS 140M, Μνήμη Κάρτας Γραφικών:128 MB

Σκληρός Δίσκος : Τύπος Σκληρών Δίσκων:SATA, Συνολική Χωρητικότητα:250 GB, Ταχύτητα Σκληρών Δίσκων :5400 Rpm

Οπτικός Δίσκος : DVD+/-RW DualLayer

Συνδεσιμότητα : Ethernet :Gigabit Ethernet, Τύπος Ασύρματης Δικτύωσης:Intel PRO/Wireless 802.11 a/b/g, Bluetooth :Ναί, Webcam:Ναί , fingerprint reader: Ναι

Βάρος : 2.5 kg

Μπαταρία : 6 Cell Li-ion

Εγγύηση : 3 έτη

Αλλιώς θα πρέπει να ψαχτείς για Acer και Fujitsu Siemens...μην το κάνεις όμως...

διπυρινο + 4gb ram με 700 ευρω? αν βρεις κατι τετοιο πες μου και μενα να παρω τρεχοντας

Και όμως γίνεται...και που είσαι ακόμα όταν σφίξει περισσότερο το ζωνάρι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...