Προς το περιεχόμενο

Έχω προσβληθεί από trojan?

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ηρεμία. Αυτό που σου βρήκε είναι όντως από το system restore υπόλυμα ενός trojan που σβήστηκε ήδη. Αν πατήσεις delete θα το διαγράψει (το restore point). Αλλά ... για να είσαι και ασφαλείς κάνε και ένα σκανάρισμα με το spybot. Η ακόμη καλύτερα με το spyware doctor , μιας και το kaspersky ειναι χρυσό και καλό αλλά δεν τα πιάνει όλα τα trojan

Έχω πατήσει επανειλημμένα delete αλλά δεν το διαγράφει.

Με το spybot έκανα έλεγχο και δεν βρήκε κάτι.

Δημοσ.

Είναι σίγουρα το ίδιο αρχείο? Γιατί στο restore βρήσκει ΟΛΟΥΣ τους ιούς-trojan κτλ που είχε το pc. Τίκαρε το apply to all και πάτα delete να δεις. Το λέω γιατί kaspersky από την έκδοση 6 και πάντα μου τα έβρησκε και διέγραφε από το restore

Δημοσ.

katerina, κάνε αυτό που σου είπα, κάνε ένα καλό scan και καθάρισε το system restore. Μόλις το ενεργοποιήσεις πάλι κάνε ένα καθαρό restore point.

Δεν είναι και η συντέλεια του κόσμου. Αφού δουλεύει το pc σου αυτή τη στιγμή τι τα θέλεις τα restores από πέρυσι;

Δημοσ.

Απενεργοποίησα το καταραμένο restore των windows και δεν ξαναεμφανίστηκε το πρόβλημα.

(Θα χρησιμοποιήσω κανένα άλλο πρόγραμμα για restore)

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δημοσ.

Είδες τι καλά;

Τζάμπα στεναχωριόσουν. Κάνε και ένα φρέσκο system restore (αν δεν έκανες ήδη) και είσαι εντάξει.

Να προτείνω 2 καλά προγράμματα για trojans, το Malwarebytes' Antimalware (όνομα κι αυτό) και το Super Antispyware.

Και τα 2 έχουν free εκδόσεις και κάνουν καλή δουλειά.

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να καθαρισω απο τον ιο? το antivirus μου τον εχει quarantine!! παιζει καπως να την γλυτωσω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...