rodez Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα, Ειμαι με Kubuntu 8.10 (KDE 4.1) και εκλεισα με x την περιοχη που εδειχνε το desktop στην οθονη μου.Δεν ξερω πως να την επαναφερω... βοηθεια κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Καπου στο χαος του KDE4 υπαρχει επιλογη για να βαλεις Plasmoids στο KDE. Εκει υπαρχει και το Desktop Plasmoid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τι έκανες. Και desktop plasmoid δε νομίζω να υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/54/KDE_4.png Πανω δεξια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Πάνω δεξιά είναι το cashius. Δεν είναι plasmoid εκείνο. Και απλά κάνει zoom in zoom out μεταξύ των άλλων. rodez, αν δε μπορείς να βρεις αυτό με CTRL++ κάνεις zoom in. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 ΟΚ. Πανω δεξια, κατω απο το cashew. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 To Folder View εννοείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodez Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Ναι το folder view εννοω. Τα επανεφερα, η ιδεα μου ηρθε μολις ξαπλωσα... αντι να σκεφτω την κοπελα μου σκεφτομουν το plasmoid!! Ειμαι αρρωστος! Ευχαριστω παντως ΥΓ. ΠΟτε θα βγει κανενας δοβαρος ati driver, σερνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.