liopyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Eμένα στ'@@ μου, είναι ακόμα στην εγγύηση...
Sellers Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Την ξανά(χ10)είδα χθές γιατί με ''κούρδισε'' ο liopyr και ήρθα να γράψω κάτι, αλλά το βρήκα γραμμένο στην πρώτη σελίδα οπότε απλά το κάνω quote. Η πρωτη σκηνη της ταινιας οσες φορες και να τη δω με κανει και ανατριχιαζω και τη συγκαταλεγω στις καλυτερες του παγκοσμιου κινηματογραφου Μα ρε μλκ, αυτό ακριβώς ήρθα να γράψω. Ανμπιλίβαμπλε δηλαδή.
john1987 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Γενικα η ταινια ειναι απο τις καλυτερες του παγκοσμιου κινηματογραφου.Πολυ μπροστα ο Kubrick.
GeorgeVls Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Κοιταξτε ωραια ειναι να πιανεσαι απο οπουδηποτε για να κανεις κακη κριτικη σε ενα αριστουργημα και να το παιξεις εξυπνος, αλλα αντικειμενικα πλεον μιλαμε για μια απ τις καλυτερες ταινιες ολων των εποχων. Τελειος ο Κιουμπρικ, τελεια και η ταινια, διχως ιχνος υπερβολης. Ακομα και τωρα να βαλεις να την δεις φαινεται φρεσκια, σαν να βγηκε μολις χθες, απιστευτο! Δεν θα ξεχασω ενα αρθρο που διαβασα σχετικα με την πιο σκληρη σκηνη της ταινιας, ελεγε πανω κατω : Οταν τελειωσαν την σκηνη με τον βιασμο της γυναικας το ποιητη, επειδή ήταν πολύ σκληρή, ο Κιουμπρικ ειχε την ιδεα, να τραγουδανε ταυτοχρονα ενα τραγουδι που ηταν απ τα αγαπημενα του οταν ηταν παιδι. Πολυ μπροστα.
million_voices Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 υπαρχουν ταινιες που ξερεις την ποιοτητα του σκηνοθετη αλλα το θεμα που πραγματευονται δεν σε "αφορα" η εστω δεν σε εχει προβληματισει ,μοιραια λοιπον αποτυγχανεις να δεις την οπτικη του σκηνοθετη και την μαεστρια στην αποδοση της ο Κιουμπρικ ειναι ιδιορυθμος γενικως το κουρδιστο πορτοκαλι το ειχα δει πιτσιρικας και μου φανηκε μλκα,εχοντας ομως δει το 2001 και το eyes wide shut ξερω οτι πρεπει να του δωσω αλλη μια ευκαιρια μερικες φορες δεν ειμαστε οι ιδιοι ετοιμοι οποτε δωστε πιστωση χρονου σε ταινιες που θεωρουνται καλες
disqualified Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 μερικες φορες δεν ειμαστε οι ιδιοι ετοιμοι οποτε δωστε πιστωση χρονου σε ταινιες που θεωρουνται καλες Πολυ σωστη αποψη. Το δικο μου παραδειγμα ειναι το Χαμενοι στη μεταφραση
john1987 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Για μενα τοσο πολυεπιπεδη ταινια δεν εχει ξαναβγει παντως.Φανταστειτε μια ταινια που ειναι πρωτοτυπη 40 χρονια μετα περιπου.. Να και μια κριτικη που ειχα γραψει πριν χρονια οταν ασχολιομουν παραπανω: http://www.cinemascope.gr/movies/70s/clockworkorange.shtml
Sellers Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Το δικο μου παραδειγμα ειναι το Χαμενοι στη μεταφραση Λες? Και εγώ όταν το είδα (πολλά χρόνια πριν βέβαια) το θεώρησα υπέρτατη βλακεία και κουράστηκα πολύ. Θα του ξαναδώσω μια ευκαιρία αν και δεν μ'αρέσει καθόλου κανείς απο τους πρωταγωνιστές και ειδικά ο murray.
million_voices Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 αξιζει το χαμενοι στην μεταφραση και σου βγαζει εντονα και αβιαστα την απογνωση
disqualified Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Λες? Και εγώ όταν το είδα (πολλά χρόνια πριν βέβαια) το θεώρησα υπέρτατη βλακεία και κουράστηκα πολύ. Θα του ξαναδώσω μια ευκαιρία αν και δεν μ'αρέσει καθόλου κανείς απο τους πρωταγωνιστές και ειδικά ο murray. αλλη μια τη θελει τωρα που μεγαλωσες
Sellers Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 αξιζει το χαμενοι στην μεταφραση και σου βγαζει εντονα και αβιαστα την απογνωση Ναι μόνο αυτό με λείπει τώρα. Ρε με τις γαμΗ,$νες τις εξεταστικές, με ρίχνουν πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.