Προς το περιεχόμενο

Κουρδιστο Πορτοκαλι

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 euro το κιλό? dude wtf, σε έγδυσε...

εκτός του ότι ήταν όνειρο (εφιάλτης) τον παζάρεψα στα 9 όπως είπα...

αν και κάτι μου λέει ότι πάλι υπερτιμημένες ήταν....

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eγω παλι ειδα, ηταν λεει ενας συρφετος απο ψευτοκουλτουριαρηδες που ειχαν ορισει απο πριν για το κοινο ποιες ταινιες θα ειναι καλες και ποιες κακες. Καποιος ονοματι Αποτυχησας εθετε βαριες καμπανες για οποιον παρεκλινε των οδηγιων ενω καποιος αλλος, πιο αποκρουστικος, ονοματι Ξεπλυμενο Συννεφο φιλοσοφουσε ακαταπαυστα για να αποδειξει οτι τα μισα των χιλιων ειναι εξακοσια. Τοτε ρωτησα εναν πλανοδιο μαναβη πόσο πανε οι πατατες, με το ακουσμα αυτης της λεξης ο συρφετος επαθε αμοκ και αρχισε να ξεστομιζει βαριες καταρες εναντιον μου... σκεφτηκα οτι παω χαμενος αλλα εκεινη τη στιγμη χτυπησε το κουρδιστο μου ρολοι(που περιπτοντως ειχε εικονα πορτοκαλιου). Τιναχτηκα πανω ταραγμενος απ τον εφιαλτη και ηπια μια πορτοκαλαδα για να συνελθω.

• Super Moderators
Δημοσ.
εκτός του ότι ήταν όνειρο (εφιάλτης) τον παζάρεψα στα 9 όπως είπα...

αν και κάτι μου λέει ότι πάλι υπερτιμημένες ήταν....

ε ναι προφανώς...κανονικά πάνε 60-70 λεπτά το κιλό...

Δημοσ.

Ρε παιδες γιατι τοσο ντορος για το Κουδιστο Πορτοκαλι? Ενταξει το ειδαμε, μας αρεσε, αγορασαμε και μπλουζα για να ειμαστε in :-)

Τωρα γραφετε τοσες σελιδες για να πειτε τι? :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Τωρα γραφετε τοσες σελιδες για να πειτε τι? :P

ότι το πορτοκάλι δεν παίρνει μπαταρία και θέλει κούρδισμα...

δεν φαίνεται η photo Tάσο :-(

• Super Moderators
Δημοσ.
αυτή ;

fig_mparmpa.jpg

ούτε γμτ, όσα refresh και αν έκανα δεν βγαίνει :-(

-----Προστέθηκε 25/12/2008 στις 09 : 22 : 53-----

ok τώρα την βλέπω...μάλιστα :P

Δημοσ.
...και τί να λέει...

Εγώ χθες είδα τον Κιούμπρικ με τσιγγελωτό μουστάκι να προσπαθεί να μου πουλήσει λέει 3 κιλά πατάτες με 47€ το κιλό, κι αφού έρριξε την τιμή στα 9, τις πήρα λέει, κι όταν λέει πήγα σπίτι κι άρχισα να τις καθαρίζω, με το που έβγαζα τη φλούδα, από κάτω λέει υπήρχε πάλι φλούδα, και στο τέλος εκεί που ξεφλούδιζα, κάτω λέει από μια στρώση φλούδας εμφανίστηκε το διαμάντι του Ροζ Πάνθηρα, το έρριξα στο τηγάνι λέει κι αυτό άρχισε να ΤΣΙΡΙΖΕΙ "βοήθεια βοήθεια με φιμώνουνε!"...

Σήμερα, το σκέφτομαι να ξανακοιμηθώ...

:lol::lol: Εγώ τη τελευταία φορά που είχα δει τον Κιούμπρικ ήταν που με κοίταζε κάπως έτσι λέγοντας μου "slipknoooooot πάλι κατεβάζεις ταινία μου;".Κατουρήθηκα να πούμε....

Δημοσ.

george, ο paredwse έχει μια υπογραφή, που νομίζω ότι σου ταιριάζει απόλυτα.

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

Θα συμπλήρωνα επίσης ότι δεν περιλαμβάνει καν υποχρέωσή μας να σεβαστούμε τη γνώμη σας. Όπως και το δικαίωμα του Κιούμπρικ να κάνει ταινίες, δεν περιλαμβάνει υποχρεώσή σου να την σεβαστείς.

But this is a two-way street. Όπως εσύ χαρακτηρίζεις τον Κιούμπρικ και τις ιδέες του, έτσι και άλλοι μπορούν να χαρακτηρίζουν εσένα και τις δικές σου (διακριτικά, όπως και το κάνουν άλλωστε).

Δημοσ.
Τρανταχτό παράδειγμα οι ταινίες του david lynch που χωρίς να έχουν κανένα σενάριο δημιουργούν μια ονειρική ατμόσφαιρα.

Μετά τον Κιούμπρικ, σειρά πήρε ο Λυντς. Έχουν μείνει οι εξής για trashing: Lars Von Trier, Peter Greenaway και Aγγελόπουλος. Μετά έχουμε μόνο Hollywood blockbusters και το Lakis Glykoulis.

Και για να μην ξανακατηγορηθώ για φαυλότητα (ζμπότζομ κι όλας) εξηγώ όσον αφορά τον Lynch που γνωρίζω κατά 90%:

Στο Hollywood και κατ'επέκταση στο παγκόσμιο mainstream cinema χρησιμοποιείται ένας μπούσουλας σεναρίου γραμμικού ή μη-γραμμικού. Τρεις πράξεις, 30 σελίδες η πρώτη, 60 η δεύτερη και δέκα η τρίτη. Μέσα σε αυτές έχουμε το Α-plot (o Neo ως ο Ένας και το Mατριξ) το B-plot (η αντιπαράθεσή του με τον Σμιθ) και το C-plot (o Έρωτας με την Τρινιτυ).

Eraserhead, Τwin Peaks, Lost Highway, Mullholland Drive δεν ακολουθούν τον μπούσουλα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν σενάριο αλλά απλά πως ακολουθούν μια άλλη δομή.

Elephant Man, Wild at heart, Blue velvet, Straight Story, Dune είναι μέσα σε αυτό το μπούσουλα αλλά περιέργως οι άνθρωποι ξεχνούν αυτές τις ταινίες και εστιάζουν στο mullholland και το lost highway. Τα οποία παρεμπιπτόντως είναι απλά ένα χρονικό παράδοξο στην πρώτη και ένα επιθανάτιο όνειρο στην δεύτερη.

Άρα είτε έχουμε πρόβλημα να πούμε πως "αυτός ο 70χρονος είναι σοφότερος από μένα, ας προσπαθήσω να τον καταλάβω", ή απλά βαριόμαστε να κάτσουμε να σκεφτούμε και λέμε δε γαμιέ? θέλω να πιω ένα ουίσκι και να κάτσω να διασκεδάσω. Όλα καλά μόνο που η πρώτη περίπτωση λέει κάτι για τα κόμπλεξ μας και η δεύτερη για τον λόγο που υπάρχουν. Δεν απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα σε αυτήν την τελευταία παράγραφο ,απλά επειδή διαβάζω πολλά τέτοια εδώ θεωρώ σκόπιμο να βάλω και μια άποψη για τους "έχοντες άποψη ως lifestyle" στο τραπέζι.

Δημοσ.
george, ο paredwse έχει μια υπογραφή, που νομίζω ότι σου ταιριάζει απόλυτα.

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

Θα συμπλήρωνα επίσης ότι δεν περιλαμβάνει καν υποχρέωσή μας να σεβαστούμε τη γνώμη σας. Όπως και το δικαίωμα του Κιούμπρικ να κάνει ταινίες, δεν περιλαμβάνει υποχρεώσή σου να την σεβαστείς.

But this is a two-way street. Όπως εσύ χαρακτηρίζεις τον Κιούμπρικ και τις ιδέες του, έτσι και άλλοι μπορούν να χαρακτηρίζουν εσένα και τις δικές σου (διακριτικά, όπως και το κάνουν άλλωστε).

Δεν εχεις καταλαβει ποιο ειναι το ζητημα, διοτι προφανως δεν εχεις διαβασει ολο το thread απ την αρχη.

Αλλο να χαρακτηριζεις ιδεες και αλλο ανθρωπους. Οταν κανεις προσωπικη επιθεση ειναι μοιραιο να δεχτεις και την αναλογη απαντηση. Ετσι ομως ο διαλογος γινεται ζουγκλα.

Αν εσενα σε ελεγε ηλιθιο ο Frenzy απο πανω, θα του ελεγες κι ευχαριστω?

Δημοσ.
Eraserhead, Τwin Peaks, Lost Highway, Mullholland Drive δεν ακολουθούν τον μπούσουλα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν σενάριο αλλά απλά πως ακολουθούν μια άλλη δομή.

Elephant Man, Wild at heart, Blue velvet, Straight Story, Dune είναι μέσα σε αυτό το μπούσουλα αλλά περιέργως οι άνθρωποι ξεχνούν αυτές τις ταινίες και εστιάζουν στο mullholland και το lost highway. Τα οποία παρεμπιπτόντως είναι απλά ένα χρονικό παράδοξο στην πρώτη και ένα επιθανάτιο όνειρο στην δεύτερη.

Γενικά, όλο το ποστ, αλλά αυτή η υπεραπλούστευση περνάει πάντα στα ψιλά, ρε γαμώτη!

Έχουν ακουστεί τέρατα σε αυτό το thread και από που να αρχίσεις κανείς!

Δημοσ.
Γενικά, όλο το ποστ, αλλά αυτή η υπεραπλούστευση περνάει πάντα στα ψιλά, ρε γαμώτη!

Έχουν ακουστεί τέρατα σε αυτό το thread και από που να αρχίσεις κανείς!

Αν αυτό δεν είναι τυπογραφικό, απευθύνεται σε μένα έτσι? Να αρχίσω να χώνω λοιπόν ή εγώ αρχίζω τα τέρατα?

Did u just pull a David Lynch on me? :lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...