Προς το περιεχόμενο

Κουρδιστο Πορτοκαλι

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aυτος ειναι ο καλυτερος δισκος του Χαρυ Κλυν!

Αν ομως τον ακουσει καποιος νεαρος σημερα δεν θα καταλαβει και πολλα γιατι αναφερεται στην εποχη του 1980. Ωστοσο τα τραγουδια ειναι εκπληκτικα:-)

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

α και κάτι ακόμη : (τί δεν κάνω για 'σενα Σάκη :P)

Οσο για τον Strangelove φιλε washy, η αναλυση σου ειναι αστοχη. Θα επικεντρωσω μονο σε ενα σχολιο για τον Σελλερς "Και ναι, δεν ξετρελλάθηκε ο washcloud ΟΥΤΕ με την "επιλογή" του Άγγλου στρατηγού (είναι στο βιβλίο ; ή ήταν ευκαιρία να μας δείξει ο Sellers τα μητρικά του αγγλικά"... Mηπως νομιζεις οτι ο Σελλερς ελεγε και στον Ροζ Πανθηρα τιποτα "μητρικα γαλλικα"?

Ο Σελλερς ηταν πολυ μεγαλος ηθοποιος και δεν μπορει να τον εκτιμησει ο οποιοσδηποτε ανιδεος.

..λες ένα "άστοχη" (χαρακτηρίζοντας την συλλήβδην), και "επικεντρώνεις" μετά "σε ένα μόνο σχόλιο", σχολιάζοντας ως εξής :

Θα επικεντρωσω μονο σε ενα σχολιο για τον Σελλερς "Και ναι, δεν ξετρελλάθηκε ο washcloud ΟΥΤΕ με την "επιλογή" του Άγγλου στρατηγού (είναι στο βιβλίο ; ή ήταν ευκαιρία να μας δείξει ο Sellers τα μητρικά του αγγλικά"... Mηπως νομιζεις οτι ο Σελλερς ελεγε και στον Ροζ Πανθηρα τιποτα "μητρικα γαλλικα"?

..σχολιάζεις δηλαδή τα και-καλά-γαλλικά-του-Clouseau, σε σχέση με την απλά μητρική προφορά του Sellers που ήταν η έμμεση ειρωνία μου για το "ανούσιο" του να υποδυθεί ΚΑΙ τον Άγγλο στρατηγό (νομίζω ότι αν είχε αναλάβει κάποιος άλλος αυτό τον ρόλο ειδικά, θα ήταν πολύ καλύτερα, θα ΕΙΧΕ κάποιο νόημα ο χειρισμός από έναν ακόμα καρατερίστα, ενώ ο Sellers απλά δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο ερμηνευτικά), καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι εγώ όταν τον άκουγα στον Ροζ Πάνθηρα να λέει "wum", γέλαγα και χτυπιόμουνα και έλεγα "ΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ" ;

Btw in case u haven't noticed, o Sellers ήτο Βρεττανός...

(...το ανίδεος ήταν φαυλοβρισιά που πήγαινε σε 'μένα ; )

Γεώργιε :)

...μπορείς να συνεχίσεις να γίνεσαι γραφικός αν θέλεις...τα παιδιά που διαβάζουν θα το εκτιμήσουν...

Δημοσ.

To ποιος γινεται γραφικος να εισαι σιγουρος οτι εχει γινει πληρως αντιληπτο. Φυσικα αυτο δεν θα στο πουν ο disqualified ή ο liopyr, ή ακομα χειροτερα, ο frenzy!... Αυτοι ειναι στo ιδιο επιπεδο με σενα.

Mε ρωτας σε ποιον πηγαινε το ανιδεος. Εγω θα σε ρωτησω σε ποιον πηγαινε το "Ιασων, παλι αηδιες λεγεις"

Οσο για τον Σελλερς δεν καταλαβες τιποτα. Θα σου πω μόνο κατι πολυ απλο, οι μεγαλοι ηθοποιοι μπορουν να υποδυθουν με φυσικοτητα πολλες προφορες.

ΥΓ. Οταν λες οτι ο Σελλερς δεν προσφερει κατι ερμηνευτικα, ασφαλως δεν θα εχεις υποψιν σου το ρολο του ως dr Strangelove...

Δημοσ.

:confused:

george πραγματικα παραδινομαι, ημουν ο πρωτος που εγραψα σε post οτι ειναι θεμα γουστου να μη σου αρεσει και δεν εξυβρισα κανεναν, οποτε τι πατατες ειναι αυτα που γραφεις και που τα βρηκες αυτα που γραφεις στο #150 δεν μπορω να καταλαβω, ολα αυτα που γραφεις ειναι δημαγωγιες, αγνοωντας πεισματικα το οτι δεν εχεις δει την ταινια ή την ειχες δει καποτε και δεν τη θυμασαι και θες να τη σχολιασεις κιολας...

Δεν υπαρχει ιχνος λογικης και παραγματικοτητας σε αυτα που γραφεις και τα μονα επιχειρηματα που βλεπω ειναι οτι λες οτι ηδη το εχεις αποδειξει και να κανεις τις ιδιες ερωτησεις που κανω εγω σε σενα, και δεν προκειται να γραψω κατι αλλο, ακομα και αυτο που γραφω τωρα ειναι λαθος αλλα εχω μεινει με στομα, παντζουρια και πορτες ανοιχτα.

Παραδινομαι, καποια πραγματα στη ζωη τελικα ειναι ανικητα!

Δημοσ.
To ποιος γινεται γραφικος να εισαι σιγουρος οτι εχει γινει πληρως αντιληπτο. Φυσικα αυτο δεν θα στο πουν ο disqualified ή ο liopyr, ή ακομα χειροτερα, ο frenzy!... Αυτοι ειναι στo ιδιο επιπεδο με σενα.

Ευχαριστούμε για την αναγνώριση.

Μία τόνωση επιπέδου την είχαμε ανάγκη χρονιάρες μέρες.

Δημοσ.
Ευχαριστούμε για την αναγνώριση.

Μία τόνωση επιπέδου την είχαμε ανάγκη χρονιάρες μέρες.

Yποχρεωση μου να ανταποδιδω τις φιλοφρονησεις.

george πραγματικα παραδινομαι, ημουν ο πρωτος που εγραψα σε post οτι ειναι θεμα γουστου να μη σου αρεσει και δεν εξυβρισα κανεναν, οποτε τι πατατες ειναι αυτα που γραφεις και που τα βρηκες αυτα που γραφεις στο #150 δεν μπορω να καταλαβω, ολα αυτα που γραφεις ειναι δημαγωγιες, αγνοωντας πεισματικα το οτι δεν εχεις δει την ταινια ή την ειχες δει καποτε και δεν τη θυμασαι και θες να τη σχολιασεις κιολας...

Δεν υπαρχει ιχνος λογικης και πραγματικοτητας σε αυτα που γραφεις και τα μονα επιχειρηματα που βλεπω ειναι οτι λες οτι ηδη το εχεις αποδειξει και να κανεις τις ιδιες ερωτησεις που κανω εγω σε σενα, και δεν προκειται να γραψω κατι αλλο, ακομα και αυτο που γραφω τωρα ειναι λαθος αλλα εχω μεινει με στομα, παντζουρια και πορτες ανοιχτα.

Παραδινομαι, καποια πραγματα στη ζωη τελικα ειναι ανικητα

Συμφωνω απολυτα οτι καποια πραγματα ειναι ανικητα, ειδικα οταν καποιος παθαινει "αμνησια", δε θυμαται το ενοχο παρελθον του και το παιζει παρθενα. Σου θυμιζω -για 2η φορα- τι ειχες πει για μενα:

lol...δεν υπαρχει λογος να γινει καποια περαιτερω σοβαρη συζητηση παρα μονο flame γι αυτους που εχουν ορεξη..."

"Παντως αν ησουν γνωστης του χωρου και κινηματογραφοφιλος θα ειχες ηδη δει την ταινια τουλαχιστον 3 φορες και θα το χες ψαξει πιο πολυ, δε θα ρωταγες για δηθεν κρυφα νοηματα και δε θα την κατεβαζες μολις χθες για να "ριξεις μια ματια"."

Για να μην αναφερω και ολα τα posts μου, που τα εχεις πεταξει στα σκουπιδια σα να μην γραφτηκαν ποτέ.

Δε μου λες τωρα, επιμενεις οτι δεν εχω το δικαιωμα να θεωρησω πατατα το Πορτοκαλι? Πες μου μηπως εχεις διαφορροποιηθει, γιατι εχεις καιρο να αναφερθεις σ αυτο(με το τελευταιο σου post εδωσες την εικονα ευγενους τζεντλεμαν:lol:)

ΥΓ. Αυτο το ψεμα που λες συνεχεια οτι δεν εχω δει την ταινια, πότε θα το σταματησεις? Ελεος με τα ψεμματα πια!

Δημοσ.
Παραδινομαι, καποια πραγματα στη ζωη τελικα ειναι ανικητα!

...κάποια σχέση με γνωστή υπογραφή γωστού offtopican ;

Γεώργιε...ΛΙΓΟ ακόμα και θ' αγιάσεις :-)

(κι είσαι και μεγάλος πανάθεμά σε...)

Δημοσ.

Αυτό το τόπικ έχει γίνει εφιάλτης πια,είδα στον ύπνο μου τον george___ ντυμένο ως άλλο Alex DeLarge να έρχεται απειλητικά προς το μέρος μου κρατώντας ένα μπαστούνι.Μετά ξύπνησα ιδρωμένος...

Δημοσ.

...και τί να λέει...

Εγώ χθες είδα τον Κιούμπρικ με τσιγγελωτό μουστάκι να προσπαθεί να μου πουλήσει λέει 3 κιλά πατάτες με 47€ το κιλό, κι αφού έρριξε την τιμή στα 9, τις πήρα λέει, κι όταν λέει πήγα σπίτι κι άρχισα να τις καθαρίζω, με το που έβγαζα τη φλούδα, από κάτω λέει υπήρχε πάλι φλούδα, και στο τέλος εκεί που ξεφλούδιζα, κάτω λέει από μια στρώση φλούδας εμφανίστηκε το διαμάντι του Ροζ Πάνθηρα, το έρριξα στο τηγάνι λέει κι αυτό άρχισε να ΤΣΙΡΙΖΕΙ "βοήθεια βοήθεια με φιμώνουνε!"...

Σήμερα, το σκέφτομαι να ξανακοιμηθώ...

Δημοσ.

Νομίζω ότι πλέον είναι valid να χρησιμοποιούμε, για καταστάσεις εξαιρετικού dismay, τη φράση "έγινε του κουρδιστού πορτοκαλιού".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...