Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 εσένα δηλαδή δεν θα σε πείραζε να σου σκάνε 5 καμένα pixel στην μάπα κάθε φορα που ανοίγεις την οθόνη σου έχω 3 κολλημένα pixels σε μια οθόνη μου (1000 euro, αγορασμένη το καλοκαιρί του 2003) από την πρώτη μέρα, δεν με πείραξαν ποτέ... πάντως ακόμα και αν κάλυπταν τα 5 pixels, αν τους έλεγες την αλήθεια ότι καήκαν λόγο πτώσης και πάλι δεν θα στην άλλαζαν γιατί είναι δικό σου λάθος... -----Προστέθηκε 20/12/2008 στις 04 : 18 : 10----- Υπάρχει εταιρία που κάνει αντικατάσταση για 1 καμένο πίξελ σε οθόνες μεγαλύτερες των 19"; Από όσο ξέρω δεν υπάρχει καμία. η LG μέχρι 20 ίντσες και η Eizo νομίζω... αλλά προφανώς αν κάηκαν λόγο πτώσης και έτσι, δεν τα καλύπτει η εγγύηση...
gfilippas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Έχω χάσει επεισόδια. Η LG πριν από μερικούς μήνες δεν έδινε εγγύηση μηδέν καμένων πίξελς για οθόνες 20"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Η LG πριν από μερικούς μήνες δεν έδινε εγγύηση μηδέν καμένων πίξελς για οθόνες 20" από φέτος νομίζω δίνει, αν δεν κάνω λάθος
Filippasss Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 πάντως ακόμα και αν κάλυπταν τα 5 pixels, αν τους έλεγες την αλήθεια ότι καήκαν λόγο πτώσης και πάλι δεν θα στην άλλαζαν γιατί είναι δικό σου λάθος... αλλά προφανώς αν κάηκαν λόγο πτώσης και έτσι, δεν τα καλύπτει η εγγύηση... Καλά μεγάλε έλληνες είμαστε δεν είμαστε τόσο παναγίες ούτε τόσο χαζοί να πούμε ότι κάηκαν από πτώση. Πάντα το συμφέρον μας θα κοιτάξουμε εξάλλου η κάθε εταιρία δεν χάνει τίποτα με μια οθόνη που τις στοιχίζει μερικά euro κατασκευής!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 και αυτή το συμφέρον της κοιτάει... γιατί προφανώς αν την άλλαζε σε σένα θα έπρεπε να την αλλάξει και σε όλους τους άλλους και όπως καταλαβαίνεις δεν είναι "μερικά euro"
Filippasss Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 και αυτή το συμφέρον της κοιτάει... γιατί προφανώς αν την άλλαζε σε σένα θα έπρεπε να την αλλάξει και σε όλους τους άλλους και όπως καταλαβαίνεις δεν είναι "μερικά euro" Το θέμα είναι αν μπορεί να μου αποδείξει κακή χρήση από την στιγμή που δεν φαίνεται τίποτα...αν δεν στο έλεγα θα γινόταν όλοι αυτή η συζήτηση τώρα? Τέλος πάντων το θέμα του topic είναι αλλo και αφού δεν επιτρέπονται απαντήσεις και πιθανόν να έχω να κάνω με κάποιον δικηγόρο κολοσσών που προσπαθεί να με βάλει στον ίσιο δρόμο ας κλειδωθεί!
madsc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ειλικρινά σας βαρέθηκα. Όλους εσάς που ζητάτε βοήθεια από μία έντιμη κοινότητα για να κάνετε κάτι παράνομο ή ανήθικο. Να μην ξαναπατήσεις. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.