Filippasss Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά για σας και καλός ήρθα! Λοιπόν θέλω να σας κάνω μια ερώτηση σημαντική για την τσέπη μου!!! Έχω μια 20" LCD-TFT περίπου 5 μήνες η οποια σε μια μετακομίσει μου έπεσε με την πλάτη, δεν φαίνεται πουθενά γρατσουνιά αλλα έκαψε 5-6 pixel διάσπαρτα! Η εγγύηση δεν μου καλύπτει καμένα pixel. Eνημερωτικά δόκιμα και κάποιο προγραμματάκια που κυκλοφορούν για pixel repair αλλα τίποτα τα έχει στυλώσει! Λοιπόν τι μπορώ να κάνω για να την χαλάσω και να είμαι μέσα στην εγγύηση για να μου την αλλάξουν? Ναι ξέρω λίγο τρομακτικό αυτό που ρωτάω αλλα εστί θέλουν! Μα να μην δίνουν εγγύηση για pixel. Ξέρω δεν έπρεπε να την αγοράσω τέλος πάντων οποιος μπορεί ας απαντήσει!
PCharon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Τί μάρκα είναι η οθόνη? Ποιός δεν σου δίνει εγγύηση για καμμένες κουκίδες?? Υ.Γ. Πάντως από την περιγραφή, μάλλον δεν κάηκαν τα pixel ακριβώς, αλλά κουνήθηκαν οι μικρο-συνδέσεις από το τράνταγμα. Φυσικά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Filippasss Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Αν και δεν θέλω να πω την μάρκα για λόγους δυσφημίσεις είναι samsung
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, σε όλα τα τεχνολογικά forums αναφέρονται μάρκες μοντέλα κτλπ κτλπ τώρα για την ερώτησή σου... το forum απαγορεύει να δίνουμε τέτοιου είδους βοήθεια και όπως καταλαβαίνεις το topic θα φάει κλείδωμα...
firewalker Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Κάνε μια αναζήτηση. Θα βρεις αυτό που ζητάς.
disqualified Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Αν και δεν θέλω να πω την μάρκα για λόγους δυσφημίσεις είναι samsung Ποια ειναι ακριβως η δυσφημιση οτι σου επεσε κατω και χαλασαν 5 Pixel μονο και η οθονη παιζει μια χαρα; Αυτο ειναι διαφημιση!
Filippasss Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Κάνε μια αναζήτηση. Θα βρεις αυτό που ζητάς. Sto insomnia?
firewalker Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Sto insomnia? Ναι. Αν θυμάμαι καλά πρόκειται για "ελαττωματικά προϊόντα".
gfilippas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά για σας και καλός ήρθα! Λοιπόν θέλω να σας κάνω μια ερώτηση σημαντική για την τσέπη μου!!! Έχω μια 20" LCD-TFT περίπου 5 μήνες η οποια σε μια μετακομίσει μου έπεσε με την πλάτη, δεν φαίνεται πουθενά γρατσουνιά αλλα έκαψε 5-6 pixel διάσπαρτα! Η εγγύηση δεν μου καλύπτει καμένα pixel. Eνημερωτικά δόκιμα και κάποιο προγραμματάκια που κυκλοφορούν για pixel repair αλλα τίποτα τα έχει στυλώσει! Λοιπόν τι μπορώ να κάνω για να την χαλάσω και να είμαι μέσα στην εγγύηση για να μου την αλλάξουν? Ναι ξέρω λίγο τρομακτικό αυτό που ρωτάω αλλα εστί θέλουν! Μα να μην δίνουν εγγύηση για pixel. Ξέρω δεν έπρεπε να την αγοράσω τέλος πάντων οποιος μπορεί ας απαντήσει! Δηλαδή δεν φταις εσύ που δεν πρόσεξες και σου έπεσε από τα χέρια, φταίει η samsung που δεν έστειλε κάποιον να βοηθήσει στην μετακόμιση. Το "έτσι θέλουν" μου άρεσε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Firewalker λίγο δύσκολο να βρει μιας και οι mods κλειδώνουν/διαγράφουν topics που ζητάνε βοήθεια για το πως να κάψουν μια συσκευή ώστε να την κάνουν RMA ή να πάρουν πιστωτικό...
Filippasss Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δηλαδή δεν φταις εσύ που δεν πρόσεξες και σου έπεσε από τα χέρια, φταίει η samsung που δεν έστειλε κάποιον να βοηθήσει στην μετακόμιση. Το "έτσι θέλουν" μου άρεσε. Λοιπόν συνονόματε δεν είπα ότι δεν φταίω εγώ. θα μπορούσα να την έχω καταστρέψει μια και καλή. Αλλα η οθόνη άντεξε. Κατόπιν πήρα την αντιπροσωπεία τηλ και με έκπληξη μου ανέφεραν ότι δεν δίνουν εγγύηση για pixel εκεί που άλλε δίνουν από 1 μέχρι 5. Tι να την κάνω την εγγύηση καλής λειτουργίας οταν στις tft το κύριο πρόβλημα τους είναι τα pixel?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι, πρώτον διότι ήταν δικό σου λάθος και η εγγύηση δεν το καλύπτει και δεύτερον διότι η Samsung και η κάθε Samsung καλύπτονται από το ISO νούμερο κάτι της ΕΕ για το πλήθος των dead pixels που ζητάνε στην εγγύησή τους... όπως και να το κάνουμε δεν το θεωρούν πρόβλημα μιας κα είναι 5-6 μέσα στα 1.764.000 pixels
Filippasss Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 όπως και να το κάνουμε δεν το θεωρούν πρόβλημα μιας κα είναι 5-6 μέσα στα 1.764.000 pixels εσένα δηλαδή δεν θα σε πείραζε να σου σκάνε 5 καμένα pixel στην μάπα κάθε φορα που ανοίγεις την οθόνη σου
gfilippas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν συνονόματε δεν είπα ότι δεν φταίω εγώ. θα μπορούσα να την έχω καταστρέψει μια και καλή. Αλλα η οθόνη άντεξε. Κατόπιν πήρα την αντιπροσωπεία τηλ και με έκπληξη μου ανέφεραν ότι δεν δίνουν εγγύηση για pixel εκεί που άλλε δίνουν από 1 μέχρι 5. Tι να την κάνω την εγγύηση καλής λειτουργίας οταν στις tft το κύριο πρόβλημα τους είναι τα pixel? Υπάρχει εταιρία που κάνει αντικατάσταση για 1 καμένο πίξελ σε οθόνες μεγαλύτερες των 19"; Από όσο ξέρω δεν υπάρχει καμία.
Filippasss Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει εταιρία που κάνει αντικατάσταση για 1 καμένο πίξελ σε οθόνες μεγαλύτερες των 19"; Από όσο ξέρω δεν υπάρχει καμία. ένα μικρό δείγμα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169519
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.