nikosf Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Παίδια τα φώτα σας.Το τελευταίο διάστημα το Rabidshare μου βγάζει όριο 2.66GB κάτι τέτοιο δεν μου ξανασυνέβει.Φυσικά το παράκανα και εγώ αλλά όχι πολύ περισσότερο από τις άλλες φορές.Τέλος πάντων για μην πολυλογώ αγόρασα με 10 Ευρώ 100GB. Και συνεχιζω , εδώ είναι το πρόβλημα , ακόμα και τώρα σταματά στα 2,66 Παρόλο που μέσα μου δείχνει ( Traffic left: -73 MB (+100 GB) ) Τι να κάνω;;;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι... αυτό είναι το καινούριο ημερίσιο όριο που όρισε το Rapidshare...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 θα τα κατεβάσεις νομίζω 2.66gb per day...μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτό θυμάμαι από την τελευταία αλλάγη στο RS...
talisman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Οχι μπορεις να κατεβασεις οσα θελεις με το Trafficshare.Εκανε καποιες αλλαγες τελευταια και πρεπει να κανεις καποιες αλλαγες στο setting.Εμενα οταν τελειωνει το οριο παιρνει απο το Trafficshare αυτοματα.Τι download Manager χρησιμοποιεις ? Tο Traffic left: -73 MB (+100 GB) στο γραφει στην πρωτη σειρα του λογαριασμου σου και απο κατω σου γραφει Traffic left: 5 GB ?
nikosf Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Χρησιμοποιώ τον CryptLoad Το Traffic left:105 GB. Ξέρεις τι αλλαγές είναι να κάνω;
talisman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ειχες δικιο 105 GB πρεπει να σου γραφει.Πηγαινε στο λογαριασμο σου και πατα το setting και πες μου τι επιλογες σου γραφει Εγω δεν μπορω να τις δω γιατι εχω κλειδωσει τον λογαριασμο μου.Ειχα γραψει και σχετικο ποστ και δεν μου ειχαν απαντησει Ειχα γραψει Νεα ανακοινωση για αλλαγη του τροπου χρησιμοποιησης του Trafficshare.Πρεπει να ξεκλειδωσουμε τον λογαριασμο μας για να δουμε τις αλλαγες . Premium Clients heads up: Please Specify the Source for Additional Download Traffic December 10, 2008 Until yesterday, the system automatically used your TrafficShare quota to generate additional download traffic. For some customers this caused some unwanted situations. From now on you have more control over the way the conversion works and you can also use your RapidPoints to automatically convert these into download traffic. Please log into your premium zone and click "settings". Under the heading "Download Traffic Management" you will find check boxes. Indicate which method of generating additional download traffic you prefer and click the save button. Please note that this setting will be reverted to the default setting if your account balance has no RapidPoints nor TrafficShare.
nikosf Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου talisman το πρόβλημα λύθηκε ήταν όπως είπες στο settings
talisman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου talisman το πρόβλημα λύθηκε ήταν όπως είπες στο settings Πες και σε μας τι γραφει το settings για να ξερουμε Σου ειπα οτι ειναι κλειδωμενος ο λογαριασμος μου και δεν μπορω να το δω.Τα συμπερασματα τα εβγαλα διαβαζοντας την ανακοινωση τους
nikosf Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Tο settings γραφει Download Traffic Management Select the settings for the extension of your download quota. No conversion Use existing TrafficShare volume Use accumulated RapidPoints Use TrafficShare and afterwards RapidPoints Εγώ επέλεξα το: Use existing TrafficShare volume και όλα καλά μέχρι τώρα.
Tsikalos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Εγω δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τον λογαριασμό μου!Πατάω deactivate Security-Lock και μετά request αλλά δεν μού στέλνουν email για να τον ξεκλειδώσω?Μήπως ξέρει κανείς γιατί?
talisman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Εγω δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τον λογαριασμό μου!Πατάω deactivate Security-Lock και μετά request αλλά δεν μού στέλνουν email για να τον ξεκλειδώσω?Μήπως ξέρει κανείς γιατί? Φυσικα και δεν σου στελνουν email γιατι οταν τον κλειδωσες σου ειχαν στειλει και περιειχε τον κωδικο που πρεπει να βαλεις για να τον ξεκλειδωσεις
Tsikalos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Παίζει μήπως το ενδεχόμενο ότι σου στέλνουν μόνο όταν έχεις rapid points?Γιατι εγώ έχω μόνο 1000. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Τελικά πάω να αλλάξω και τον κωδικό μου που μπαίνω μέσα στο rapidshare και βάζω το email μου και μου λέει οτι δεν το βρίσκει για να μου στείλει!!Ξέρει κανείς τι έχει γίνει? ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Και κάτι άλλο.Πρέπει να έχεις rapid points gia na χρησιμοποιήσεις το traffic share?
talisman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Παίζει μήπως το ενδεχόμενο ότι σου στέλνουν μόνο όταν έχεις rapid points?Γιατι εγώ έχω μόνο 1000.***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Τελικά πάω να αλλάξω και τον κωδικό μου που μπαίνω μέσα στο rapidshare και βάζω το email μου και μου λέει οτι δεν το βρίσκει για να μου στείλει!!Ξέρει κανείς τι έχει γίνει? ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Και κάτι άλλο.Πρέπει να έχεις rapid points gia na χρησιμοποιήσεις το traffic share? Το λογαριασμο σου μπορεις να το χρησιμοποιησεις για να κατεβαζεις ?
Tsikalos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 ok τους έστειλα email και μου απαντήσανε και το έφτιαξα!Ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.