Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Rapidshare

nikosf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδια τα φώτα σας.Το τελευταίο διάστημα το Rabidshare μου βγάζει όριο 2.66GB κάτι τέτοιο δεν μου ξανασυνέβει.Φυσικά το παράκανα και εγώ αλλά όχι πολύ περισσότερο από τις άλλες φορές.Τέλος πάντων για μην πολυλογώ αγόρασα με 10 Ευρώ 100GB. Και συνεχιζω , εδώ είναι το πρόβλημα , ακόμα και τώρα σταματά στα 2,66 Παρόλο που μέσα μου δείχνει ( Traffic left: -73 MB (+100 GB) )

Τι να κάνω;;;;;

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι...

αυτό είναι το καινούριο ημερίσιο όριο που όρισε το Rapidshare...

• Super Moderators
Δημοσ.

θα τα κατεβάσεις νομίζω 2.66gb per day...μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτό θυμάμαι από την τελευταία αλλάγη στο RS...

Δημοσ.

Οχι μπορεις να κατεβασεις οσα θελεις με το Trafficshare.Εκανε καποιες αλλαγες τελευταια και πρεπει να κανεις καποιες αλλαγες στο setting.Εμενα οταν τελειωνει το οριο παιρνει απο το Trafficshare αυτοματα.Τι download Manager χρησιμοποιεις ?

Tο Traffic left: -73 MB (+100 GB) στο γραφει στην πρωτη σειρα του λογαριασμου σου και απο κατω σου γραφει Traffic left: 5 GB ?

Δημοσ.

Ειχες δικιο 105 GB πρεπει να σου γραφει.Πηγαινε στο λογαριασμο σου και πατα το setting και πες μου τι επιλογες σου γραφει Εγω δεν μπορω να τις δω γιατι εχω κλειδωσει τον λογαριασμο μου.Ειχα γραψει και σχετικο ποστ και δεν μου ειχαν απαντησει

Ειχα γραψει

Νεα ανακοινωση για αλλαγη του τροπου χρησιμοποιησης του Trafficshare.Πρεπει να ξεκλειδωσουμε τον λογαριασμο μας για να δουμε τις αλλαγες .

Premium Clients heads up: Please Specify the Source for Additional Download Traffic

December 10, 2008

Until yesterday, the system automatically used your TrafficShare quota to generate additional download traffic. For some customers this caused some unwanted situations. From now on you have more control over the way the conversion works and you can also use your RapidPoints to automatically convert these into download traffic. Please log into your premium zone and click "settings". Under the heading "Download Traffic Management" you will find check boxes. Indicate which method of generating additional download traffic you prefer and click the save button. Please note that this setting will be reverted to the default setting if your account balance has no RapidPoints nor TrafficShare.

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου talisman το πρόβλημα λύθηκε ήταν όπως είπες στο settings

Πες και σε μας τι γραφει το settings για να ξερουμε Σου ειπα οτι ειναι κλειδωμενος ο λογαριασμος μου και δεν μπορω να το δω.Τα συμπερασματα τα εβγαλα διαβαζοντας την ανακοινωση τους

Δημοσ.

Tο settings γραφει

Download Traffic Management

Select the settings for the extension of your download quota.

No conversion

Use existing TrafficShare volume

Use accumulated RapidPoints

Use TrafficShare and afterwards RapidPoints

Εγώ επέλεξα το:

Use existing TrafficShare volume

και όλα καλά μέχρι τώρα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγω δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τον λογαριασμό μου!Πατάω deactivate Security-Lock και μετά request αλλά δεν μού στέλνουν email για να τον ξεκλειδώσω?Μήπως ξέρει κανείς γιατί?

Δημοσ.
Εγω δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τον λογαριασμό μου!Πατάω deactivate Security-Lock και μετά request αλλά δεν μού στέλνουν email για να τον ξεκλειδώσω?Μήπως ξέρει κανείς γιατί?

Φυσικα και δεν σου στελνουν email γιατι οταν τον κλειδωσες σου ειχαν στειλει και περιειχε τον κωδικο που πρεπει να βαλεις για να τον ξεκλειδωσεις

Δημοσ.

Παίζει μήπως το ενδεχόμενο ότι σου στέλνουν μόνο όταν έχεις rapid points?Γιατι εγώ έχω μόνο 1000.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Τελικά πάω να αλλάξω και τον κωδικό μου που μπαίνω μέσα στο rapidshare και βάζω το email μου και μου λέει οτι δεν το βρίσκει για να μου στείλει!!Ξέρει κανείς τι έχει γίνει?

Και κάτι άλλο.Πρέπει να έχεις rapid points gia na χρησιμοποιήσεις το traffic share?

Δημοσ.
Παίζει μήπως το ενδεχόμενο ότι σου στέλνουν μόνο όταν έχεις rapid points?Γιατι εγώ έχω μόνο 1000.

Τελικά πάω να αλλάξω και τον κωδικό μου που μπαίνω μέσα στο rapidshare και βάζω το email μου και μου λέει οτι δεν το βρίσκει για να μου στείλει!!Ξέρει κανείς τι έχει γίνει?

Και κάτι άλλο.Πρέπει να έχεις rapid points gia na χρησιμοποιήσεις το traffic share?

Το λογαριασμο σου μπορεις να το χρησιμοποιησεις για να κατεβαζεις ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...