Προς το περιεχόμενο

Στράβωσε Usb - Δεν ανοίγει υπολογιστής

Composer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω για κάτι που έπαθε σήμερα ένας φίλος μου και προσπαθώ να τον βοηθήσω γιατί ξέρω ότι είναι πολύ εκνευριστικό όταν σου χαλάει ο υπολογιστής.

Κάπως διπλώθηκε στο ποντίκι που είχε συνδέσει μπροστά σε usb με αποτέλεσμα αυτό να βγει, να στραβώσει η θύρα, και το ποντίκι να μη δουλεύει σε καμία άλλη! έκλεισε τον υπολογιστή από το κουμπί και τώρα δεν ανοίγει καν. δεν κάνειν ούτε κανένα ήχο και μπιπ. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;

Μήπως λόγω της στραβωμένης θύρας usb χάλασε το motherboard;

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση επειδή μου έχει συμβεί και μενα ότι βραχυκύκλωσε η usb και γιαυτό δεν ξεκινάει το pc.

Αποσύνδεσε τις μπροστινές usb από την μητρική και δοκίμασε να δες αν ξεκινάει το pc.

Δημοσ.

Ίσως να δημιουργήθηκε βραχυκύκλωμα, πες στον φίλο σου να ανοίξει το κουτί και να αποσυνδέσει το καλώδιο που είναι συνδεδεμένο στη μητρική και βγάζει τις θύρες usb, μετά ας δοκιμάσει ξανά.

κάποιος με πρόλαβε :P

Δημοσ.

Υπάρχει και η περίπτωση, να βραχυκύκλωσε το βύσμα και να έστειλε τα 5Volt στην γείωση ή σε άλλη επαφή και να έκαψε την μητρική (πράγμα που δεν του το εύχομαι)

Ας κάνει αυτό που είπε ο Techology fan και να ανοίξει το κουτί, με την βοήθεια του manual να βρει που συνδέονται οι usb στην μητρική (αν δεν ξέρει πως πρέπει να είναι η υποδοχή) και να δοκιμάσει να κάνει boot.

Στην δικιά μου αναφέρονται σαν JUSB1,2,3 και είναι χαμηλά στην μητρική. Δες εικόνα.

post-63324-129062978979_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...