sora7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια βοήθεια!!! Δεν ξερω μηπως εκανα καμια βλακεια αλλα δε νομιζω. Τα γραμματα των windows έχουν αλλαξει και εχουν γινει πιο αραια καπως και κυριως ενοχλητικα.Αυτο συμβαινει οπου και να παω μεσα στα windows και σε ολα τα προγραμματα!! ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια!!!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Αραιά μεταξύ τους,ή φαίνονται πιο αχνά τα fonts?
sora7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Αραιά μεταξύ τους,ή φαίνονται πιο αχνά τα fonts? πιο αχνα τα fonts φιλε.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τα Clear Type fonts: Δεξί κλικ στο Desktop, Properties>Appearence>>Effects>τσεκάρισε "Use the following method to smooth edges of screen fonts:" και βάλε Clear Type.
sora7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τα Clear Type fonts:Δεξί κλικ στο Desktop, Properties>Appearence>>Effects>τσεκάρισε "Use the following method to smooth edges of screen fonts:" και βάλε Clear Type. έκανα οτι μου ειπες αλλα δεν αλλαξε κατι...δες και μια φωτογραφια να καταλαβεις
@nte_13- Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Βασικα εγω δεν βλεπω καποια αλλαγη στη γραμματοσειρα σου. νομιζω πως αυτη ειναι η default γραμματοσειρα...
sora7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Βασικα εγω δεν βλεπω καποια αλλαγη στη γραμματοσειρα σου. νομιζω πως αυτη ειναι η default γραμματοσειρα... εαν δεις τα γραμματα ειναι πολυ αχνα και το βλεπω και σε συγκριση με το pc του αδερφου μου.Ισα ισα που φαινονται.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Στο screenshot δε φαίνεται κάτι παράξενο πάντως. Μόνο στα Windows έχεις αυτό το πρόβλημα,ή και σε οποιαδήποτε εφαρμογή;
guardianx71 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Κάνε μία επαναφορά συστήματος σε χρονικό σημείο πριν το πρόβλημα και λογικά θα επανέλθουν
@nte_13- Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Aυτο που ειπε ο guardian η δοκιμασε καποιο αλλο theme... να δεις αν ειναι κομπλε
oneofthem Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 πρέπει να μας δείξεις με κάποιον τρόπο πως θέλεις να είναι γιατί σε μας φαίνονται ok γιατί μπορεί να είναι από ανάλυση, γραμματοσειρά, μέγεθος, effects, οτιδήποτε
giorgos147 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Βρε μπας και μας δουλεύεις; Τα σύγκρινα με τη γραμματοσειρά του δικού μου υπολογιστή,και είναι κανονικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.