Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Πρόβλημα 1: Με τo VLC, όταν κάνω μέσω S-Video Cloning της LG μου στη TV μου δεν δείχνει εικόνα (Και αυτό συμβαίνει μόνο στη TV)! Μετά το Format, ίσως έχω ξεχάσει μερικά Codecs..Παίζει να φταίει αυτό? Τι νομίζετε οτι είναι?? Πρόβλημα 2: Με ολα τα Video Player που έχω εγκατεστημένα, στα αρχεία αναπαραγωγής Video μου κάνει κάτι οριζόντιες γραμμές οταν γυρνάει η Cam απότομα! Πάλι Codecs λείπουν? (Το είχα λύσει κάποτε αυτό, αλλα το ξέχασα οεο..!) /Μαρία!
frenzy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 1) Το vlc έχει δικά του codecs.κάτι άλλο φταίει 2)αν κάνει πολλές γραμμές είναι interlaced το βίντεο, βάλε deinterlacing στο codec/player που χρησιμοποιείς. Αν κάνει 2-3 γραμμές σαν να "σκίζεται" η εικόνα, είναι tearing και πρέπει να ρυθμίσεις drivers της κάρτας γραφικών ή renderer στον player που χρησιμοποιείς (evr για vista, vmr9 για xp) ή απλώς να κάνεις ένα update στους οδηγούς. Tearing μπορεί να έχεις για διάφορους λόγους οπότε δεν υπάρχει στάνταρ φιξ. Ψάχτο.
Toufas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 βγαλε vlc και οτι αλλο codec εχεις περασει και βαλε http://www.cccp-project.net/
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Το έβαλα το cccp-project, και κάνει ακόμα γραμμές! Δεν έβγαλα όμως τα παλιά Codecs που είχα (Είχα και το ffdshow, μάλλον θα αντικαταστάθηκε) πειράζει? /Μαρία!
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Πρόβλημα 2: Με ολα τα Video Player που έχω εγκατεστημένα, στα αρχεία αναπαραγωγής Video μου κάνει κάτι οριζόντιες γραμμές οταν γυρνάει η Cam απότομα! Πάλι Codecs λείπουν? (Το είχα λύσει κάποτε αυτό, αλλα το ξέχασα οεο..!) Αυτό λογικά είναι interlaced βίντεο. Χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάποιο deinterlacing φίλτρο στο video player (πχ στο vlc).
Toufas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 ουσιαστικα παντως, μονο με το ffdshow παιζεις σχεδον τα παντα (εκτος απο quicktime) απο οτι mainstream υπαρχει. στο ffdshow εχει deinterlacing στο menu
frenzy Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 ουσιαστικα παντως, μονο με το ffdshow παιζεις σχεδον τα παντα (εκτος απο quicktime) απο οτι mainstream υπαρχει.στο ffdshow εχει deinterlacing στο menu Έτσι. Κι εκτός αυτού σου δίνει πλήρη έλεγχο στα φίλτρα που χρησιμοποιείς ακόμα και μέσα από διαφορετικά προφίλ. Πχ τρέχεις divx με ένα προφίλ και mkv με άλλο. Ταυτόχρονα άλλα φίλτρα στα 720p και άλλα στα 1080p. Άσχετο με το θέμα μας αλλά όντως είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε cpu based codec
KnightRider Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Xρησιμοποιησε το Klite Codec Pack και κανε resize την αναλυση.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 βγαλε vlc και οτι αλλο codec εχεις περασει και βαλε http://www.cccp-project.net/ Αυτό λογικά είναι interlaced βίντεο. Χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάποιο deinterlacing φίλτρο στο video player (πχ στο vlc). Xρησιμοποιησε το Klite Codec Pack και κανε resize την αναλυση. Το έβαλα το CCCP δεν έγινε τίποτα.. Το ενεργοποίησα το Deinterlacing και δεν έγινε τίποτα.. Έβγαλα το CCCP και έβαλα και το K-Lite Codec και πάλι δεν έγινε τίποτα.. Τι θα κάνω ρε παιδιά? Για 4 χρόνια τώρα θα τα βλέπω με γραμμές? Αφήστε που με το K-Lite για κάποιο λόγο το Latest CyberLink PowerDVD έχει χάλια ήχο..Ακούγεται σα παλιό ραδιόφωνο Help! /Koritsi_Gia_PC
Toufas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 γεμίζεις το pc σου ένα σορό πράγματα που δεν χρειάζεσαι και κάτι πάει στραβά νομίζω. σου γίνετε αυτό σε όλα τα video? drivers κάρτας γραφικών μονο μπορώ να σκεφτώ, η αν είναι σε συγκεκριμένα video κακό encode.
parsifal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Για δοκίμασε κι αυτά που γράφει εδώ: [[Video playback σε περιβάλλον Windows]]. ΥΓ: Καλή χρονιά!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Χρόνια πολλά Parsifαλούκο! Βασικά οταν το πατάω το Link σου, με βγάζει να γράψω Post Παιδιά πείτε μου οτι υπάρχει κάνα Codec Sniffer να βρω και να διαγράψω ΟΤΙ υπάρχει σε σχέση με Codec απο το PC μου! Να τα βγάλω όλα γιατί όντως νομίζω τα έχω μπερδέψει.. Κάτσε γιατί σκάνε και άλλα προβλήματα ήχου τώρα Και μετά το συζητάμε πως λύνεται το πρόβλημα.. Toufa δεν είναι τα Drivers, μόνο στα Video μου τις κάνει τις γραμμές..Και ναι, μου συμβαίνει σε όλα τα Video, με όλα τα Codecs (προς το παρών) και με όλα τα Video Players! /Μαρία!
john2gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Αυτό δίνει ο Parsifal => http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=232628
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Τα έβγαλα ΟΛΑ και έβαλα ξανά το CCCP! Έκανα ό,τι λέει ο οδειγός που παρέθεσε ο Parsifal, και έφτιαξε ο ήχος (τουλάχιστον).. Τώρα συνεχίζουν οι ραγάδες στο Video! Και θέλω να σας πώ κάτι που δεν σας το είχα πεί ξεκάθαρα.. Οι γραμμές, ΔΕΝ συμβαίνουν στην LG μου (PC Monitor) αλλα στην TV όταν κάνω το Cloning! (Καλώδιο S-Video) Και ξαναλέω, αυτό δεν μου το έκανε πρίν το Format, και τότε έπαιζα με VLC όπου τώρα δείχνει το Video στην LG και στην TV είναι ενα μαύρο κουτί! (Το λεω και στην αρχή του Topic) Άλλες ιδέες παίζουν με τα νεα δεδομένα? /Μαρία!
mpentenis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 στην TV δειχνει ενα μαυρο πλαισιο και τιποτα αλλο η παιζει η εικονα με γραμμες τελικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.