logo15 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ οτι για; κάποιον ηλίθιο θα έλεγα λόγο οι αμερικάνικες εταιρίες παραγωγής ταινιων και οχι μονο παίρνουν τα δικαιώματα απο anime τα οποια απο οσο ξερω πήγαν καλα στην αμερικη και τα κανουν live action. Το θεμα ειναι οτι αυτα που εχο δει μεχρι τωρα δεν ανταποκρίνονται με την υπόθεση. Για καποιο λογο οι αμερικανοι οταν παίρνουν το σενάριο του official anime το πετανε,το σκίζουν, δεν ξερω... πάντως δεν το χρησιμοποιούν... Αντιθέτως φτιάχνουν ενα δικο τους που δεν βαίνει καθόλου με την υπόθεση... Ξερω μπορει να μου πειτε πως αυτος ειναι εξ αρχης ο σκοπός τους. ΑΛΛΑ τοτε γιατι να κανουν live action? Live action = Ζωντανεύει το anime(την ιστορια του) με κανονική ταινια. Οχι όπως το Dragonball το οποιο δεν εχει καμια απολυτος σχεση!!!:mad: Αλλα anime Που θα περιμενουμε σύντομα στις οθονες μας ειναι : Cowboy bebop απο την Fox(θα παιζει απο οσο ξερω και ο Keanu Reeves), Ninja scroll, Akira , Ghost in a shell (3D) και αλλα τα οποια απλα ακούγονται) Αντε να δούμε θα λεει κανενα? Η ολα θα ειναι μάπες οπος το Dragonballl?
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ninja scroll, Akira , Αντε να δούμε θα λεει κανενα? Η ολα θα ειναι μάπες οπος το Dragonballl? Οχι αυτα τα δυο ρε παιδια!! Ειδικά το Ακιρα να το αφήσουν εκει που ειναι. (το πρωτο μου αnime, ως παιδι):-)
kx5 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Αφού έβγαλαν στο πανί όσους Αμερικάνους σούπερ ήρωες μπορούσαν, έκαναν remake ένα σωρό παλιές σειρές, θα περάσουν στα άνιμε Ghost in the shell... Akira... Cowboy Bebob... Έχει να πέσει βιασμός. Keanu Reeves για Spike απλά δε ταιριάζει!
PCharon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Αφού έβγαλαν στο πανί όσους Αμερικάνους σούπερ ήρωες μπορούσαν, έκαναν remake ένα σωρό παλιές σειρές, θα περάσουν στα άνιμε Σωστή σκέψη! Τα έχουν ξετινάξει όλα και ψάχουν έμπνευση. Κι αν δε βρουν σκαρφίζονται κανά "Hancok"... Υ.Γ. Γενικώς ο κινηματογράφος μου μοιάζει λίγο και με τις εταιρείες παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών.
slipknot Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Λογικό είναι να καταστρέφουν όλα τα καλά anime από τη στιγμή που οι Αμερικάνοι με τους Ιάπωνες έχουν άλλη κουλτούρα και φιλοσοφία.Αντίστοιχα δε νομίζω στην Ιαπωνία να μπορούσαν να φτιάξουν πετυχημένα Simpsons,Family Guy κλπ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Αλλα anime Που θα περιμενουμε σύντομα στις οθονες μας ειναι : Cowboy bebop απο την Fox(θα παιζει απο οσο ξερω και ο Keanu Reeves), Ninja scroll, Akira , Ghost in a shell (3D) και αλλα τα οποια απλα ακούγονται) παναγία μου, μακάρι να μην πιάσουν κανένα από αυτά...(ή άλλα tbh )
tYrAnOs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 όπως είπε k ο φίλος ΚΧ 5 τους τελειωσε η έμπνευση k ψάχνουν σενάρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.