xavier Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Έχω εναν εξωτερικο σκληρο της seagate 500gb freeagent , μπαίνω στους φακέλους(βεβαια και αυτο με σχετικη καυθστερηση) αλλα δεν μου ανοιγει τα αρχεια, προσπάθησα να κανω chkdsk :I /R αλλα δεν βλεπω να προχωραει, δεν εχει πανω απο 3 μηνες που τον πήρα και υποτιθεται οτι εχει 5 χρονια εγγυηση, υπάρχει κανας(ευκολος,δωρεαν) τροπος να μην χάσω τα δεδομενα που εχω μέσα(mp3,divx και κτλ). Αν τον πάω πίσω, θα τον επιδιορθώσουν ή θα μου δώσουν αλλο? -----Προστέθηκε 20/12/2008 στις 03 : 42 : 33----- οταν κλεινω τον υπολογιστη και τον ξανανοιγω, μερικες φορες ο σκληρος αναστενεται για μερικα λεπτα, ισα ισα να σώσω οτι προλάβω...σημαινει κάτι αυτο? -----Προστέθηκε 20/12/2008 στις 04 : 52 : 27----- υπάρχει ενδεχόμενο να μου δημιουργησε το προβλημα ένας lacie 750αρης usb, που συνδεσα χτες, για να μεταφέρω αρχεια απο τον ένα σκληρο στον άλλον?
mpoumpis! Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μηπως φταει η θυρα usb?? Το τσεκαρες αυτο?
xavier Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 ναι δοκιμασα 3 θυρες, παντου τα ίδια...μάλλον παρεδωσε πνευμα ο σκληρος.... τον δοκιμασα και στο ps3, τα ιδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.