Alchemist` Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά όπως λέει και ο τίτλος έχω την HD3870, σκεφτόμουν να περιμένω την γενιά HD58xx αλλά μιας και ,καλώς εχώντων των πραγμάτων, στα μέσα Ιανουαρίου θα κάνω μια αναβάθμιση σε AMD Phenom 2 940 +Μητρική+DDR3 RAM , άρχισα να σκέφτομαι και την αγορά κάρτας γραφικών... Εσείς τι πιστεύετε, αξίζει να περιμένω την επόμενη γενιά, ή να αγοράσω? Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την κάρτα που έχω καθώς παίζω όλα τα Games με High settings χωρίς κολλήματα, αλλα... Το σύστημα μου είναι το εξής: -Intel E8400, 2x2GB DDR2 CL4 800Ghz RAM, ASUS P5K Premium,HD3870 512Mb...
grimpr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Κράτα την και περίμενε την νέα γενιά D3D11 (RV 800,40nm) κτλπ, καλοκαίρι-χειμώνα 2009.
outlaw star Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά όπως λέει και ο τίτλος έχω την HD3870, σκεφτόμουν να περιμένω την γενιά HD58xx αλλά μιας και ,καλώς εχώντων των πραγμάτων, στα μέσα Ιανουαρίου θα κάνω μια αναβάθμιση σε AMD Phenom 2 940 +Μητρική+DDR3 RAM , άρχισα να σκέφτομαι και την αγορά κάρτας γραφικών... Εσείς τι πιστεύετε, αξίζει να περιμένω την επόμενη γενιά, ή να αγοράσω?Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την κάρτα που έχω καθώς παίζω όλα τα Games με High settings χωρίς κολλήματα, αλλα... Το σύστημα μου είναι το εξής: -Intel E8400, 2x2GB DDR2 CL4 800Ghz RAM, ASUS P5K Premium,HD3870 512Mb... όπως τα είπε ο φίλος παραπάνω...επίσης μην κάνεις αναβάθμιση στο pc σου....απο core 2 duo 8400 θα πας σε amd phenom2??!!τι πιστεύεις ότι θα κερδίσεις??(νομίζεις ότι θα δεις τρελές διαφορές στις επιδόσεις??)εάν το κάνεις θα πρόκειται για την πιο καμμένη αναβάθμιση που θα έχω δει!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Κράτα την και περίμενε την νέα γενιά D3D11 (RV 800,40nm) κτλπ, καλοκαίρι-χειμώνα 2009. συμφωνώ...η καλύτερη επιλογή
liopyr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 εάν το κάνεις θα πρόκειται για την πιο καμμένη αναβάθμιση που θα έχω δει!! Υπάρχουν και χειρότερες. (έ Χάρ)?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 καλά είσαι αλλά εγώ είχα και την δικαολογία του 2ου pc
@topos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Νομιζω πως την απαντηση την δινεις μονος σου... "Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την κάρτα που έχω καθώς παίζω όλα τα Games με High settings χωρίς κολλήματα" Οποτε δεν υπαρχει αλλα..
Alchemist` Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 όπως τα είπε ο φίλος παραπάνω...επίσης μην κάνεις αναβάθμιση στο pc σου....απο core 2 duo 8400 θα πας σε amd phenom2??!!τι πιστεύεις ότι θα κερδίσεις??(νομίζεις ότι θα δεις τρελές διαφορές στις επιδόσεις??)εάν το κάνεις θα πρόκειται για την πιο καμμένη αναβάθμιση που θα έχω δει!! Με μια HD4850 θα δώ διαφορά ή δεν αξίζει και αυτή? Όσων αφορά την αναβάθμιση, Εκτός απο τους +2 πυρήνες και την DDR3 Ram, θέλω να ξεφορτωθώ το INTEL σύστημα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ξέρω ότι σε επιδόσεις δεν θα δω μεγάλες διαφορές, αλλά δεν αντέχω άλλο αυτή τη ντροπή... Νομιζω πως την απαντηση την δινεις μονος σου... "Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την κάρτα που έχω καθώς παίζω όλα τα Games με High settings χωρίς κολλήματα" Οποτε δεν υπαρχει αλλα.. Το "αλλά" έγκειται στο ότι είναι μια γενιά πίσω απο τα υπόλοιπα σημερινά συστήματα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 σε games δεν πρόκειται να δεις καμία διαφορά στις επιδόσεις εκτός αν αλλάξεις κάρτα γραφικών... από την στιγμή όμως που παίζεις τα games σε high settings χωρίς κολλήματα ποιος ο λόγος να αλλάξεις τώρα κάρτα?
Alchemist` Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 σε games δεν πρόκειται να δεις καμία διαφορά στις επιδόσεις εκτός αν αλλάξεις κάρτα γραφικών... από την στιγμή όμως που παίζεις τα games σε high settings χωρίς κολλήματα ποιος ο λόγος να αλλάξεις τώρα κάρτα? Οκ, με πείσατε... Απλά σε Games όπως Farcry 2, Crysis κτλπ, η κάρτα φτάνει στα όρια της (25-30 fps), οπότε σκέφτηκα πως είναι καιρός να την αλλάξω, σε συνδυασμό με το ότι πέσανε οι τιμές πίστεψα πως ήταν ένας καλός χρόνος για αγορά... Θα περιμένω την επόμενη γενια μέχρι το καλοκαίρι, και θα αλλάξω μόνο CPU+Mobo+RAM...ΕΥχαριστώ για τις απαντήσεις...
Vasilius Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Αν βρείς να δώσεις αυτή που έχεις και σκάσεις μερικά λεφτά ακόμα πάρε την 4850.
frikoulo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 αν και με λίγες μέρες καθυστέρηση, θα απαντήσω ;-) έχω και εγώ 3870 και με έτρωγε και μένα μια αναβάθμιση όμως ήθελα και να περιμένω την επόμενη γενιά πυρήνων. οπότε βρήκα μια ίδια 3870 με λίγα χρήματα και τσουπ, ένα ωραίο Crossfire θα κρατήσει παραπάνω απο ικανοποιητικά για όσο χρειαστεί μέχρι την πραγματική αναβάθμιση.. (στις αναλύσεις που παίζω τουλάχιστον θα παίζει αψεγάδιαστα 1280χ1024)
sam_@ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 γνωμη μου ειναι παρε τωρα μια 4830 να σε κρατισει μια χαρα στα παιχνιδια Crysis κ farcry 2 αντι να δωσεις λεφτα για αλλη μια 3870 για να τις εχεις σε crossfire...παρε αυτη εδω που ειναι σε πολυ καλη τιμη...και αργοτερα παρε αλλη μια 4830 για να εχεισ επιδοσεις της 4870...στα λεω γτ ετσι 8α κανω κ εγω...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Ναι μονο που μια μεταχειρισμενη 3870 κοστιζει ~65€ ενω η 4830 ~110. Και μη ξεχνας οτι ειχε ηδη μια 3870. Αλλο το ενα αλλο το αλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.