Προς το περιεχόμενο

Αρχεία .bin

blk88memorz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατέβασα μια ταινία με torrent και είναι σε αρχείο .bin

Τι είναι αυτό ρε παιδιά;

Το έπαιξα με vlc αλλά ούτε ήχο παίζει, ούτε μπορώ να την προχωρήσω μπρος-πίσω.

Τι πρέπει να κάνω;

picture3rq1.th.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ταινία σε μορφή bin? :rolleyes:

Anyway, από την εικόνα που έχεις ανεβάσει, προφανώς είναι σε image file, οπότε όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω θα πρέπει να την γράψεις σε cd.

Γιατί σβήστηκε η απάντησή μου? Δεν ισχύει ο τρόπος που έγραφα τελικά σε macOs? Δεν μπορούσε να παραμείνει ώστε να απαντήσει κάποιος?

• Super Moderators
Γιατί σβήστηκε η απάντησή μου? Δεν ισχύει ο τρόπος που έγραφα τελικά σε macOs? Δεν μπορούσε να παραμείνει ώστε να απαντήσει κάποιος?

Kαλά, μας κοροϊδεύεις;

Αντί να προσέχεις σε ποιά ενότητα γράφεις, βγαίνεις κι από πάνω; :mad:

Διάβασε προσεκτικά αυτή την επισήμανση (την οποία προφανώς και αγνόησες και δεν έχεις διαβάσει ποτέ σου):

http://www.insomnia.gr/forum/announcement.php?f=47&a=17

Νομίζω ρώτησα αρκετά ευγενικά paredwse και δεν προσπάθησα να "βγω από πάνω". Δε με πολυενδιαφέρει να το κάνω αυτό σε ένα φόρουμ. Άλλωστε μπήκα από τα "last posts" στο main page, οπότε φαντάζομαι δεν είναι και τόσο περίεργο που δεν το πρόσεξα.

Anyway, αυτό που ήθελα να μάθω βασικά είναι αν δεν υπάρχουν αντίστοιχα προγράμματα που κάνουν mount εικονικά drives (το γιατί δε γίνεται δηλαδή σε MacOs). sorry για την αναστάτωση..

Βασικά, τα DMG (ειδικό disk image format που χρησιμοποιούν τα Mac) και τα ISO τα φορτώνει αυτόματα το ίδιο το λειτουργικό χωρίς την ανάγκη άλλου προγράμματος (όπως το DaemonTools στα Windows).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...