Προς το περιεχόμενο

DDR3 owners

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για να δούμε όποιος έχει κάποιο κιτ από αυτές πότε τις αγωράσατε και πως πάνε πόσο με τι ρεύματα και timings να δούμε τι chip φοράνε να πάω να πάρω και εγώ ένα καλό kitάκι

Adata PC3 12800, 7-7-7-20, AD31600X001GMU

TeamGroup PC3 12800 7-7-7-21, TXD32048M1600HC7DC

CSX Diablo PC3 16000, 9-9-9-24, DIABLO3-2000-2GB-KIT

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα ADATA και Teamgroup εχουν D9GTR τα οποια ειναι τα καλυτερα μεχρι στιγμης τσιπακια. Οι Cellshock μου με GTR (1600 7-6-6-18) παιζουν στα 1800 7-6-6-18 με 2,05-2,1 βολτ. Οι CSX εχουν GTR και GTS, αναλογως την παρτιδα απ' οτι φαινεται.

για τις csx δεν με καίει πολύ να μάθω πάω από το πλαίσιο και βλέπω τι γράφουν πάνω τους το πολύ πολύ, πιο πολύ ενδιαφέρομαι να μάθω για τις άλλες από κάποιον που τις αγόρασε πρόσφατα μιας και τα D9 σταμάτησαν

τις έχεις ? τις αγόρασες πρόσφατα ? το τι λέει η ramlist deν βοηθάει πολύ τα GTR έχουν σταματήσει να παράγονται οπότε μπορεί να μην έχουν GTR πια

οι CSX όταν βγήκαν με samsung δεν άλλαξε καθόλου το part/serial no και επειδή όσοι αγόρασαν D9GTR/GTS αγόρασαν το μόνο σίγουρο είναι οτι οι SCX έχουν GTR/GTS το γράφουν και πάνω τους αυτές για τις άλλες όμως μόνο αν τις έχει πάρει κάποιος τώρα πρόσφατα και τις έχει clockάρει μπορούμε να δούμε τι φοράνε

περιμένω board σε καμια 10αριά μέρες και έτσι ψάχνω για μνήμες τώρα και επειδή είναι λίγο περίεργη κατάσταση πρέπει να βρώ μνήμες που να πηγένουν ψηλά

Βασικά της csx θα πάρω τελικά για να το έχω σίγουρο ούτως η άλλος το board ακόμα δεν μπορεί να παίξει πάνω από 1600 καμία μνήμη λόγο Bios

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...