elysium Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Τι θα λέγατε για αυτά τα ηχειάκια, τα έχει ακούσει κανείς? Tweeters έχουν? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502001 Παίζουν και κάτι Genius, τα έχει δοκιμάσει κάποιος? http://www.geniusnet.com.tw/geniusOnline/online.portal?_nfpb=true&productPortlet_actionOverride=%2Fportlets%2FproductArea%2Fcategory%2FqueryPro&_windowLabel=productPortlet&productPortletproductId=356638&_pageLabel=productPage&test=portlet-action Γενικώς δεν με ενδιαφέρουν ηχεία 500Watt και μπάσα πολλών ρίχτερ αλλά η ακουστική απόδοση σε μουσική. Logitech-Creative είχα κατά καιρούς, πολύ δυνατά, καλά για ταινίες και games αλλά στις μεσαίες/υψηλές συχνότητες έπασχαν. Αν έχετε και κάποια άλλη πρόταση, ευπρόσδεκτη...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Και περιμενεις να μην πασχουν σε ευκρινεια ηχου τα... Innovator??? Ειναι αρκετα κατω απο Creative/Logi σε ποιοτητα..
elysium Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Έχουν περάσει από τα χέρια μου (αυτιά μου δηλ. logitech-creative-altec lansing-teac-yamaha-φθηνιάρικα noname. Γενικώς έχω μια άποψη στο τι παίζει με τα PCο-ηχεία. Ρωτάω όμως για τα συγκεκριμενα ηχεία, όχι γενικώς. Θα μπορούσα να υποθέσω κι εγώ, αλλά θα βοηθούσε καλύτερα κάποιος που όντως έχει ακούσει τα συγκεκριμένα Innovator-Genius να μας πει τι λένε, γιατί από χαρακτηριστικά φαίνονται καλά (ξύλινα όχι πλαστικά, tweeters)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Εχω ακουσει αρκετα φθηνοτερα (οχι ομως τα ''απολυτως φθηνα") ηχεια της e-shop (Innovator) και... οταν δυναμωνες την ενταση εσβηνε το λαμπακι λειτουργιας Μη μιλησω για παραμορφωση..
Aleksiss Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ρϊξε μια ματια στα Logitech g51. Ωράιο review εδώ http://www.overclockersclub.com/reviews/logi_g51/ Γύρω στα 110-130 Euro στην Ελλάδα.
elysium Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Κλασσικά PCο-ηχεία. Ιδανικά για games, movies και οτιδήποτε με δυνατό μπάσο. Αλλά μέχρι εκεί. Οι full-range δορυφόροι τους θα χάνουν πολύ στις μεσαίες/υψηλές, "The satellites were a mixed bag for music. Although they sounded smooth and detailed, there was an upper midrange crispness that made cymbals and vocals sound artificially "EQ'd" rather than transparent. There was little sense of height or depth to the "stereo image" as well; it was very two-dimensional. I wondered whether the satellites would have sounded better with a 4-inch midrange driver and a 0.75- or 1-inch tweeter—a more traditional arrangement that usually yields better high-frequency detail and a smoother transition between the subwoofer to the satellites. For a house party or general turn-it-up-to-eleven–ness, though, the G51 has few equals." Μα καλά, δεν έχει σκεφτεί μια εταιρία να φτιάξει ενεργά 5.1 ηχεία με midrange και tweeters? Ακόμα και τα z-5500, full range έχουν!!
giorgos147 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ είχα πάρει κάτι inovator,και όταν τα είχες στη πρίζα και ας τα είχες κλειστά απο το διακόπτη,το ένα θερμαίνονταν πάρα πολύ.....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ενσωματωμενο θα ειχαν το μετασχηματιστη ρευματος, και κατα 99% και τον ενισχυτη. Γιαυτο..
giorgos147 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Λες ε;Για αυτό έκαιγε το ένα;.... Πφφφ,πάντως τώρα τέρμα...Έχουν κρατηθεί σε έναν παλιό υπολογιστή ίσα ίσα όποτε χρειαστεί να δω κανένα βιντεάκι
mihalakis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί τότε δεν πας σε λύση με ηχεία που δεν είναι για pc? Αν είχανε midrange & tweeters δεν θα έπαιρνες φαντάζομαι 500βατ με 250ευρώ...Κακά τα ψέμματα οι περισσότεροι πισαδες εντυπωσιάζονται περισσότερο με την απόλυτη ισχύ παρά με την ποιότητα του ήχου...Εξάλλου όταν παίζεις δεν δινεις και τόση βάση για το αν η φωνή του nomad στο crysis είναι μεστή, γεμάτη εύρος και δεν ξέρω εγώ τι. Θα σε εντυπωσιάσει όμως η έκρηξη που θα κάνει τα τζάμια σου να τρίξουν Μετά τις ταινίες τους οι περισσότεροι τις βλέπουν σε 17-20' ιντσών οθόνες καθισμένοι σε καρέκλες γραφείου, ή λίγο άβολα και μακριά σε κανένα κρεβάτι με αρκετούς συμβιβασμούς....Ο ήχος δεν θα τους απασχολήσει πάλι και τόσο...Η μουσική που ακούν οι περισσότεροι είναι mp3, σκυλάδικα, ποπακια, μπιτακια και άλλα mainstream. Δε νομίζω να χρειάζεται και κανένα ηχείο τρομερής ποιότητας για να ακουστεί το μεγαλείο του νίνο παράδειγμα Βεβαια αυτα που γράφω ισχύουν για την πλειοψηφία μάλλον, και για τη γενιά που μεγάλωσε με mp3 σε ηχεία υπολογιστή. Πόσοι άραγε χρησιμοποιούν πλέον ηχοσυστήματα για να ακούσουν μουσική; Είμαι σίγουρος οτι κάποιοι νέοι δεν θα έχουν δει μιδρεηντζ και τουητερς.... Δεν είμαι κανενας γκουρού του ήχου (και εγώ από φουλ ρεηντζ ακούω μουσική για να καταλάβεις, και δεν παραπονιέμαι ) αλλά πιστεύω οτι αν θέλεις το κάτι παραπάνω στον ήχο θα πρέπει να πας σε λύσεις εκτός ηχείων πισι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.