activex Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Με r και t εμένα πάντως δεν αλλάζει.Το σπαστικό είναι ότι έχεις πχ στο 4 το τόξο και στο 5 το σπαθί και βάζοντας το σπαθί δεν πιάνει κ την ασπίδα μαζί.Πρέπει να μπεις στο μενού.Γενικά το interface είναι απαράδεκτο και τρώει πολύ ώρα από τον παίκτη για βασικά πράγματα. Εμένα δούλεψε και κάνει ακριβώς αυτό που λες, εννοείται ότι πρώτα ρυθμίζεις τo στήσιμο που θες στο 1-2-3 και μετά αλλάζει με r-t. Δες και στο μενού πάντως, μήπως έχεις άλλα πλήκτρα εσύ. Εγώ πχ δε πήρα χαμπάρι ότι στο control με το ροδάκι του Mouse κατεβαίνει πιο χαμηλά και βλέπεις και άλλα κουμπιά... Tελικά έχει συντομεύσεις σχεδόν για τα πάντα! Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2010 από activex
activex Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Για το online κομμάτι τι ξέρουμε ; όσο το προχωρώ το συμπαθώ όλο και περισσότερο, οπότε μπαίνει στη λίστα της αγοράς
Anastazio Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Για το online κομμάτι τι ξέρουμε ; όσο το προχωρώ το συμπαθώ όλο και περισσότερο, οπότε μπαίνει στη λίστα της αγοράς Ναι οντως αν καποιος ξερει τι παιζει με το online ας δωσει λιγο τα φωτα του γιατι προσωπικα το game το γουσταρω τερμα,επισεις αν καποιος γνωριζει αν γινεται να κανεις full respec το char σου.
chek2fire Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 H retail κυκλοφορία του στην ελλάδα θα πάει μαζί με της Αγγλίας αμερικής? Γιατί σε όποιο κατάστημα να έχω κοιτάξει λένε για αρχές του χρόνου.
EKTELESTES Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Επιτέλους παρέλαβα σήμερα την Royal Edition!! Πρόλαβα και έπαιξα 1 ωρίτσα, όλα καλά! Ποκύ ωραία γραφικά,φωνές χαρακτήρων ΚΑΙ τα μενού προσωπικά μου αρέσουν γιατί παίζω σε 40" οθόνη Επίσης, τρέχει νεράκι, συμφωνώ σε όσα έλεγαν ως τώρα για την μηχανή του Το μόνο μείον που βλέπω είναι αυτό που έλεγαν και τα review, ότι τα animation στα cutscenes δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά μικρό το κακό Περισσότερα το βράδυ
activex Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Επιτέλους παρέλαβα σήμερα την Royal Edition!! Πρόλαβα και έπαιξα 1 ωρίτσα... Βρε καλώς τον! και λέγαμε εδώ με τα παιδιά ποιος θα μας πει για το Online του
EKTELESTES Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέχρι να σας πω κι εγώ τι και πως, διαβάστε αυτά προσωρινά (σχόλια ενός παιδιού σε φόρουμ) και βλέπουμε αργότερα όταν θα έχω χρόνο ^^ "Unfortunately I do not have the necessary 10.000 yet to afford a village, also some players have had their village reset and needed to repay the amount and start over for some reason but there's only been a few such reports. MP does function similar to SP otherwise, has it's own campaign or rather it's a bunch of scenarios, there's not too many of them but they're quite challenging once you pass the first one that serves as introduction, they're also fairly large and you'll spend a lot of money/auras to purchase and maintain equipment (Disassemble to upgrade your main gear, buying skill books and other basics like spell cards and ingredients for example.) It's also much more refined and balanced than TW1 but has some of the issues that also exist in the SP game of TW2 such as very slow manage regeneration for mage oriented characters outside of spells and the like plus some overpowered abilities and spell combinations.
>-Nosakos<- Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Παιδες την πάτησα άσχημα έπεσα σε γκρεμό με το άλογο κ ψόφησε! Γνωρίζει κάποιος πως να βρω άλλο μόνιμο(βρήκα κάτι ξέμπαρκα αλλά αυτά εξαφανίζονται άμα μπω κάπου)?Επίσης ρώτησα αυτήν π στο δίνει κ δεν υπήρχε επιλογή να της ζητήσω άλλο....
activex Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Παιδες την πάτησα άσχημα έπεσα σε γκρεμό με το άλογο κ ψόφησε! Γνωρίζει κάποιος πως να βρω άλλο μόνιμο(βρήκα κάτι ξέμπαρκα αλλά αυτά εξαφανίζονται άμα μπω κάπου)?Επίσης ρώτησα αυτήν π στο δίνει κ δεν υπήρχε επιλογή να της ζητήσω άλλο.... Tι να το κάνεις το μόνιμο άλογο ; τρις την ώρα θα συναντάς και από ένα! είναι λιγότερο απαραίτητο από ότι φαντάζεσαι, συνήθως ανάμεσα στις σημαντικές περιοχές θα κινείσαι με teleport και εκεί το άλογο δε μεταφέρεται μαζί σου, συνήθισε το από τώρα ---------- Προσθήκη στις 12:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:37 ---------- Παίδες μάλλον υπάρχει ένα θέμα με το chapter 3 στις εκδόσεις του θείου... Από ότι λένε ξανά κάνει check τον κωδικό και δε δέχεται κανέναν (ούτε με firewall) Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει διακριτικά
Bigi444444 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Σβήστε το κλειδί από τη registry και ξαναενεργοποιήστε το παιχνίδι.Λογικά θα δουλέψει. Τα saves σε 7ρια τα έχει εντοπίσει κανείς που βρίσκονται;
activex Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Εδώ είναι τα saves x:\Users\xxxx\Saved Games\Two Worlds II Για το άλλο θέμα ο επαναφορτιζόμενος έβγαλε Και νέο key fix
Inler Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ξερει κανεις ποσα chapter εχει; Εγω ειμαι ακομα στο 1ο και τριγυρναω στα χωρια βγαζωντας αποστολες με αποτελεσμα να ειμαι 19 level και εχοντας παιξει κοντα 10 ωρες...Αν εχει καμια 15αρια να προχωρησω γιατι θα ερθει το Πασχα και θα ειμαι στη μεση του παιχνιδιου...
activex Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ξερει κανεις ποσα chapter εχει; Εγω ειμαι ακομα στο 1ο και τριγυρναω στα χωρια βγαζωντας αποστολες με αποτελεσμα να ειμαι 19 level και εχοντας παιξει κοντα 10 ωρες...Αν εχει καμια 15αρια να προχωρησω γιατι θα ερθει το Πασχα και θα ειμαι στη μεση του παιχνιδιου... Κάτι τέτοιο έκανα και εγώ, είμαι Lvl 18 και ακόμα στο πρώτο chapter αλλά να σου πω... όσα chapter και να έχει, τυπικά το παιχνίδι τελειώνει αν έχεις εξερευνήσει - σαρώσει όλο το χάρτη. Εγώ όπως το βλέπω είμαι πάνω από το 1/3 σε καμιά 15αριά ώρες! οπότε υπολόγισε... Πάντως το παιχνίδι από ότι κατάλαβα δε προσαρμόζει το lvl των εχθρών με βάση το δικό σου, σχεδόν όλες οι περιοχές είναι ανοικτές με τυχαία μοιρασμένη δυσκολία (με εξαίρεση τις κεντρικές αποστολές που δυσκολεύουν προοδευτικά) αυτό πιθανότατα αργότερα να μας βγει σε κακό, αν δηλαδή δε παλαντζάρεις σωστά, ενδέχεται να ξενερώσεις λόγο υπερβολικής ευκολίας. Θα προτιμούσα να ακολουθεί το Lvl σου δυναμικά και όσο πάει! Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2010 από activex
>-Nosakos<- Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Κάτι τέτοιο έκανα και εγώ, είμαι Lvl 18 και ακόμα στο πρώτο chapter αλλά να σου πω... όσα chapter και να έχει, τυπικά το παιχνίδι τελειώνει αν έχεις εξερευνήσει - σαρώσει όλο το χάρτη. Εγώ όπως το βλέπω είμαι πάνω από το 1/3 σε καμιά 15αριά ώρες! οπότε υπολόγισε... Πάντως το παιχνίδι από ότι κατάλαβα δε προσαρμόζει το lvl των εχθρών με βάση το δικό σου, σχεδόν όλες οι περιοχές είναι ανοικτές με τυχαία μοιρασμένη δυσκολία (με εξαίρεση τις κεντρικές αποστολές που δυσκολεύουν προοδευτικά) αυτό πιθανότατα αργότερα να μας βγει σε κακό, αν δηλαδή δε παλαντζάρεις σωστά, ενδέχεται να ξενερώσεις λόγο υπερβολικής ευκολίας. Θα προτιμούσα να ακολουθεί το Lvl σου δυναμικά και όσο πάει! Έχει την φάση του πάντως: Εκεί π πετσοκόβεις τους σκελετούς κ αισθάνεσαι τουμπανος σ πετάγεται ένας σκορπιός κ έχεις ψοφήσει πριν καν το καταλάβεις. Εγω είμαι 16 τώρα κ μόλις πέρασα την πύλη στο πρώτο νησί, κ όλοι οι εχθροί με 2 κλικ φεύγουν(αν εξαιρέσουμε κάτι dungeons)... Το πολύ πολύ πάντως άμα αισθάνεσαι super imba μπορείς να πας στον τυπά π σ αφαιρεί τους πόντους για να τους ξαναβάλεις κ βάζεις μόνο μέχρι το lvl π θες/φοράς κ χειρότερο armor/weapon κ είσαι έτοιμος..
john2gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Για να σας δουλεύει το SLI, βάλτε το παρακάτω combatibility bit στο profile του παιχνιδιού (μέσω του Nvidia Inspector) 0x00400001
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα