Inler Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Αυτο που λες για τα αντικειμενα μπορεις να τα παρεις και ξεχωριστα πατωντας πανω στο αντικειμενο που θες....Εμενα παντως μου αρεσε-εξαιρετικα γραφικα-ελαφρυ και με αρκετων χρονων-τωρα αν το σεναριο ειναι καλο θα δουμε...Εγω ειμαι ακομα στο νησι...
EKTELESTES Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Αυτή δεν θα έρθει στα γερμανικά μια και είναι από Γερμανία. Εκεί ώς συνήθως έχουν δικές τους εκδόσεις λόγο ότι η γερμανική αγορά είναι αρκετά πλούσια στα rpg. Είναι σίγουρο ότι το game θα είναι στα αγγλικά όπως το manual etc? Το manual στο χαρτί είναι μόνο Γερμανικό ( έχει σε pdf σε 1 cd το αγγλικό ), ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ είναι ΚΑΙ στα Αγγλικά ( Artbooks, map κλπ ) Και το παιχνίδι εννοείται κανονικά αγγλικά. Ναι, 100000% σίγουρο, ήδη έχουν παραλάβει αρκετά άτομα σε άλλο φόρουμ και πόσταραν τις φώτο. Όσο για το παιχνίδι, όσοι το παίζουν ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΡΓΑ στο άλλο φόρουμ ( και είναι πολλοί, γεμίζουν οι σελίδες τσακ μπαμ με σχόλια - φώτο - συμβουλές κλπ )
manost Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Το manual στο χαρτί είναι μόνο Γερμανικό ( έχει σε pdf σε 1 cd το αγγλικό ), ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ είναι ΚΑΙ στα Αγγλικά ( Artbooks, map κλπ ) Και το παιχνίδι εννοείται κανονικά αγγλικά. Ναι, 100000% σίγουρο, ήδη έχουν παραλάβει αρκετά άτομα σε άλλο φόρουμ και πόσταραν τις φώτο. Όσο για το παιχνίδι, όσοι το παίζουν ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΡΓΑ στο άλλο φόρουμ ( και είναι πολλοί, γεμίζουν οι σελίδες τσακ μπαμ με σχόλια - φώτο - συμβουλές κλπ ) Αυτό το forum με τα σχόλια μπορούμε να το μάθουμε κι εμείς, να το συμβουλευτούμε;
activex Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Αυτό το forum με τα σχόλια μπορούμε να το μάθουμε κι εμείς, να το συμβουλευτούμε; Consola.gr Έλα εντάξει κακίες! καλό φαίνεται το παιχνιδάκι και ας βγήκε λίγο κονσολοχτυπημένο
chek2fire Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ετσί και αλλιώς όλα τα rpg προς τα εκεί το πάνε. Τουλάχιστον να είναι καλό game και ότι βγήκε πρώτα στην υπόλοιπη ευρώπη για να χτυπήσει την μεγάλη rpg αγορά της Γερμανίας κάτι μου λέει αν και θα κάνω καιρό να ασχοληθώ μαζί του. Εχώ πρώτα divitiy2 kai fallout που έχω να τελειώσω..
fearwhatnow Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Παντως πρεπει να πω οτι παρα τους φοβους μου τελικα το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο.Αν εξαιρεσω το UI που ειναι για γελια σε ολους τους υπολοιπους τομεις ειναι πολυ καλο το παιχνιδι.
activex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Στο τεχνικό τομέα πάντως θέλει και κανένα patchάκι. καταρχήν ΑΑ/ΑF είναι ανύπαρκτο, εξαιρώντας το γραφικό κομμάτι, μου έτυχε και ένα άλλο κουλό. Σε μερικές επιθέσεις τραβηχτικά πίσω και όπως με κυνηγούσαν 1-2 orc, γυρνάω να δω που βρίσκονται καθώς είχα απομακρυνθεί και δε βλέπω τίποτα, ξαφνικά εμφανίζονται απειλητικά κοντά μου απο το πουθενά! σαν το draw distance να μη τους εμφάνιζε πριν έρθουν σε απόσταση αναπνοής, εντομεταξύ δεν είναι θέμα ρύθμισης ή κάτι τέτοιο, σε φυσιολογικές συνθήκες τους βλέπεις από πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις Κάτι ακόμα που με ψιλοξενέρωσε ήταν στην αρχή που εξερευνούσα τον αρχικό χάρτη, πριν το κλείσιμο του πρώτου chapter. συνάντησα κάτι γομάρια της τάξεως lvl 8 (αν υποθέσω από τα όπλα τους) ενώ εγώ ακόμα στο lvl 3 και όταν απομόνωνες έναν και τον άρχιζες στις γρήγορες δε προλάβαινε να σηκώσει ρόπαλο! Ήθελε βέβαια καμιά 50αριά κλικ για να βγει , αλλά είναι εντελώς χαζό να τον έχεις ακόμα και έτσι, χωρίς να φας καμία (σημείωση ότι με μια σε έβγαζε off...) Γενικά η AI δε στέκει και στα καλύτερα της, πχ αφού φανέ μερικές καλές, τρέχουν να φύγουν και τους βλέπεις να κολλάνε παράδειγμα σε ένα βράχο ενώ σε έχουν πλάτη, λες και περιμένουν να τους γαζώσεις. Σε ένα άλλο σημείο που είχα κατεβεί παραλιακά, πέρασα σε μια ακρούλα με νερό (καθόλου δύσβατο και άμεσα προσβάσιμο) και οι εχθροί δε με πλησίαζαν, στέκονταν απλά απέναντι και με κοιτούσαν, ενώ εγώ τους έβγαζα έναν έναν με το τόξο! Επίσης το story δε βλέπω να με πολύ κρατάει, αλλά ας πούμε ότι είναι αρχή ακόμα. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2010 από activex
john2gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Λύση για το AA για τις Nvidia κάρτες If you want to force your own antialasing, use nvidia inspector and add the twoworlds2.exe to the profiles and set aa compatibility to 0x000012C4. Games looks awesome with 8xAA and 8xAA supersample. Enjoy!.
activex Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια, τα preset 1-2-3 που εχει στο equipment δεν υπαρχει τροπος να τα αλλαζουμε με hotkey ; μου εχει σπασει τα νευρα να μπαινω στο μενου και να αλλαζω απο σπαθι σε ραβδι κλπ αντικειμενα! Ποιο πολυ ωρα στο μενου τρωω
antonl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια, τα preset 1-2-3 που εχει στο equipment δεν υπαρχει τροπος να τα αλλαζουμε με hotkey ; μου εχει σπασει τα νευρα να μπαινω στο μενου και να αλλαζω απο σπαθι σε ραβδι κλπ αντικειμενα! Ποιο πολυ ωρα στο μενου τρωω Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά αλλά όπλο μπορείς ν αλλάξεις με hotkey. Ανοίγεις το Inventory, πας τον κέρσορα πάνω από από ένα όπλο, πατάς κάποιον αριθμό 4-0 και από κει και πέρα μπορείς να το δεις και στη μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης.
Hector__21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια, τα preset 1-2-3 που εχει στο equipment δεν υπαρχει τροπος να τα αλλαζουμε με hotkey ; μου εχει σπασει τα νευρα να μπαινω στο μενου και να αλλαζω απο σπαθι σε ραβδι κλπ αντικειμενα! Ποιο πολυ ωρα στο μενου τρωω Αλλάζεις με τα πλήκτρα R και T. Τσέκαρε τα κουμπιά στις επιλογές κ θα τα δεις. ;-)
activex Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά αλλά όπλο μπορείς ν αλλάξεις με hotkey. Ανοίγεις το Inventory, πας τον κέρσορα πάνω από από ένα όπλο, πατάς κάποιον αριθμό 4-0 και από κει και πέρα μπορείς να το δεις και στη μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης. Ναι φίλος, αυτό το βρήκα αλλά δε με βολεύει γιατι μέσα σε μια μάχη πχ θέλω να αλλάζω ολόκληρους συνδυασμούς από πανοπλίες και όπλα ανάλογα την περίσταση, το παιχνίδι σου δίνει 3 preset με συνδυασμούς της αρεσκείας σου (κάτω κάτω στο quipment) αλλά δε μπορείς να τα εναλλάσεις με hotkeys και κόβει όλη τη ροή της μάχης αν μπαίνεις στο menu. ---------- Προσθήκη στις 17:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:30 ---------- Αλλάζεις με τα πλήκτρα R και T. Τσέκαρε τα κουμπιά στις επιλογές κ θα τα δεις. ;-) Σοβαρά ; και να πω ότι δε το έψαξα... μπαίνω να δω! να σε καλά
aekoupoli Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 με το συστημα της υπογραφης μου πως λετε να μου παιζει?
EyeofOne Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 με το συστημα της υπογραφης μου πως λετε να μου παιζει? Μια χαρά είσαι...
Bigi444444 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Με r και t εμένα πάντως δεν αλλάζει.Το σπαστικό είναι ότι έχεις πχ στο 4 το τόξο και στο 5 το σπαθί και βάζοντας το σπαθί δεν πιάνει κ την ασπίδα μαζί.Πρέπει να μπεις στο μενού.Γενικά το interface είναι απαράδεκτο και τρώει πολύ ώρα από τον παίκτη για βασικά πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα