EKTELESTES Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Περιμένω την Royal, αύριο ή μεθαύριο θα την έχω. Μόλις έμαθα ότι έχει σύστημα φήμης σαν του Oblivion σε επικυρήσσουν και πέφτει κυνήγι
Nimrod7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Απο που την παράγγειλες? Digital Download ήδη διαθέσιμο εδώ: http://www.gamersgate.com
EKTELESTES Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Απο που την παράγγειλες? Από το amazon.de, προπαραγγελία από 21 Οκτώβρη, σύνολο 60 ευρώ με τα μεταφορικά.
chek2fire Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Αυτή δεν θα έρθει στα γερμανικά μια και είναι από Γερμανία. Εκεί ώς συνήθως έχουν δικές τους εκδόσεις λόγο ότι η γερμανική αγορά είναι αρκετά πλούσια στα rpg. Είναι σίγουρο ότι το game θα είναι στα αγγλικά όπως το manual etc?
ksaplostra Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 βγήκε απο τα γεμιστά εδω και κάποιες ωρες. Αντε παίξτε και πειτε εντυπώσεις μη παει άδικα το ρατιο
Aleksiss Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 βγήκε απο τα γεμιστά εδω και κάποιες ωρες.Αντε παίξτε και πειτε εντυπώσεις μη παει άδικα το ρατιο είσαι γρήγορος.... αντε να δούμε... Το στοίχημα θα είναι αν θα παίζει άνετα στο pc μου γιατί το gothic με τρέλανε
Bigi444444 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Τουλάχιστον για αρχή μέσα στο κάστρο δεν είναι καθόλου βαρύ.Σε c2q και 4870 στα 1680 παίζει πάρα πολύ καλά. Αλλά... μου φάνηκαν πολύ περίεργα τα voice over.Όχι ότι είναι άσχημα κατ ανάγκη, απλά είναι πολύ μειλίχια για τις περιστάσεις τις πιο πολλές φορές.Α πέραν του πολύ περίεργου animation που φαίνεται και από τα βίντεο δυσκολεύομαι πολύ να πάω το χαρακτήρα ακριβώς εκεί που θέλω.Έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο εκκίνησης και επιτάχυνσης που δεν ξέρω πως να τον περιγράψω.Τον νιώθω κάπως σα μεθυσμένο. Δε φαίνεται άσχημο ως τώρα βέβαια, αλλά δεν ξέρω αν είναι και για 9.Μπορεί μετά να τουμπανιάζει, δε λέω, αλλά η αρχή του δεν είναι για 9ρια που παίρνει παντού (κατ εμέ πάντα, έτσι;αν και δεν είμαι και ιδιαίτερα αυστηρός, έχω και καιρό να ασχοληθώ επισταμένως με παιχνίδι ).Θα παίξω λίγο ακόμα σήμερα να δω πως το πάει.
Anastazio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Τουλάχιστον για αρχή μέσα στο κάστρο δεν είναι καθόλου βαρύ.Σε c2q και 4870 στα 1680 παίζει πάρα πολύ καλά.Αλλά... μου φάνηκαν πολύ περίεργα τα voice over.Όχι ότι είναι άσχημα κατ ανάγκη, απλά είναι πολύ μειλίχια για τις περιστάσεις τις πιο πολλές φορές.Α πέραν του πολύ περίεργου animation που φαίνεται και από τα βίντεο δυσκολεύομαι πολύ να πάω το χαρακτήρα ακριβώς εκεί που θέλω.Έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο εκκίνησης και επιτάχυνσης που δεν ξέρω πως να τον περιγράψω.Τον νιώθω κάπως σα μεθυσμένο. Δε φαίνεται άσχημο ως τώρα βέβαια, αλλά δεν ξέρω αν είναι και για 9.Μπορεί μετά να τουμπανιάζει, δε λέω, αλλά η αρχή του δεν είναι για 9ρια που παίρνει παντού (κατ εμέ πάντα, έτσι;αν και δεν είμαι και ιδιαίτερα αυστηρός, έχω και καιρό να ασχοληθώ επισταμένως με παιχνίδι ).Θα παίξω λίγο ακόμα σήμερα να δω πως το πάει. Φιλε μου δοκιμασες τα "γεμιστα" η καποια αλλη εκδοση?γιατι σε μενα λεει "game is not properly installed" μολις παω να το ξεκινησω ενω η εγκατασταση φαινεται να γινεται κανονικα,any ideas?
EyeofOne Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Φιλε μου δοκιμασες τα "γεμιστα" η καποια αλλη εκδοση?γιατι σε μενα λεει "game is not properly installed" μολις παω να το ξεκινησω ενω η εγκατασταση φαινεται να γινεται κανονικα,any ideas? σε 64 bit είσαι;
Anastazio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 σε 64 bit είσαι; Ναι 7ρια 64 αλλα τελικα το ελυσα το προβλημα δεν ειχε γινει σωστο extraction στο iso,ολα ενταξει,το παιχνιδι παρεπιπτοντως φαινεται παρα πολυ καλο και το μονο που με χαλαει ειναι λιγο το animation οταν κινειται ο παιχτης λες κ υπαρχει ενα delay.
xavier Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 σε εμενα οι χαρακτηρες κινουνται πολυ γρηγορα, το εχει συναντησει αλλος αυτο? καμια ρυθμισουλα για να το στρωσω?
EyeofOne Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 σε εμενα οι χαρακτηρες κινουνται πολυ γρηγορα, το εχει συναντησει αλλος αυτο? καμια ρυθμισουλα για να το στρωσω? δυστυχώς έτσι περίεργη είναι η κίνηση. Και εμένα μου κακοφάνηκε στην αρχή
Bigi444444 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Γεμιστά κι εγώ.Πλάκα πλάκα με ρύζι είναι αρρώστια! Εγώ πάντως θεωρρώ ότι του λείπει το τελικό γυάλισμα.Όχι ότι το λες κακό, απλά δεν έχει τις λεπτομέρειες για να κάνει τη διαφορά.Δεν ξέρω βέβαια αν έχει την τόσο φοβερή ιστορία που θα σε κολλήσει με αυτόν τον τρόπο.Είναι πολύ νωρίς να το εκτιμήσω αυτό.Για τέτοιες βαθμολογίες που ποστάρατε νομίζω (με επιφύλαξη ακόμα πάντως) ότι δεν είναι.Εκτός πια και αν στις κονσόλες είναι τα δεδομένα και τα στάνταρ τόσο διαφορετικά ώστε να το θεωρούν εξαιρετικό. Να σας πω πάλι κάποιες παραξενιές που μου ξύνισαν τη μούρη;Δεν καταστρέφουν το παιχνίδι, αλλά όσο και να πεις χαλάνε τη μανέστρα.Παράδειγμα πρώτο: πρέπει να πάω σε ένα μοναστήρι να κόψουμε χαλβά για κάποιο λόγο.Μου λέει το παιχνίδι πήγαινε εκεί και εγώ σαν περίεργος γουστάρω να κόψω βόλτα από διπλανό μονοπάτι να δω τι υπάρχει.Προχωράω προχωράω και καθώς απομακρύνομαι αρκετά μου σκάει το fmv που φτάνω στο μοναστήρι!Κάτσε ρε φίλος, σαν πολύ απότομος δεν είσαι;Σε 3-4 διαφορετικές περιπτώσεις μου συνέβη αυτό.Στην αρχή δηλαδή δεν έχει ελευθερία. Παράδειγμα δεύτερο: όταν lootάρω δεν έχω δυνατότητα επιλογής των αντικειμένων που θα πάρω.Πολύ σπαστικό.Με ρώτησες εμένα αν θέλω να τα φορτώσω όλα;Ή αν έχω χώρο να το κάνω;Πρέπει δηλαδή κάθε φορά να τα παίρνω όλα και μετα να κάθομαι να βλέπω ποιά τα καινούρια, ποιά τα παλιά, ποια θα κρατήσω και ποιά όχι;Απλά τραγικό....Επίσης το interface του μου φάνηκε περίεργο.Δε θα έλεγα αναγκαστικά δύσκολο, αλλά το περίμενα να πω την αλήθεια μου πιο προσεγμένο. Αυτά!Έχει ενδιαφέρον πάντως, απλά όπως είπα του λείπει η γυαλάδα σε αρκετά σημεία.
activex Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Εμένα δε μου βάζει antialiasing από το παιχνίδι (δε πάει πάνω από 1χ) και αν ανοίξω από driver απλά τρώω ένα ωραιότατο crash. Α και το anisotropic από catalyst επίσης δε πιάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα