Προς το περιεχόμενο

Two Worlds II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μένα πάντως μου άρεσε το game αν και δεν το θεωρώ με τίποτα ισάξιο ενός gothic, oblivion η ακόμα και risen. Είναι απλά σίγουρο ότι θα το ευχαριστηθείς όσο ασχοληθείς μαζί του, έχει ένα ψιλοκαλό story, πανέμορφα γραφικά με μερικές περιοχές που είναι φοβερά σχεδιασμένες και πολύ καλά mob.

Οσό για τα mmorpg έχοντας παίξει σχεδόν ότι κυκλοφορεί έκει έξω προσωπικά έχω βαρεθεί αυτό το κορεάτικο ασιάτικο στυλ με τiς ασφυκτικά γεμάτες περιοχές με mob που απλά περιμένουν να τα σκοτώσεις. Μου αρέσει ποιο πολύ το καθαρό rpg στυλ ακόμα και στα mmo που τα mob ζουν σε περιοχές και περιμένουν απλά για να σε σκοτώσουν :P Ενά τέτοιο είναι και το darkfall.

Θα ήθελα όποιος ασχοληθεί με το expansion να μας πει πως το βρήκε

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το παιχνίδι έχει καταπληκτικές υλοποιήσεις ιδεών, όπως το alchemy σύστημα, το crafting των όπλων, η δημιουργία μαγείων, ακόμα και το lockpicking, τα οποία και δεν έχω συναντήσει σε καλύτερη μορφή αλλού. Ίσως εξαίρεση να είναι το lockpicking του Fallout.

Έχοντας παίξει ώς archer, έπαθα πλάκα με τους συντελεστές που παίζαν ρόλο την ώρα που χρησιμοποιούσα το τόξο ( απόσταση, τέντωμα χορδής, elemental damage, overdraw κλ κλ κλ)

Για τα γραφικά δε, είναι μακράν από τα πιό όμορφα παιχνίδια που έχω παίξει. Ναί τα animations και τα μοντέλα των ανθρώπων δεν ήταν τα καλύτερα (T-Rex hands FTW), αλλά πραγματικά έχει απίστευτα τοπία.

Δημοσ.

Δεν είναι ξεφτίλα όμως να έχει τα ίδια και ανώτερα γραφικά, αλλά και 100 φορές καλύτερο Combat/Gameplay ένα Online Action MMORPG; Είναι μεγάλη ξεφτίλα για ένα Offline Campaign based Action RP.

Και συγκρίνεται το Oblivion με τίτλο του '10.

Το gameplay απλά δεν συγκρίνεται.Όλο είναι overhaul και λίγη σχέση έχει με τα άλλα παιχνίδια του είδους.

Παίζω από το 1997 παιχνίδια και τέτοιο ευφυές σύστημα μαγείας δεν έχω δει.Απλά κόλλησα.

Δημοσ.

Παιδιά, δεν είναι έτσι όπως τα λέτε (τοξότη έπαιζα κι εγώ).

Το παιχνίδι ( έχω αγορασμένο και κάπου 25 ώρες in-game offline ) δεν είναι ούτε Risen, ούτε Oblivion.

Έχει πολύ καλές ιδέες αλλά έναν κόσμο που καταντάει βαρετός μετά από κάποιες ώρες, quests που δε λένε πολλά και γενικά η ατμόσφαιρα του ήθελε πολύ δουλειά.

Είναι βελτίωση από το 1ο παιχνίδι αλλά θέλει αρκετή δουλειά ακόμα για να φτάσει στα επίπεδα του Risen αρχικά και του Oblivion μετά.

Το expansion αν και το εγκατέστησα, δε το έχω δει ακόμα.

Δημοσ.

To Risen χωρίζεται σε 2 μέρη. Το πρώτο μισό του παιχνιδιού είναι άψογο, αν και το copy-paste από το Gothic είναι παραπάνω από προφανές.

Το δεύτερο μισό είναι η απογείωση της βαρεμάρας.

Το Oblivion χαρακτηρίζεται από το χειρότερο levelling σύστημα που έχω δεί σε RPG παιχνίδι από το 1990 μέχρι σήμερα. Είναι τόσο χάλια, που αποτελεί game-breaker για εμένα. Ευτυχώς που στο Skyrim τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Προσωπική άποψη πάντα, ναί υπάρχουν καλύτερα RPGs από το Two Worlds 2, αλλά το Risen και το Oblivion δεν είναι ανάμεσα σε αυτά.

Δημοσ.

Προσωπική άποψη πάντα, ναί υπάρχουν καλύτερα RPGs από το Two Worlds 2, αλλά το Risen και το Oblivion δεν είναι ανάμεσα σε αυτά.

Πιο προσωπική και περίεργη δε γίνεται όμως :P

Ο καθένας με τα γούστα του, τι να πω!

Δημοσ.

Το oblivion έγινε balanced μετά από βαρύ modding.

Το vanilla oblivion είναι από τα ποιο εύκολα και χειρότερα παιχνίδια στο gameplay.

Είχε τόσα exploits που απλά δεν τα θυμάμαι όλα.

Το χειρότερο είναι το chameleon που όταν έφτανε στο 99% απλά δεν είχε νόημα το παιχνίδι(άλλα είναι με τα βέλη κ.τ.λ.)

Σωστό oblivion είναι με το ΟΟΟ και μια μεγάλη σειρά άλλων sub-mods.

Δημοσ.

Το oblivion έγινε balanced μετά από βαρύ modding.

Το vanilla oblivion είναι από τα ποιο εύκολα και χειρότερα παιχνίδια στο gameplay.

Είχε τόσα exploits που απλά δεν τα θυμάμαι όλα.

Το χειρότερο είναι το chameleon που όταν έφτανε στο 99% απλά δεν είχε νόημα το παιχνίδι(άλλα είναι με τα βέλη κ.τ.λ.)

Σωστό oblivion είναι με το ΟΟΟ και μια μεγάλη σειρά άλλων sub-mods.

έλεος...

το chameleon δεν ήταν exploit. ήταν ο ορισμός του role playing. γινόσουν, αν μπορούσες φυσικά και το έκανες, "θεός" μέσα από το ίδιο το παιχνίδι.

Δημοσ.

έλεος...

το chameleon δεν ήταν exploit. ήταν ο ορισμός του role playing. γινόσουν, αν μπορούσες φυσικά και το έκανες, "θεός" μέσα από το ίδιο το παιχνίδι.

Το να φτάνεις σε επίπεδο να είσαι θεός στο παιχνίδι με κανένα να μην σε ακουμπάει δεν λέγεται role play λέγεται cheating λόγω exploiting των μηχανισμών(ή ποιο σωστά της έλλειψης σωστών μηχανισμών) του παιχνιδιού. ^_^

Σε άλλα rpg υπάρχει κάτι που λέγεται game balance παίξε και στο oblivion με OOO και έλα να ξαναμιλήσουμε για τι σημαίνει σωστό gameplay σε rpg.

Δημοσ.

Το να φτάνεις σε επίπεδο να είσαι θεός στο παιχνίδι με κανένα να μην σε ακουμπάει δεν λέγεται role play λέγεται cheating λόγω exploiting των μηχανισμών(ή ποιο σωστά της έλλειψης σωστών μηχανισμών) του παιχνιδιού. ^_^

Σε άλλα rpg υπάρχει κάτι που λέγεται game balance παίξε και στο oblivion με OOO και έλα να ξαναμιλήσουμε για τι σημαίνει σωστό gameplay σε rpg.

μάλιστα. από πότε τα spells και τα features ενός rpg βαφτίζονται cheating? omg και 3 lol......

φαντάζομαι στα action games εσύ όταν βγάζει δωράκι invincibility ή invulnerability και εσύ το πάρεις κατά λάθος, βλαστημάς, κλείνεις το pc και σιχτιρίζεις τους game developers σωστά?

................

Δημοσ.

μάλιστα. από πότε τα spells και τα features ενός rpg βαφτίζονται cheating? omg και 3 lol......

φαντάζομαι στα action games εσύ όταν βγάζει δωράκι invincibility ή invulnerability και εσύ το πάρεις κατά λάθος, βλαστημάς, κλείνεις το pc και σιχτιρίζεις τους game developers σωστά?

................

Έκανες τον κόπο να δεις τι είναι exploit σε ένα παιχνίδι;Ή το άφησες για άλλη φορά;

Εάν έκανες τον κόπο θα ήξερες την διαφορά από το intented game feature που ποστάρεις εντελώς άκυρα.

Δημοσ.

Ήταν exploit το chameleon αλλά το έφτανες ψηλά με ΚΟΠΟ, οπότε για μένα ΑΞΙΖΕ.

Ήταν η επιβράβευση των κόπων σου ας πούμε ^^

Δεν έχουν σχέση αυτά όμως με το θέμα, μη το παραξεφτιλίζουμε.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι, αν η εταιρία κρατήσει τις καταπληκτικές υλοποιήσεις του TW2 (crafting, alchemy, custom magic, ranged combat modifiers κλ), μαζί με το καταπληκτικό του engine και τα δέσει σε μιά καλή ιστορία, το TW3 θα είναι απλά κορυφή.

Το μόνο πράγμα που έλειπε από το TW2 ήταν μιά πιό ενδιαφέρουσα ιστορία και μακρύτερα χέρια στους χαρακτήρες.

Τελικά για το expansion δεν έχουμε κάποιο feedback από κανένα εδώ μέσα?

Δημοσ.

Πριν λίγες ώρες παρέλαβα από το amazon πακέτο το two worlds 2 και το expansion pirates of the flying fortress. Αγόρασα την συλλεκτική έκδοση του two worlds 2 και έχω να σχολιάσω το εξής: Πρόκειται για ένα απίστευτο πακέτο. Ειλικρινά δεν το περίμενα να έχει τόσα πολλά καλούδια και σε σχετικά χαμηλή τιμή των 41 ευρώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...