Lioden Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Αν δεν κανω λαθος δεν πρεπει να σβηνεις manual κατι απο το folder του physx, αλλα λογικα θα επρεπε να λυνοταν το θεμα με ενα reinstall. Ειχα παθει κατι παρομοιο και ετσι μου δουλεψε
aliv3soul Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Πωωω.. έχω φάει 10 ώρες να το λύσω, τα νεύρα μου. Εν τω μεταξύ καινούριο αυτό που όλα θέλουν physx? Πέρασα το shift 2 και πάλι το ίδιο ζητάει. Στο τσακ είμαι να πάω για φορμάτ αυτή τη στιγμή απλά σκέφτομαι πάλι όλα αυτά που πρέπει να ξαναπεράσω. 25 φορές install έχω πάει να το κάνω τι ως admin, τι σε /quiet, τι σε compatibility AAAAA ..
chek2fire Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ανακοινώθηκε expansion για το two worlds 2 με το όνομα Pirates of the Flying Fortress. Από τι λένε θα κυκλοφορήσει τον Σεπτεμβριο http://uk.pc.ign.com/articles/116/1162047p1.html?RSSwhen2011-04-15_103600&RSSid=1162047&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ignfeeds%2Fpc+%28IGN+PC%29
chek2fire Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Χθές τέλειωσα το game. Μου πήρε περίπου στις 30 ώρες. Νομίζω είναι σχετικά μικρό σε διάρκεια για rpg καθώς είχα κάνει όλα τα side quest που βρήκα. Το two worlds 2 σαν rpg είχε αρκετές αδυναμίες όπως το γεμάτο κλισέ κεντρικό του story, τα σχετικά καλά αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο side quest καθώς και το αδύναμο lore που κουβαλούσε από τον προηγούμενο τίτλο. Ομώς.. Δεν ξέρω αν σας έχει συμβεί αλλά ενώ είχα όλες τις παραπάνω αδυναμίες στην κυριολεξία δεν μπορούσα να ξεκολίσω μαζί. Μπορεί να ήταν και τα φοβερά γραφικά του και τα απίστευτα όμορφα σχεδιασμένα mob του. Ιδίως μετά τα shallow και στο swap το game στην κυριολεξία απογειώνετε και σε story και σε ύφος. Στο swap υπάρχει και ένα σκοτεινό love story αρκετά συμπαθητικό. Τέλος να δηλώσω ότι έχει το πιο εκνευριστηκό και άθλιο τελικό boss που έχω δει ever σε game. Ποιό μεγάλη βλακεία δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν οι dev για να βάλουν για τέλος στο game του. Γενικά πέρασα ευχάριστα μαζί του. Και μερικές φώτο από ingame Φώτο από τους δρόμους στις πόλεις του παιχνιδιού που σφύζουν από ζωή και κίνηση ένα από τα όμορφα σχεδιασμένα mini boss που συναντάς σε διάφορα quest σε αρκετά σημεία ο κόσμος του δείχνει φοβερός τα όμορφα σχεδιασμένα mob από τα shallow το σπίτι της μάγισας από το swap εχώ και από το τελικό boss αλλά δεν το βάζω..
az1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 σημερα εβαλλα να παιξω και εγω το παιχνιδι μιας και ειναι κοντα στο στυλ gothic-oblivion που ειναι και το αγαπημενο μου στυλ στα rpg και το μονο που εχω να πω ειναι οτι το παιχνιδι τα σπαει στην κυριολεξια!κορυφαια γραφικα-ωραιο story-ωραιο gameplay-καλα animations ...μιλαμε εχω ξετρελαθει!πιστευω οτι προκειται για ενα διαμαντι που δε βρηκε την αναγνωριση που επρεπε...
LongTom Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 σημερα εβαλλα να παιξω και εγω το παιχνιδι μιας και ειναι κοντα στο στυλ gothic-oblivion που ειναι και το αγαπημενο μου στυλ στα rpg και το μονο που εχω να πω ειναι οτι το παιχνιδι τα σπαει στην κυριολεξια!κορυφαια γραφικα-ωραιο story-ωραιο gameplay-καλα animations ...μιλαμε εχω ξετρελαθει!πιστευω οτι προκειται για ενα διαμαντι που δε βρηκε την αναγνωριση που επρεπε... Όντως πολύ ωραίο και πολύ αδικημένο. Ξέρει κανείς ρε παιδιά τι παίζει με την βάρκα έξω από το κινέζικο πανεπιστήμιο;Προσπάθησα να την βγάλω από το λιμανάκι αλλά είχε συνέχεια αντίθετο άνεμο.
>-Nosakos<- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Το game ανέκαθεν ήταν καλό απλά στην αρχή π είχε βγει μαστιζόταν από πολλά Bugs,καθώς κ ότι ήταν unbalanced όπου πχ με κάποιες τεχνικές το game έβγαινε απίστευτα εύκολα(two handed weapon κ βιασμός). btw το story ήταν το τελευταίο π με ενδιέφερε σε αυτό το game,όχι πως ήταν άθλιο απλά οχι τπτ ιδιαίτερο.
az1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 απλα πιστευω οτι ειχε ως κληρονομια το πολυ κακο ονομα απο το πρωτο μερος και ετσι καποιοι η δεν του εδωσαν καθολου σημασια η το αντιμετωπισαν πολυ προκατελειμμενα χωρις να αναγνωρισουν την αξια του...λαθος ομως γιατι θα το πω στα ισια οτι βλεπει στα ματια και το oblivion και το gothic...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Κακό Game. Δεν αξίζει καν επιχειρήματα - πέρα του ότι υπάρχουν μακράν καλύτερα στο ζάνρα.
LongTom Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Κακό Game. Δεν αξίζει καν επιχειρήματα - πέρα του ότι υπάρχουν μακράν καλύτερα στο ζάνρα. Πολύ καλύτερο πάντως από κατι πολυδιαφημισμένα σαν το Arcania.
az1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Κακό Game. Δεν αξίζει καν επιχειρήματα - πέρα του ότι υπάρχουν μακράν καλύτερα στο ζάνρα. ok.....
panther_512 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Κακό Game. Δεν αξίζει καν επιχειρήματα - πέρα του ότι υπάρχουν μακράν καλύτερα στο ζάνρα. Σε καμία περίπτωση. Το παιχνίδι είναι πανέμορφο. Το τερμάτισα ώς archer και το περιβάλλον, ειδικα της στέπας ήταν τόσο ωραίο που δεν έβγαζα τα quests μόνο και μόνο για να κυνηγάω και να θαυμάζω το τοπίο. Γενικά το απόλαυσα όσο λίγα παιχνίδια. Η διαφορά που έχει από το πρώτο παιχνίδι είναι τόσο μεγάλη που προσωπικά δεν βλέπω την ώρα να δώ τί θα κάνουν στο Two Worlds 3. Πάντως για το expansion έκαναν πολύ κακό marketing, γιατί ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι είναι απλό DLC, οπότε και βλέπει τη τιμή ως πολύ υψηλή. Ξέρει κανείς ρε παιδιά τι παίζει με την βάρκα έξω από το κινέζικο πανεπιστήμιο;Προσπάθησα να την βγάλω από το λιμανάκι αλλά είχε συνέχεια αντίθετο άνεμο. Μήν σε απασχολεί κάν. Οι έλεγχοι της βάρκας και του αλόγου είναι κάκιστοι. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς. Για τη θάλασσα λίγο potion of water walking είναι αρκετό αν θές να κόψεις βόλτες στο νερό.
Inler Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Εγω θα πω οτι εχοντας παιξει Oblivion μου φανηκε πολυ καλο...Ωραια γραφικα ελαφρυ μια χαρα το τερματισα χαλαρα...Θα περασω και το EXPANSION και βλεπουμε..Καποιος που το επαιξε ας πει χοντρικα εντυπωσεις σε σχεση με το κανονικο...Οσο για κατι Gothic εγω προσωπικα install/uninstall..
az1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Σε καμία περίπτωση. Το παιχνίδι είναι πανέμορφο. Το τερμάτισα ώς archer και το περιβάλλον, ειδικα της στέπας ήταν τόσο ωραίο που δεν έβγαζα τα quests μόνο και μόνο για να κυνηγάω και να θαυμάζω το τοπίο. Γενικά το απόλαυσα όσο λίγα παιχνίδια. Η διαφορά που έχει από το πρώτο παιχνίδι είναι τόσο μεγάλη που προσωπικά δεν βλέπω την ώρα να δώ τί θα κάνουν στο Two Worlds 3. Πάντως για το expansion έκαναν πολύ κακό marketing, γιατί ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι είναι απλό DLC, οπότε και βλέπει τη τιμή ως πολύ υψηλή. Μήν σε απασχολεί κάν. Οι έλεγχοι της βάρκας και του αλόγου είναι κάκιστοι. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς. Για τη θάλασσα λίγο potion of water walking είναι αρκετό αν θές να κόψεις βόλτες στο νερό. ξερεις μηπως που μπορω να βρω το expansion εδω ελλαδα???το χει κανα ελληνικο μαγαζι???? Εγω θα πω οτι εχοντας παιξει Oblivion μου φανηκε πολυ καλο...Ωραια γραφικα ελαφρυ μια χαρα το τερματισα χαλαρα...Θα περασω και το EXPANSION και βλεπουμε..Καποιος που το επαιξε ας πει χοντρικα εντυπωσεις σε σχεση με το κανονικο...Οσο για κατι Gothic εγω προσωπικα install/uninstall.. κοιτα να δεις σε οτι αφορα το gothic 3 η αληθεια ειναι οτι προτου βγει το τελευταιο patch ηταν δραμα η κατασταση,αν το δοκιμασεις ομως εχοντας βαλλει και το τελευταιο patch θα δεις οτι τα πραγματα αλλαζουν παρα πολυ και το παιχνιδι γινεται superb...δωστου αλλη μια ευκαιρια και πιστευω θα αναθεωρησεις... καποιο προβλημα εγινε με τα post...ισως δεν εκανα εγω κατι σωστα,καποιος mod αν μπορει ας κανει κατι, βγηκανε 2 διαφορετικες παραθεσεις στο ιδιο post.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Σε καμία περίπτωση. Το παιχνίδι είναι πανέμορφο. Το τερμάτισα ώς archer και το περιβάλλον, ειδικα της στέπας ήταν τόσο ωραίο που δεν έβγαζα τα quests μόνο και μόνο για να κυνηγάω και να θαυμάζω το τοπίο. Γενικά το απόλαυσα όσο λίγα παιχνίδια. Η διαφορά που έχει από το πρώτο παιχνίδι είναι τόσο μεγάλη που προσωπικά δεν βλέπω την ώρα να δώ τί θα κάνουν στο Two Worlds 3. Πάντως για το expansion έκαναν πολύ κακό marketing, γιατί ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι είναι απλό DLC, οπότε και βλέπει τη τιμή ως πολύ υψηλή. Δεν είναι ξεφτίλα όμως να έχει τα ίδια και ανώτερα γραφικά, αλλά και 100 φορές καλύτερο Combat/Gameplay ένα Online Action MMORPG; Είναι μεγάλη ξεφτίλα για ένα Offline Campaign based Action RP. Και συγκρίνεται το Oblivion με τίτλο του '10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα