Προς το περιεχόμενο

Two Worlds II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Two Worlds II Patch 1.2 released for PC

Description: 1.2 patch fixes:

———————-

- Mana Shield potion duration was reduced to match the spell’s duration,

- Torch display name bug has been fixed,

- Torch graphic bug when using two weapons has been fixed,

- Several terrain issues were fixed,

- DX10 lights have been improved,

- Hero animations are now preloaded on PC for better performance,

- Quest Log filtering has been added (hides solved and failed quests),

- A bug with David’s quest in Ashos has been fixed,

- Summons’ level has been capped to hero level (both SP and MP),

- Camera work after performing Finish Off has been improved,

- Environment sound issues have been fixed,

- Velroy’s Key now properly opens gate in “What’s behind that door?”,

- Shopkeeprs won’t talk too much anymore,

- The problem with being stuck in Vahkmaar Castle after finishing the main plot has been fixed,

- Several questlog issues have been fixed,

- Village shops now properly generate items,

- “The Lion” membership card bug has been fixed,

- Fixed displaying negative Aura values in “drop Auras to chest” menu,

- Removed possibility of cloning items in village chest,

- Removed possibility of cloning or loosing items in town trading,

- Fixed animation of Counter Strike when using shield,

- Fixed strength of “Super Jump” spell for lower levels,

- Added the possibility to make multiple alchemy potions at the same time,

Κατεβάστε το από εδώ.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ήμουνα αρκετά επιφυλακτικός με την ποιότητα του two worlds 2 και είχα κακιά εμπειρία με τον πρώτο τίτλο της σειράς. Γιαυτό με το που το έκανα χθες install το παιχνίδι δεν είχα και μεγάλες προσδοκίες από τον τίτλο. Αλλά τελικά νομίζω έπεσα τελείως έξω.

Νομίζω είναι από τις περιπτώσεις που οι developer έμαθαν από τα λάθη τους και καταφέρανε να φτιάξουν έναν πανέμορφο τίτλο με αρκετό βάθος που μπορεί να σταθεί άνετα στα μεγάλα rpg του είδους όπως το risen, witcher. Ιδίως με το τελευταίο έχει αρκετές ομοιότητες και έχουν δανειστεί αρκετά στοιχεία του. Η πιο απίστευτη δουλειά έχει γίνει στα γραφικά του παιχνιδιού ιδίως στο πόσο σωστά και χωρίς frame drop τρέχει το game. Πανέμορφα τοπία που έχουν προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια και πανέμορφος φωτισμός με σωστή εναλλαγή μέρας νύχτας.

Οι μηχανισμοί του παιχνιδιού είναι οι κλασικοί που συναντάμε σε όλα τα rpg του είδους ενώ πολύ θετική εντύπωση μου έχει κάνει και το άψογο σύστημα crafting και upgrade των όπλων. Νομίζω είναι ένα από τα καλύτερα crafting συστήματα που έχω συναντήσει σε single player rpg.

To gameplay της μάχης είναι το κλασικό που βλέπουμε στα περισσότερα rpg ενώ και η κίνηση και το animation του χαρακτήρα για μένα είναι άψογο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι με το σύστημα που υπάρχει για να αλλάζεις όπλα το game σε ωθεί ώστε να ασχοληθείς με μια μόνο σχολή. Δλδ είναι δύσκολο να παίξεις archer και melee η να παίξεις melee και wizard. Μέχρι να μπορέσεις να αλλάξεις setting στα όπλα θα σε έχουν καθαρίσει τα mob. H καλύτερη λύση είναι να παίζεις μια μόνο σχολή και να ανεβάσεις και το stealth που και αυτό είναι αρκετά καλά δουλεμένο και είναι και αρκετά χρήσιμο σε αρκετές περιπτώσεις.

Εχεί ένα θέμα πάντως με το keyboard. Εχούν βάλει τα κουμπιά του σε αρκετά δύσχρηστα σημεία και έπρεπε να τα ξανασετάρω δλδ να βάλω τον χάρτη στο κλασικό m να βάλω κάπου εύκολα ένα autosave και γενικά να το φέρω λίγο στα μετρα μου.

Τελος τα quest και το story του είναι τα κλασικά που υπάρχουν σε όλα τα rpg αλλά δεν νομίζω να ενοχλεί καθώς το game είναι τόσο πανέμορφο και αξιόλογο που σε απορροφάει τελείως στο κόσμο του. Κάτι τελευταίο που μου άρεσε είναι ότι τα mob δεν είναι και τόσο εύκολα αλλά θέλουν καλή στρατηγική και σωστό παίξιμο για να πέοουν.

Συμπέρασμα.. Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες και νομίζω έχουμε να κάνουμε με ένα διαμάντι που έχει περάσει απαρατήρητο από τους περισσσότερους.

Δημοσ.

Εμένα μου άφησε ανάμικτες εντυπώσεις πάντως.Τα γραφικά του ομολογουμένως όμως είναι πανέμορφα.Για το crafting επίσης συμφωνώ.

Αλλά υπήρχαν σημεία που προσωπικά με κούρασε.Βέβαια επειδή για μια ακόμη φορά έπαθα το κλασικό φαινόμενο να ξεκινάω παιχνίδι και να το τερματίζω 3 μήνες μετά, κρατάω μια επιφύλαξη για το πώς θα μου φαινόταν αν το έπαιρνα πιο μονοκόματα.Οι μάχες μου φαίνονταν πολύ βαρετές από ένα σημείο και μετά γιατί δεν είχαν καθόλου ποικιλία στους μηχανισμούς τους και ας ήταν δύσκολες.

Αυτό που με κούρασε πιο πολύ βέβαια ήταν οι εναλλαγές των όπλων.Πολύς χαμένος χρόνος για το τίποτα.Δε μπορεί πχ να μη μπορώ να βάλω σε shortcut ένα one handed όπλο μαζί με την ασπίδα και να πρέπει να μπαίνω στο inventory να φοράω την ασπίδα χειροκίνητα...ήμαρτον δηλαδή...

Δημοσ.

Όχι ρε Bigi, τί είναι αυτά που λές για τα περι όπλων???

Στο Two Worlds 2 έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις 3 διαφορετικά settings όπλων και πανοπλίας, τα οποία ενναλλάσονται on the fly με τα κουμπιά R και T. Τα setting τα βλεπεις στο inventory ( F2) όπου κάτω κάτω έχει τα νούμερα 1,2,3.

Για παράδειγμα στο πρώτο setting έχεις όπλο, ασπίδα και βαριά πανοπλία, στο δεύτερο ρόμπες και μαγικά ραβδιά και στο 3ο ελαφριά πανοπλία και τόξα. Ή ότι άλλο συνδυασμό θέλεις.

Την ώρα της μάχης επιτόπου πατάς το R ή το T και αμέσως ο χαρακτήρας αλλάζει στολή και όπλα!

Προσωπικά το παιχνίδι το βρίσκω καταπληκτικό και αξίζει τα λεφτά μου και με το παραπάνω.

Καταπληκτικά τοπία, πάρα πολύ ζωντανός κόσμος, εγώ έφτιαξα archer και το παιχνίδι είναι παραπάνω από απολαυστικό.

Παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις μερικώς ή τελείως reset τον χαρακτήρα σου και να κάνεις redistribute όλα τα skill points που έχεις, οπότε αν βαρεθείς το χαρακτήρα σου ή θέλεις να δοκιμάσεις κάτι άλλο, την έχεις τη δυνατότητα, χωρίς να χρειάζεται να ξαναξεκινάς το παιχνίδι ή να φορτώνεις παλιότερα saves.

Τα upgrades που μπορείς να κάνεις στα όπλα σου, τα φίλτρα που φτιάχνεις αλλά και η μαγεία με τα custom spells είναι όλα τα λεφτά! Βασικά από την αρχή ανέβασα το marchmanship και φτιάχνω μόνος τα όπλα μου, τα οποία και είναι σχεδόν πάντα πιό δυνατά από αυτά που πουλιούνται.

Βασικά εντάξει, το παιχνίδι το βρήκα τόσο απολαυστικό, που ακόμα δεν ξεκίνησα την ιστορία και είμαι level 18 με το να εξερευνώ απλώς τη savanah. Βασικά μόλις τελείωσε η εξερεύνησή της, οπότε και άρχισα να ακολουθώ την ιστορία.

Μπορεί η κεντρική ιστορία να μήν είναι υπερπαραγωγή, όμως το παιχνίδι δείχνει ότι φτιάχτηκε με μεράκι, έχει καταπληκτικές ιδέες και πιστεύω ότι αξίζει της υποστήριξής μας.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω κ γώ με όλα τα καλά π είπατε κ ότι αξίζει κανείς να το παίξει.

Αλλά έχω να προσθέσω ότι εγώ την πάτησα όπως ο απο πάνω κ άρχισα την main ιστορία αφού είχα τελειώσει τα sidequest κ εξερευνήσει τα πάντα με αποτέλεσμα να είμαι imba κ όλα τα mobs να πέφτουν με 1-2 hit μιας κ όλα τα τέρατα είναι fixed levels κ δεν έχουν σχέση με το πόσο είσαι εσύ..με αποτέλεσμα να το βαρεθώ κ στο τέλος να το παρατήσω.Αλλά κ πάλι δεν μετανιώνω π το έπαιξα.

Δημοσ.

Δεν είναι όλα τα mob τόσο εύκολα. Δλδ μπορείς να βρεις αρκετά mob διάσπαρτα μέσα στον κόσμο του που είναι αρκετά δύσκολα να πέσουν. Όπως οι σκελετοί μέσα σε μια σπηλιά στην αρχική πόλη η τα giant ants η ακόμα και κάτι πιο δύσκολα που σε ρίχνουν με δύο hit.

Το παιχνίδι για μένα είναι πραγματικά διαμάντι και νομίζω είναι must σε όσους τους αρέσουν τα rpg. Απορώ δλδ που ασχολείται κόσμος με το υβρίδιο arcade-rgp το dragon age 2 και δεν ασχολείται κανείς με αυτό το αριστούργημα.

Το two worlds είναι ένα rpg με τα όλα του και ο χαρακτήρας μπορεί να κάνει άπειρα πράγματα ingame. Μερικά ακόμα χαρακτηριστικά που με έχουν εντυπωσιάσει είναι:

- H απίστευτη μουσική του παιχνιδιού που σε συνοδεύει στο κάθε σου βήμα. Απλά φοβερή.\

- Όπως είπα και πριν τα απίστευτα γραφικά του και το πόσο απροβλημάτιστα και bug free είναι. Έχουν δώσει σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Αν γνωρίζει κανείς τι μηχανή γραφικών χρησιμοποιούν και τρέχει τόσο σωστά και δίνει αυτό το αποτέλεσμα?

- Η συμπεριφορά των npc στον κόσμο του που δεν είναι κούτσουρα αλλά σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι πραγματικοί χαρακτήρες που ζούνε κανονικά στον κόσμο του. Μου αρέσει που αν πέσεις πάνω τους με δύναμη καθώς περπατάς παρεξηγούνται ιδίως οι guard στις πόλεις και βγαίνει μια μπάρα καχυποψίας που αν συνεχίσεις να κάνεις μλκ θα σου επιτεθούν.

- Το άλογο!! Νομίζω το two worlds 2 έχει το πιο ρεαλιστικό σύστημα για mount σε άλογο που έχω συναντήσει. Αν και ουσιαστικά το άλογο στο game είναι σχεδόν αχρείαστο πρέπει οπωσδήποτε να δείτε το σύστημα που έχουν φτιάξει για να το ιππεύσεις. Απλά φοβερό.

- Ο χαρακτήρας μπορεί να παίξει μουσικά όργανα όπως βιολί κιθάρα και τα μουσικά κομμάτια δεν είναι προκαθορισμένα αλλά είναι από παρτιτούρες που βρίσκεις στον κόσμο του παιχνιδιού από explore η τις αγοράζεις. Από τι διάβασα στο manual του παιχνιδιού μπορείς ακόμα και να συμμετέχεις σε κάποια μπάντα που βρίσκεις στην συνέχεια. Να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει ακόμα πως γίνετε να παίξεις και δεν έχω βγάλει ούτε ένα ρυθμό. Αν ξέρει κανείς και μπορεί αν βοηθήσει...

- Μπορείς να παίξεις τυχερά παιχνίδια στις πόλεις και αυτό το χαρακτηριστικό μου θύμισε έντονα witcher. Ιδίως το poker με τα ζάρια είναι πολύ καλό και κόλλησα αρκετή ώρα παίζοντας βγάζοντας αρκετές χιλιάδες.

- Το alchemy που έχει ένα τόσο ανοιχτό σύστημα που μπορείς να δημιουργήσεις δικές σου συνταγές με δικούς σου συνδυασμούς από υλικά!! Όπως είπα και πριν νομίζω ότι το two worlds έχει το καλύτερο crafting σύστημα που έχω συναντήσει ever σε rpg ακόμα με συναγωνισμό μόνο από τα mmorpg.

Τα πιο αρνητικά σημεία που εχω βρει είναι βασικά η φωνή του ηρώα που χειρίζεσαι πoυ έχει μια τρελή απάθεια σε ότι συμβαίνει γύρω του λες και είναι σε μια αιώνια νιρβάνα. Η πλάκα είναι όταν σκοτώνεις κάποιο mob που βγάζει ένα γέλιο σαν ψυχασθενής δολοφόνος.. :P

Όπως είπα έχει ένα θέμα γενικά στην οργάνωση των μενού του όπως και στα save του καθώς όταν πας να κάνεις load δεν μπορείς να ξέρεις άμεσα πιο είναι το πιο πρόσφατο με αποτέλεσμα να σου τρώει λίγη ώρα στο ψάξιμο.

Έχω φάει κανά 10ωρο και όσο προχωράει το game τόσο με πορώνει περισσότερο. Νομίζω είναι μια must αγορα για όλους όσους αγαπάνε τα rpg.

Δημοσ.

Επειδή για το combat το είχα διαβάσει και πιο πριν ότι έχει προβλήματα τώρα που έπαιξα δεν βρήκα κάτι να με χαλάει η να είδα κάτι διαφορετικό από τα αλλά game του είδους. Δεν παίζω με ασπίδα αλλά με δύο σπαθιά και έχει μια χαρά κινήσεις με μερικά άψογα τελικά animation.

Δημοσ.

Στο combat δεν βρίσκω απολύτως κανένα πρόβλημα. Ειδικά για τις ranged επιθέσεις με τόξο ή μαγείες το παιχνίδι είναι άψογο. Ίσως τις πρώτες 2-3 ώρες να είναι λίγο δύσκολο, αλλά μετά οι μάχες κυλάνε πολύ ομαλά. Να φανταστείτε στον τοξότη οι μεταβλητές που παίζουν είναι:

-Χρόνος πλήρους τεντώματος της χορδής για 100% damage (ανάλογος του τόξου και των skills σου)

- Πόσο overdraw μπορείς να κάνεις τη χορδή για έξτρα damage

- Απόσταση που καλύπτει το συγκεκριμένο τόξο

- Ταχύτητα των βελών

- Τύπος ζημιάς των βελών

+ Ένα κάρο άλλοι συντελεστές από attribute crystals, upgrades, fire, shock, death damage κλ κλ.

Τα crafting, alchemy και δημιουργία spells είναι όντως από τα καλύτερα αν όχι τα καλύτερα που έχω δεί σε RPG.

Ακόμα και το lockpicking το βρίσκω άκρως διασκεδαστικό και ότι καλύτερο έχω δεί σε RPG. Βασικά αποτελεί εξέλιξη του lockpicking των Gothic, μόνο που τώρα δεν βασίζεσαι στη τύχη, αλλά στα skill του χαρακτήρα και στα αντανακλαστικά σου.

Βασικά το παιχνίδι έχει πάρα πολλές καταπληκτικές υλοποιήσεις ιδεών.

Για το παίξιμο μουσικής πρέπει να βρείς ένα βάρδο με τον οποίο και θα παίξεις ντουέτο μουσική της επιλογής σου, αρκεί να έχεις παρτιτούρα και ανάλογο όργανο. Μετά ξεκινάει mini game τύπου guitar hero. Προσωπικά δεν με εντυπωσίασε, αλλά η δυνατότητα υπάρχει. Όσο καλύτερα παίζεις, τόσο πιό πολλά λεφτά παίρνεις.

Δημοσ.
Ο χαρακτήρας μπορεί να παίξει μουσικά όργανα ...
Είναι τύπου guitar hero όπου πατάς 4 κουμπιά ανάλογα με τα πια κυκλακια περνάνε την οριζόντια στήλη καθώς κατεβαίνουν. Πάντως κ που το δοκίμασα μόνο το τύμπανο κατάφερνα να παίξω γτ τα άλλα είναι πολύ δύσκολα.

Το πρόβλημα με τα mobs εμφανίζεται αφού φύγεις απο την σαβάνα,τουλάχιστον σε μένα π ήμουν με 2handed spear(k οποιοδήποτε άλλο 2handed είναι Imba).K θυμάμαι lvl 18 οι σκελετοί κ οι σκορπιοί φεύγαν πολύ εύκολα μόνο κάτι

ακέφαλες πανοπλίες

με δυσκόλευαν λίγο σε αυτά τα lvl. Τσέκαρε το κ πόσταρε εντυπώσεις.

Δημοσ.

To φερε ο θείος λόγω γενεθλίων το παιχνίδι, όταν πάω να το τρέξω μου ζητάει τον physxloader. Από αυτά που διάβασα θέλει physx ακόμα και αν δεν έχεις nvidia, δεν ξέρω αν ισχύει.

Ξέρει κανείς τρόπο, χωρίς πολύπλοκα mods κλπ, να κάνεις install physx σε σύστημα με ati gpu? Γιατί στο setup του που πάω να το κάνω install, κολλάει σε ένα σημείο, φαντάζομαι συμβαίνει γιατί δεν έχω nvidia.

Δημοσ.

Αρνείται κατηγορηματικά να κάνει install το physx, αυτό που είναι στο dvd, όπως και άλλο που κατέβασα απο την nvidia. To προσπάθησα με άλλους drivers, χωρίς drivers αλλά τίποτα.

Και αυτό που με νευριάζει είναι ότι όσο έψαξα δεν βρήκα ανάλογο πρόβλημα από άλλους.

Κολλάει στο install πάντα σε αυτό το παράθυρο, τα νεύρα μου -______-

post-122473-0-11868600-1301420325_thumb.jpg

Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Σαν κάποιο conflict να φαίνεται.

Μήπως έχεις corrupted εγκατεστημένο ήδη το physx?

Τσέκαρε τί προγράμματα έχεις εγκατεστημένα.

Ίσως να βοηθήσει και κάνα registry cleaning.

Δημοσ.

Βρήκα στα program files ένα φάκελο nvidia corporation που μέσα είχε φάκελο μόνο για το physx. Το έσβησα, μάλλον ήταν υπόλειμμα από uninstall γιατί παλιότερα είχα nvidia gpu. Ξαναδοκίμασα αλλά τίποτα, ακόμα και driversweeper δοκίμασα, δεν βρήκε τίποτα βέβαια.

Registry cleaning έκανα με το ccleaner (τη διεργασία δηλαδή που έχει για το registry, δεν ξέρω αν είναι όντως καθαρισμός) αλλά πάλι τίποτα . . .

Άλλος τρόπος να δω αν έχει μείνει κανά υπόλειπο από το παλιό physx?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...