Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασίες CPU

Adam Mimikidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

καταρχήν έχω τον cpu 8400 με μητρική Asus P5Q ψύχτρα την Scythe "SHURIKEN.σημειωτέον είχα τον Q6600 και τον άλαξα για τις θερμοκρασίες του.τώρα πάλι τα ίδια,πριν ξαφνικά ανέβασε ο cpu 112c.τι να κάνω?

Δημοσ.

εγω νομιζω οτι δεν μπορει να φτασει τοσο ψηλα διοτι θα εκλεινε το pc απο την σχετικη ριθμηση στα bios αρα ισως ειναι καποιο λαθος της μητρικης ή επειδη κ σε εμενα ο 8400 εχει κολλημενο τον DTS (Digital Thermal Sensor) κ δειχνει παντα το ιδιο μπορει να φταει ο cpu ..

Δημοσ.
Αν οντως ειχε φτασει τοσο ψηλα θα εκλεινε. Που την ειδες την θερμοκρασια?

offtopic φιλε σου δουλευει σταθερα ο Q6600 στα 3.6?Θελω κ εγω να το κλοκαρω μπορεις να βοηθησεις?

Δημοσ.

καλημέρα

το είδα με το speedfun κ με το προγραματάκι της asus.

-----Προστέθηκε 20/12/2008 στις 09 : 46 : 49-----

καλημέρα

νομίζω πως ναι αλλά κ πριν με τον Q6600 έτσι έγινε στα ξαφνικά.αλλα βαρέθηκα δεν μπορώ να το κατεβασω παλι στο πλαισιο.εχω σοβαρο προβλημα υγείας κ κουράζομαι.τα παιδια έκαναν ότι μπορούσαν αλλα αυτό συμβαίνει για λίγο στα ξαφνικά.ευχαριστώ πολύ όλους σας!

Δημοσ.
offtopic φιλε σου δουλευει σταθερα ο Q6600 στα 3.6?Θελω κ εγω να το κλοκαρω μπορεις να βοηθησεις?

Φοραω την Noctua NH-U12P. Και χρειαστηκε αρκετο ψαξιμο με τα ρευματα για να το σταθεροποιησω. Απ'οτι φαινεται δεν εχω και το καλυτερο κομματι.

• Moderators
Δημοσ.

Γυρω στους 90-100 βαθμους οι επεξεργαστες αυτοι κλεινουν αυτοματα.

Προβλημα με τον DTS ειχαν ΜΟΝΟ καποιοι Ε8xxx, τι του λετε του παιδιου ρεεεε??

Κι επισης, p_under, αν θες να κλοκαρεις, διαβασε τον οδηγο που εχουμε στο site, και ανοιξε δικο σου θεμα. Καλο θα ηταν να μη χαλας το θεμα του παιδιου.

@topic creator: Αν ο υπολογιστης οταν σου εγραψε 112 βαθμους συνεχισε να δουλευει τοτε προφανως προκειται για λαθος. Βαλε και το Coretemp 0.99.3 να δουμε τι θα πει. Παντως εμενα ειχε προβλημα η μητρικη με τις θερμοκρασιες. Στο BIOS ελεγε τη μια -9 και την αλλη 235 βαθμους :P Με BIOS update εφτιαξε ομως.

Δημοσ.

Βασικα αν είχε τέτοιο τεμπ. θα έλιωνε... Δεν αντέχει ουτε λεπτό.... οπόταν δεν σε πιστεύω....

(edit: μπορεί να ψήνεις και ομελέτα στο case σου αν θές παρεπιπτώντος)

• Moderators
Δημοσ.

Σνέικ-Αλφα, οχι δε θα ελιωνε.

Εξαρταται το κομματι του υπολογιστη.

Π.χ. εχω δει με τα ματακια μου τη vga μου στους 126 βαθμους (τη προηγουμενη). Επειδη δεν ειχα βαλει καλα το water block..

Η vga ακομα ζει και βασιλευει στο δευτερο pc.

Οι cpu εχουν auto turn off οποτε δε παιζει ποτε να δεις κατι τετοιο...

Δημοσ.

Georgeman αν θυμάσαι από παλιό μου τόπικ, όταν είχα αλλάξει την ψήκτρα στον δικό μου q6600 δεν είχε πατήσει σωστά και με τα 4 clips της. Το speedfan τότε μου είχε δείξει στιγμιαία 100 βαθμούς όταν μία πίεζα την ψήκτρα και μια την άφηνα. Δεν είχε κλείσει το pc, αλλά ήταν και στιγμιαίο βέβαια.

Δημοσ.
Φοραω την Noctua NH-U12P. Και χρειαστηκε αρκετο ψαξιμο με τα ρευματα για να το σταθεροποιησω. Απ'οτι φαινεται δεν εχω και το καλυτερο κομματι.

εγω λεω για http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1142976&page=2&category=69977719&catalog=20 αλλα με 2 fans πανω τι λες... σορρυ Adam Mimikidis για το offtopιc..

Δημοσ.
καλησπέρα

καταρχήν έχω τον cpu 8400 με μητρική Asus P5Q ψύχτρα την Scythe "SHURIKEN.σημειωτέον είχα τον Q6600 και τον άλαξα για τις θερμοκρασίες του.τώρα πάλι τα ίδια,πριν ξαφνικά ανέβασε ο cpu 112c.τι να κάνω?

φίλε μου εδώ θα πας και θα πατήσεις download και μετά extract ή ότι άλλο θέλει

http://www.alcpu.com/CoreTemp/

το πρόγραμμα αυτό θα σου δείχνει τις σωστές θερμοκρασίες για να δούμε τι παίζει

το πρόγραμμα αυτό ΔΕΝ θέλει εγκατάσταση, απλά το έχεις σε ένα φάκελο και το τρέχεις όποτε θες οπότε απλά κατέβασέ το και κάνε τη δουλειά σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...