Προς το περιεχόμενο

ανεμιστηρακια για ψυγειο

pug_f_e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια ποια ανεμιστηρακια προτεινετε να αγορασω για να βαλω σε τριπλο ψυγειο υδροψυξης?? Το ψυγειο ενημερωτικα ειναι το gtx 360..

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι η ησυχια, οχι κανα τρελο Overclocking...

Επισης, σκεφτομαι να αγορασω και καποιο fan controller, ωστε να τα ρυθμισω να δουλεουν σε πολυ λιγες στροφες..

Οι θερμοκρασιες(λογω υδροψυξης) ακομα και αν τους δουλευω τους ανεμιστηρες τερμα χαμηλα δεν θα ειναι καλυτερες ή εστω ιδιες αν δουλευαν χωρις υδροψυξη???

Τελος, λογικα πρεπει να μπει και ενας ανεμιστηρας στο πισω μερος του κουτιου..

Το κουτι ηταν μεταχειρισμενο και δεν ειχε.

Εκει τι να βαλω??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τελείως silent fans Noctua, μετά Scythe και SilentX μέσο fan controller.

Οι θερμοκρασιες(λογω υδροψυξης) ακομα και αν τους δουλευω τους ανεμιστηρες τερμα χαμηλα δεν θα ειναι καλυτερες ή εστω ιδιες αν δουλευαν χωρις υδροψυξη???

Δεν κατάλαβα απόλυτα τι θες να πεις, αλλα μια φτηνή υδρόψυξη ούτε αθόρυβη θα είναι ούτε καλή. Θες πολλά λεφτά για καλο w/c. 200 euro τουλάχιστον για κάτι καλο.

Ρωταω το εξης..αν μπουν ανεμιστηρακια που δουλευουν σε χαμηλες στροφες..

το αποτελεσμα μου οσον αφορα τις θερμοκρασιες ποιο θα ειναι??

υψηλοτερες θερμοκρασιες? Χαμηλοτερες? ή σαν και αυτες στην κατασταση χωρις υδροψυξη αλλα με πιο δυνατα και θορυβωση ανεμιστηρακια?

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ η υδροψυξη περιλαμβανει:

αντλια swiftech 1200 lt/h

Ψυγειο τριπλο,χοντρο gtx

μπλοκ για καρτα γραφικων,

Μπλοκ για chipset

mplok fusion v2 για επεξεργαστη

’μα έχεις fans επάνω στο block φυσικά και θα είναι χαμηλότερες. Όσο πιο λίγα rpm τόσο μεγαλύτερες και δεν μπορώ να συγκρίνω temps αέρα με w/c ξέροντας μονο την αντλία σου και το cpu block. Πάντως η αντλία σου αθόρυβη δεν είναι να ξέρεις.

’μα έχεις fans επάνω στο block φυσικά και θα είναι χαμηλότερες. Όσο πιο λίγα rpm τόσο μεγαλύτερες και δεν μπορώ να συγκρίνω temps αέρα με w/c ξέροντας μονο την αντλία σου και το cpu block. Πάντως η αντλία σου αθόρυβη δεν είναι να ξέρεις.

fans πανω στο block ?? :rolleyes:

Eννοειται οτι με ανεμιστηρακια πιο λιγων στροφων θα εχεις μεγαλυτερες θερμοκρασιες, ΑΛΛΑ εγω λεω το εξης: Δεδομενου οτι εχουμε υδροψυξη ,ακομα και αν τα ανεμιστηρακια ειναι πολυ χαμηλων στροφων, δεν θα ειμαι ενταξει απο θερμοκρασιες??

Οσο για την αντλια,το καινουριο μοντελο εχει ρυθμιστη στροφων και στη μικρη σκαλα ειναι τελειως αθορυβη;)

E φυσικά επάνω στο block...πως αλλιώς ρε φίλος? Τώρα μα το θες τελείως passive okay...αλλα λογικά θα έχεις μεγάλα temps. Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ τίποτα...κάθε setup είναι μοναδικό. ’μα μας έλεγες και τα specs σου και τι ακριβώς αγοράζεις ίσος να είχαμε παραπάνω να πούμε.

μαλλον εχω μπερδευτει ή δε βλεπω καλα...

Τα ανεμιστηρακια πανω στο ψυγειο δε πανε??

Βαζουμε ανεμιστηρακια και πανω στα μπλοκ???

Και απο διαφορες φωτογραφιες και συστηματα που εχω δει, δεν εχουν ανεμιστηρες πανω στα μπλοκ..

Παρεπιπτοντως, πειραζει να βαλω το ψυγειο(το τριπλο) κατω στο πατωμα και απο πανω του τα ανεμιστηρακια?

Εχω και ενα μονό..αυτο που θα μπορουσα να το βαλω?

Ναι my bad εγώ μπερδεύτηκα...radiator εννοούσα για fans.sorry. Κάτω δεν παίζει πρόβλημα αρκεί να είναι ανοικτό το κουτί από κάτω...

Aνοιχτο απο κατω τι ακριβως εννοουμε ?:-)

Εμενα εχει κατι πολυ μικρες τρυπουλες,οχι κατι σπουδαιο

-----Προστέθηκε 22/12/2008 στις 11 : 43 : 26-----

Να ρωτησω και κατι αλλο.

Κατι πανελακια με ρυθμιστες ταχυτητας για τους ανεμιστηρες, μπορουν να τον κανουν τον ανεμιστηρα να δουλευει π.χ και με 300, 500 , 700 στροφες ή ξρω γω 1000 και πανω?

Γιατι ενα πανελ ΖALMAN που κοιτουσα ελεγε 1000 εως 5500.

Εγω θα ηθελα ας πουμε και πιο κατω για ησυχια..

Με τα αναλογικα ποτενσιομετρα γινεται?

Ας πουμε αυτο που μου αρεσε και με βολευει..

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805200

Οτι πρεπει για τα 3 ανεμιστηρακια του ψυγειου..:-) , ΑΛΛΑ δε λεει τιποτα..

Εχεις να προτεινεις καποιο αλλο, που να μπορω να ρυθμισω σε χαμηλες στροφες ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...