osprey Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Φίλοι την γνώμη σας και τα φώτα σας. Καινούργια κομμάτια όπως παρακάτω: -Μητρική asrock 4core1600twins-p35/a/asr. -Επεξεργαστής INTEL e7400 duo core. -Μνήμη Kingston KHX6400D2K2/2G. -Κάρτα γραφικών EN9500GT/DI/1G/A. -HDD WD6400AAVS CAVIAR. Ολα αγορασμένα από eshop. Κάνει post αναγνωρίζει cpu, μνήμη, βγάζει το μενού για F2 setup και F11 gia boot up options.Δεν δεχεται όμως τις επιλογές. Η οθόνη παγώνει και κάνω hard reset. Πριν ανοιξει η οθόνη και πριν απο το post πατάω F2 και πέρνω μαυρη οθόνη. Το ίδιο πάλι με F11. Μου βγάζει boot option selected και παγωμαρα ξανά.Εκανα BIOS reset και τώρα δεν βγάζει καθόλου την επιλογή F2 για setup, και όταν πατάω F11 πριν ολοκληρωθει το post κάνει μονο του συνέχεια resets. Εχω αλλάξει τις θεσεις στις μνήμες, έχω βάλει εναλαξ μια μόνο μνημη.Εχω βγάλει εκτος τον σκλήρο και το dvd. Εχω αλλάξει πληκτρολογιο και πόντικα. Εχω αφήσει μόνο cpu, μνήμη και κάρτα γραφικών αλλα μια απο τα ιδια. Το post βγάζει μόνο την εκδοση bios, προχωράει στην αναγνώρηση της cpu και της μνημης και τέρμα εχοντας σταματηση την αρηθμηση ελεγχου στο κάτω δεξι μέρος της οθονης 060. Καμιά ιδεα? ΥΓ οι επιλογες χρονισμου cpu-memory απο τα deep switches ειναι τσεκαρισμενες σωστά. Κάποια ιδέα?
sYn Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Σπάσ' τα, κάψ' τα, πέτα τα! Την κάρτα γραφικών, την αναγνωρίζει στο boot;
j0hnn1e Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Σπάσ' τα, κάψ' τα, πέτα τα! Δεν ειναι καλη λυση.... Στειλτα σε εμενα τουλαχιστον και ας εχουν προβλημα δεν πειραζει δεκτα :-D
osprey Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Phanis, έκανα clear cmos. Αυτό εννοώ με bios reset. Και το αποτέλεσμα το αναφερόμενο. Εχασα το F2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.