barcelonios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους... Τον τελευταίο καιρό συμβαίνει κάτι μυστήριο στον υπολογιστή μου. Εξαφανίστηκαν από την έναρξη αρκετά προγράμματα και εφαρμογές. Για παράδειγμα δεν μπορώ να βρω την ζωγραφική, τα παιχνίδια των windows, τα εργαλεία συστήματος και γενικά πολλά προγράμματα που έχω εγκατεστημένα. Οποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Οι συντομεύσεις μόνο εξαφανίστηκαν;
barcelonios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ναι. Ορισμένα προγράμματα τα έβρισκα μέσα από τα programm files. Αλλά κάποιες εφαρμογές όπως ανασυγκρότηση δίσκων δεν ξέρω που μπορώ να τα βρω.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Τα system utilities/tools κλπ, είναι μέσα στους φακέλλους των Win. Μάλλον χρειάζεται να κάνεις repair τα windows.
barcelonios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Πως μπορώ να το κάνω αυτό; Αν μπορείς να μου πεις...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Θα κάνεις boot με το cd των XP και θα επιλέξεις "choose to repair the selected Windows XP installation by pressing R."
21century Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Πριν κάνεις επιδιόρθωση κάνε Επαναφορά συστήματος μήπως κάποια εφαρμογή επηρέασε κλειδιά στο Μητρώο ή κρίσιμα αρχεία του λειτουργικού σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.