Προς το περιεχόμενο

Οι Έλληνες είναι οι πιο απογοητευμένοι Ευρωπαίοι

peravrexei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εμενα παλι με βιδωνει το γεγονος οτι γινονται αυτες οι ερευνες. Τζαμπα λεφτα...

Οι έρευνες αυτές γίνονται για να αποφασίσει η ΕΕ τι πολιτική θα ακολουθήσει απέναντι στις διάφορες χώρες. Είναι far from τζάμπα λεφτά. Ελπίζω να σε κάλυψα.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οι έρευνες αυτές γίνονται για να αποφασίσει η ΕΕ τι πολιτική θα ακολουθήσει απέναντι στις διάφορες χώρες. Είναι far from τζάμπα λεφτά. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Nα φανταστώ θα ακολουθήσει πολιτική ολοκαυτώματος,σφαγής,ισοπέδωσης και μετά να αρχίσει από το 0. Γιατί αλλιώς δεν θα αλλάξει κάτι.:X

Δημοσ.
οι ελληναράδες οι μπουζουκόβιοι οι ξενύχτηδες οι δεν βαριέσε

Κλασικά συμπτώματα λανθάνουσας και υποβόσκουσας καταθλιψάρας και "δεν υπάρχει (ή δεν με νοιάζει το) αύριο" μηδενιστικής νοοτροπίας. Οποιον ψυχίατρο και να ρωτήσουμε.

edit: οι γκοθάδες toy dark sun ειναι πιο τίμιοι στην τελικη

Δημοσ.
Το "Μαύρα κι άραχνα τα βλέπει το 69% των Ελλήνων" δεν μπορεί να είναι τίτλος άρθρου σοβαρής εφημερίδας που θέλει να παρουσιάσει μια έρευνα ως "σοβαρή".

Πείτε με ψώνιο αλλά ώρες ώρες αυτή η λαϊκίστικη γλώσσα των εφημερίδων με εκνευρίζει, πέρα απ τα υπόλοιπα στραβά τους...

εγώ ξέρω ότι στις ΗΠΑ ένας απόφοιτος λυκείου το 98 έβγαζε 1 εκ δολλάρια σε όλη τη διάρκεια της ζωής του ενώ ενας πτυχιούχος 2 εκ. δολλάρια. Επίσης ξέρω ότις στις ΗΠΑ κάτω από 1320 πράσινα δεν παίρνεις βασικό. Μην κάνετε την μετατροπή σε ευρώ. Οι αμερικάνοι είναι αυτάρκεις. Ειδικά σε τεχνολογικά αγαθά πιο ακριβοί είμαστε.

Δημοσ.
Κλασικά συμπτώματα λανθάνουσας και υποβόσκουσας καταθλιψάρας και "δεν υπάρχει (ή δεν με νοιάζει το) αύριο" μηδενιστικής νοοτροπίας. Οποιον ψυχίατρο και να ρωτήσουμε.

edit: οι γκοθάδες toy dark sun ειναι πιο τίμιοι στην τελικη

Έννοείς ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ελλήνων θέλει ψυχίατρο;

Δημοσ.
εγώ ξέρω ότι στις ΗΠΑ ένας απόφοιτος λυκείου το 98 έβγαζε 1 εκ δολλάρια σε όλη τη διάρκεια της ζωής του ενώ ενας πτυχιούχος 2 εκ. δολλάρια. Επίσης ξέρω ότις στις ΗΠΑ κάτω από 1320 πράσινα δεν παίρνεις βασικό. Μην κάνετε την μετατροπή σε ευρώ. Οι αμερικάνοι είναι αυτάρκεις. Ειδικά σε τεχνολογικά αγαθά πιο ακριβοί είμαστε.

Καλά μην τρελλαίνεσαι. Το american dream δεν το χάφτουν ούτε οι Αμερικάνοι πλέον.

Αυτούς τους δύο τους ξέρω κι εγώ. :-D Τα υπόλοιπα 260 εκατομύρια δεν βγάζουν τέτοια λεφτά, και οι άστεγοι είναι όσοι ο πληθυσμός της Ελλάδας..

Τα είδη 1ης ανάγκης εκεί είναι πανάκριβα. Αν παραγγείλεις πίτσα και αφήσεις κάτω από 20δόλαρο tip , την επόμενη φορά θα χέσουνε μέσα στην παραγγελία σου.

Και ο κώλος σου βγάζει φωτιές στη δουλειά , δεν είναι όπως εδώ που τα ξύνουμε ...

Όσο για τα αποτελέσματα της έρευνας, η κλάψα του Έλληνα είναι παγκόσμιο φαινόμενο.

Πιο πολλά X5 βλέπω όμως να κυκλοφορούν παρά ibiza...

Έξω έχουν κρίση, εμείς έχουμε κρίση στο κεφάλι μας .

Η κρίση σταματάει μόλις κλείσουμε την τηλεόραση...;)

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι έξω παίζει τρομερή propaganda στα μμε υπέρ της κάθε χώρας. Aμα δει/διαβάσει κανεις πχ. γερμανική τηλεόραση/εφημερίδες θα καταλάβει ότι προσπαθούν να τους πείσουν ότι είναι οι πρώτοι, οι καλύτεροι και άλλες τέτοιες μαλακίες.

Mεγενθύνεται κάθε τι θετικό και υποβαθμίζεται κάθε τι αρνητικό, ενώ στην ελλάδα γίνεται ακριβώς το αντίθετο, τα ελληνικά μμε είναι εθισμένα στην απαισιοδοξία...

Δημοσ.

Απο το κακο στο χειροτερο παμε!

Ναι ειμαστε απαισιόδοξοι γιατι στις πορείες καθόμαστε και βλέπουμε tv αντι να κατέβουμε και να τα σπάσουμε ολα!Και αυτο γιατι?Διοτι λεμε δεν θα αλλαξει κατι προς το καλύτερο!

Οπως και με τα κομματα κλπ κλπ!

Και να χ@#ω τα μπουζουκια αν αυτα μας κανουν διαφορετικους απο τους αλλους ανθρώπους στην Ε.Ενωση τότε να παμε να φουντάρουμε!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!

Δημοσ.
Αν παραγγείλεις πίτσα και αφήσεις κάτω από 20δόλαρο tip , την επόμενη φορά θα χέσουνε μέσα στην παραγγελία σου.
Ε, του λες οτι ειναι unacceptable, και την γυριζεις πισω. Και χωρις tip, και διπλό δρομολογιο. Αμα συνεχιζει να θελει λεφτα, πορτα στην μουρη. Ετσι, τον κανονισες χωρις tip... :-)
Δημοσ.
Ε, του λες οτι ειναι unacceptable, και την γυριζεις πισω. Και χωρις tip, και διπλό δρομολογιο. Αμα συνεχιζει να θελει λεφτα, πορτα στην μουρη. Ετσι, τον κανονισες χωρις tip... :-)

Έλα ρε, να φάω θέλω, όχι να μου σπάσει το αμάξι ο πιτσαδόρος :-D:-D

Δημοσ.

Λοιπόν έχοντας 1 χρόνο και κάτι να έρθω Ελλάδα (Αθήνα συγκεκριμένα) και παρατηρώντας τους ανθρώπους σε μετρό και δρόμο, δεν υπάρχει ούτε ένας που να είναι κεφάτος ή τουλάχιστον όχι σκυθρωπός.

Δεν κάνω στατιστικές ή έρευνα, απλα παρατηρώ.

Επίσης, όλοι μου φαίνεται ότι προσπιούνται ότι είναι κάτι παραπάνω από αυτό που φαίνονται και το οποίο και δε χρειάζονται. Οι συνάνθρωποι μου φαίνονται απογοητευμένοι με αυτό που είναι, να αρχίσω από τον "διαγωνισμό" κακογουστιάς (σε εμφάνιση, κυρίως οι κυρίες) για να ξεχωρίσουν μέχρι τον τόνο της φωνής και την αγένεια.

Τέλος, οι συζητήσεις με φίλους και γνωστούς, δείχνουν μία σχετική απαισιοδοξία για την προσωπική τους ευτυχία όσο αυτή εξαρτάται από την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Αυτές οι μικρές παρατηρήσεις μου δίνουν την εντύπωση ότι οι άνθρωποι είναι δυστυχισμένοι.

Δημοσ.

Απλά ο έλληνας το πρωί δεν την παλεύει!! Δες τους ίδιους ανθρώπους το βράδυ ή τα σαββατόβραδα!!!!

Πάντως το γενικό κλίμα στη χώρα είναι ένα χάλι και οι ψευτοπροσδοκίες μας πολλές!!

ΔΕς τα κανάλια πως έχουν λυσάξει με Αράχωβες και λαλακίες. Και καλά αν πας στο χωριό σου είναι σνομπ!!

Δημοσ.

ΔΕς τα κανάλια πως έχουν λυσάξει με Αράχωβες και λαλακίες. Και καλά αν πας στο χωριό σου είναι σνομπ!!

Εγώ θα πάω στο χωριό μου αλλά δεν είμαι σνομπ

Είμαι απ' την Αράχωβα :P

Θα θελα

Λέμε τώρα,τρελό κ@λοχώρι

Δημοσ.
Απλά ο έλληνας το πρωί δεν την παλεύει!! Δες τους ίδιους ανθρώπους το βράδυ ή τα σαββατόβραδα!!!!

Εδω πηγαινει το :

5 μερες τρως αγγουρι και το Σαββατο εισαι μουρη...;)

Δημοσ.
το θέμα είναι ότι έξω παίζει τρομερή propaganda στα μμε υπέρ της κάθε χώρας. Aμα δει/διαβάσει κανεις πχ. γερμανική τηλεόραση/εφημερίδες θα καταλάβει ότι προσπαθούν να τους πείσουν ότι είναι οι πρώτοι, οι καλύτεροι και άλλες τέτοιες μαλακίες.

Mεγενθύνεται κάθε τι θετικό και υποβαθμίζεται κάθε τι αρνητικό, ενώ στην ελλάδα γίνεται ακριβώς το αντίθετο,τα ελληνικά μμε είναι εθισμένα στην απαισιοδοξία...

αναβεις την τβ και σε πιανει καταθλιψη. ολο γκρινια.... εδωστο βελγιο και να σου λεν ασχημα νεα τουλαχιστον δεν γκρινιαζουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...