Προς το περιεχόμενο

Τσιπάρισμα ΧΒΟΧ 360

Diahn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, τώρα που έρχονται οι γιορτές έχω αποφασίσει να πάρω ένα ΧΒΟΧ 360 (κατά πάσα πιθανότητα premium, αν και το Elite δεν το αποκλείω, θα δείξει) αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάω λεφτά για ΚΑΘΕ παιχνιδάκι που θέλω. Έτσι, αποφάσισα να το τσιπάρω ή να του περάσω κάποιο FW. Επειδή όμως δεν είναι και λίγα όλα αυτά που έχω διαβάσει για ΒΑΝαρίσματα μέσω του Live, θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα.

Σκέφτομαι να προσπαθήσω να του περάσω Firmware μόνος μου ή να το δώσω σε κάποιο μαγαζί. Πέρα από αυτό όμως από ότι έχω καταλάβει οι συνέπειες σε περίπτωση που με πιάσει η Μ$, θα είναι να χάσω την εγγύηση και την πρόσβαση στο ΧΒΟΧ Live και κατά τα άλλα ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Σωστά;

Εάν το τσιπάρω αυξάνονται οι πιθανότητες να μου καεί (3 κόκκινα λαμπάκια);

Επιπλέον, θέλω να μου πείτε ποια κονσόλα είναι καταλληλότερη για ModChip/FW (Premium ή Elite).

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Κάθε συμβουλή είναι δεκτή.

Δημοσ.

Diahn όλες οι εκδόσεις ίδια κονσόλα έχουν (arcade/premium/elite).

Αυτο που αλλάζει (άλλαζε μαλλον..) ειναι το dvd drive. Πλεον ολα βγαινουν με LiteOn το οποιο δε φλασαρεται αυτη τη στιγμη.. θα βγει firmware σε καμια βδομαδα-δυο το πολύ (το iXtreme 1.5) που θα το φλασάρει και αυτο.

Για να το φλασάρεις ομως θα πρεπει να κανεις extract το κλειδι απο το drive ..το οποιο προυποθετει ανοιγμα του drive, βραχυκυκλωμα σε ενα σημειο στην πλακετα (οχι απαραιτητα με κολληση) και hardware. Πρεπει να αγορασεις ενα 360Xtractor η ενα Xecuter connectivity kit v3 .. για να μην μπλεκεις με rs232 ttl convertors, extra κολλησεις στην pcb του drive κλπ κλπ...

Αν σε banάρουν οπως λες απλά χανεις προσβαση στο XBLive και εγγυηση, το μηχανημα θα συνεχίσει να παιζει κανονικα τα παιχνιδια σου.

Α... και κοιτα να αγορασεις φρεσκια εκδοση με μητρική Jasper. Ψαξε λιγο και θα βρεις τι πρεπει να κοιταξεις για να σου τυχει αυτη η εκδοση.

Δημοσ.

μια σχετικη ερωτηση που εχω και εγω, ειναι αν εχει ξεκαθαριστει το πως αναγνωριζει η microsoft οτι εχεις "πειραξει" και σε μπαναρει? Δηλαδη αναγνωριζει το αντιγραμμενο δισκακι ή το πειραγμενο firmware?

αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι θελω και εγω να αλλαξω το firmware για να παιζω για χαβαλε μερικα αλλα δε θελω να φαω και μπαν.

Προφανως δεν εχω την απαιτηση να παιζω με κοπιες στο live.

Τα λιγα παιχνιδια που αξιζουν πραγματικα και που θα θελω να τα παιξω στο live, θα τα παρω αυθεντικα. Το θεμα ειναι, ειναι αυτο αρκετο για να μη μπαναριστω, ή θα πρεπει να αλλαζω και το firmware στο original οποτε θελω να μπω στο live? (αν το κανω αυτο φανταζομαι δεν τιθεται θεμα μπαναρισματος ετσι? και με το original firmware και με αυθεντικο game στο drive...)

Δημοσ.

το μονο που ξερουμε με σιγουρια ειναι οτι στελνει καποιες εντολες στο drive να ελενξει το δισκακι που εχεις μεσα οταν εισαι συνδεδεμενος.

Το firmware που εχει το drive δεν μπορουν να το ελενξουν.

φυσικα αμα τρεχεις απλο xtreme firmware και εχεις δισκακι μεσα θα σε παρουν χαμπάρι... η αν εχεις δισκακι με ακυρο stealth.

Δημοσ.

αφού λες ότι δεν μπορούν να κοιτάξουν τι firmware έχει το drive τότε πως σου κάνουν ban αν παίζεις στο live με αυθεντικό game?

επίσης γίνετε αν έχω περάσει firmware στο drive μετά να το βγάλω και να το κάνω όπως όταν ήταν καινούργιο?(χωρίς firmware)

Δημοσ.

shadowmann υπαρχουν και περιπτώσεις ατομων που φαγαν ban με αφλασάριστη κονσόλα .. κανεις δε ξερει τι παιζει. Ο γενικος κανονας ειναι αυτος που ανεφερα παντως.

Φυσικα και μπορεις να την ξαναφλασαρεις με το original firmware και να την επαναφερεις στην αρχική της κατασταση.

Δημοσ.
shadowmann υπαρχουν και περιπτώσεις ατομων που φαγαν ban με αφλασάριστη κονσόλα .. κανεις δε ξερει τι παιζει. Ο γενικος κανονας ειναι αυτος που ανεφερα παντως.

Φυσικα και μπορεις να την ξαναφλασαρεις με το original firmware και να την επαναφερεις στην αρχική της κατασταση.

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες

Δημοσ.
Diahn όλες οι εκδόσεις ίδια κονσόλα έχουν (arcade/premium/elite).

Αυτο που αλλάζει (άλλαζε μαλλον..) ειναι το dvd drive. Πλεον ολα βγαινουν με LiteOn το οποιο δε φλασαρεται αυτη τη στιγμη.. θα βγει firmware σε καμια βδομαδα-δυο το πολύ (το iXtreme 1.5) που θα το φλασάρει και αυτο.

Για να το φλασάρεις ομως θα πρεπει να κανεις extract το κλειδι απο το drive ..το οποιο προυποθετει ανοιγμα του drive, βραχυκυκλωμα σε ενα σημειο στην πλακετα (οχι απαραιτητα με κολληση) και hardware. Πρεπει να αγορασεις ενα 360Xtractor η ενα Xecuter connectivity kit v3 .. για να μην μπλεκεις με rs232 ttl convertors, extra κολλησεις στην pcb του drive κλπ κλπ...

Αν σε banάρουν οπως λες απλά χανεις προσβαση στο XBLive και εγγυηση, το μηχανημα θα συνεχίσει να παιζει κανονικα τα παιχνιδια σου.

Α... και κοιτα να αγορασεις φρεσκια εκδοση με μητρική Jasper. Ψαξε λιγο και θα βρεις τι πρεπει να κοιταξεις για να σου τυχει αυτη η εκδοση.

Δηλαδή, μέχρι να βγει το καινούριο FW δεν μπορώ να του βάλω ούτε ModChip;

Δημοσ.

οχι, τιποτα δε θα μπορεις να κανεις εκτος απο το να αλλαξεις το drive. Ωστοσο σε 4 μερες βγαινει το firmware για liteon...τοσο τραγικο ειναι 4 μερουλες? Αλλωστε θα προτεινα να το λιωσεις και λιγο το μηχανημα πριν το ανοιξεις και χασεις την εγγυηση να σιγουρευτεις οτι δε θα τα φτυσει σε πρωτη φαση...

Εγω το παιρνω σημερα, εχω τσιμπισει και 2-3 φτηνιαρικα-μεταχειρησμενα αυθεντικα και για τον 1 μηνα που δινει μεσα free xbox-live θα το λιωσω. Μετα καποια στιγμη θα γινει και το softmod...

Δημοσ.
οχι, τιποτα δε θα μπορεις να κανεις εκτος απο το να αλλαξεις το drive. Ωστοσο σε 4 μερες βγαινει το firmware για liteon...τοσο τραγικο ειναι 4 μερουλες? Αλλωστε θα προτεινα να το λιωσεις και λιγο το μηχανημα πριν το ανοιξεις και χασεις την εγγυηση να σιγουρευτεις οτι δε θα τα φτυσει σε πρωτη φαση...

Εγω το παιρνω σημερα, εχω τσιμπισει και 2-3 φτηνιαρικα-μεταχειρησμενα αυθεντικα και για τον 1 μηνα που δινει μεσα free xbox-live θα το λιωσω. Μετα καποια στιγμη θα γινει και το softmod...

Μπα πάλι εγώ δεν ψήνομαι να αγοράσω αυθεντικό παιχνίδι ούτε καν μεταχειρισμένο.:-) Και στο PSP το ίδιο έκανα. Με το που το πήρα το flashαρα.

Και το θέμα δεν είναι 4εις μέρες... Το θέμα είναι να το έχω πριν τα Χριστούγεννα....

Δημοσ.
Καλυτερα μην το βαλεις το chipaki απλως περιμενε να πεσουν οι τιμες των παιχνιδιων

Αυτό δεν παίζει:-). Και επιπλέον δεν βρίσκω κάποιο λόγο για να μη βάλω, στο κάτω-κάτω δεν με νοιάζει το Live ούτε πρόκειται να πλήρωνα συνδρομή.

Δημοσ.

και το LIVE να σε ένοιαζε πάλι καλή κίνηση θα ήταν.. εγώ (και πάρα πολλοί άλλοι) παιζουμε κάνα χρόνο τώρα LIVE κάθε μέρα φλασαρισμένοι.

Δημοσ.
και το LIVE να σε ένοιαζε πάλι καλή κίνηση θα ήταν.. εγώ (και πάρα πολλοί άλλοι) παιζουμε κάνα χρόνο τώρα LIVE κάθε μέρα φλασαρισμένοι.

με backups ή με αυθεντικα?

Εγω προσωπικα ειμαι διατεθημενος να πληρωσω αυθεντικο ενα παιχνιδι που θα το παιξω στο Live, τις κοπιες τις θελω για ολα αυτα τα παιχνιδακια που φαινονται καλουτσικα μεχρι να τα παιξεις 4-5 ωρες και να καταλαβεις τι μαπα ειναι, και να κλαις τα 70 ευρω σου....εκει προτιμω να κλαιω 1.5 ευρω verbatim. Αλλα ας πουμε αν θελω να λιωσω στο Halo 3 (λεμε τωρα, FPS δε προκειται να παιξω ποτε χωρις ποντικι) στο Live, ευχαριστως θα το πληρωνα αυθεντικο...

Το ζητημα ειναι αν μπορω να φαω μπαν επειδη εχω αλλαξει το firmware ασχετα αν εχει μεσα αυθεντικο/αντιγραμμενο δισκακι εκεινη τη στιγμη. Αν ισχυει αυτο ειναι μεγαλος μπελας να αλλαζω συνεχεια οποτε θελω να μπω live και μετα παλι πισω στο hacked για να παιξω offline...

Δημοσ.

με backups εννοούσα ... :P

ένα χρόνο απο πέρυσι έπαιζα κάθε βράδυ backup το COD4 ... φέτος βέβαια το αγόρασα original το Cod World at war ..μιας και θα φάει και αυτό λιώσιμο και αξίζει να τσοντάρουμε και μεις τον όβολο μας για τέτοια παιχνίδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...