Ravager Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Αφού μας βρίσκουν κορόιδα καλά να πάθουμε. Στης επόμενες εκλογές πάλι θα τρέξουμε να τους ψηφίσουμε. Θα μας υποσχεθούν 1000 πράγματα που δεν θα τα κάνουν και εμείς πάλι θα τους βγάλουμε. Τα τελευταία 40 χρονιά 2 οικογενιες μας κάνουνε ότι θέλουνε και εμείς ναι τρέχουμε σαν κορόιδα και τους ψηφίζουμε. Καλά να πάθουμε. Θεωρούν είδος πολυτελείας το κράνος για αυτό έχει υψηλή φορολογία. Είναι πολυτέλεια να θες να προστατεύσεις το κεφάλι σου. Είναι πολυτέλεια να θες κάπως να την γλυτώσεις την κάκια στιγμή. Συγνώμη που σκέφτομαι την ασφάλεια μου. Α ρε βρεγμένη σανιδά που σας χρειαζετε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Αφού μας βρίσκουν κορόιδα καλά να πάθουμε. Στης επόμενες εκλογές πάλι θα τρέξουμε να τους ψηφίσουμε. η ευρωπαϊκή επιτροπή σκέφτεται τον συγκεκριμένο φόρο όχι η ελληνική κυβέρνηση...(όχι ότι θα την χαλάσει την 2η) άρα αυτό που λες ότι καλά να πάθουμε αφού τους ψηφίζουμε δεν ισχύει
fabiawrc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 γιατι το νταβατζιλικι που βαλανε αν μιλησεις πανω απο 60 ευρω μπαινει καπελο 10 ευρω!!!ελεος ρε!κονομα απο οπου μπορουν! εμενα με εξοργιζει η διαφημιστικη καμπανια που πρεπει να ειμαστε σωστοι με τις φορολογικη μας συνηδειση!δεν φτανει που μας εχουν ξεβρακωσει μας την λενε και απο πανω....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Από ένα σημείο και πέρα,θα πρέπει αν υπάρχει φόρος για όσα αντικείμενα πόθου του καραβλαχονεοέλληνα ξεπερνάνε μια ορισμένη τιμή.
gnsX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Αφού ψήφισες υπερ του προυπολογισμού χθες χαλάλι οι μαλακίες που γράφεις
gnsX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Α ΟΚ σόρρυ,τουλάχιστον συμφωνούμε στο δεύτερο σκέλος του post μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 hm, touche...
Lomar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Α ΟΚ σόρρυ,τουλάχιστον συμφωνούμε στο δεύτερο σκέλος του post μου φαντάζομαι πως το "καραβλαχονεοέλληνας" σε πείραξε. οντοπικ: συμφωνώ με φορολογία σε κινητά με πολύτιμους λίθους και υπηρεσίες που απασχολούν ανθρώπινο δυναμικό για μη παραγωγικά πράγματα (βλ. βρές μου το εστιατοριο λαμπαμπολα, κτλπ). το gps, wi-fi κτλ κοντεύουν να μας γίνουν απαραίτητα. και πολύ σωστά επεσήμανε κάποιος φίλος, πως αν φορολογηθεί πχ το 3G, ή το wi-fi σαν εξοπλισμός "πολυτελείας", τότε θα πρέπει να υπάρξει ανάλογη φορολόγηση και σε υπολογιστές, palmtop, pda, netbook κτλ, αλλά δεδομένου οτι το καθένα αντιστοιχεί και σε διαφορετικό targetgroup με μεγάλες διαφορές στις τιμές μεταξύ τους, το μόνο σίγουρο είναι οτι θα επικρατήσει μπάχαλο. δε το κόβω να εφαρμοστεί το μέτρο σε τόσο τραγικό βαθμό.
gianpan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είμαι από αλλού...Και εγώ θα αγοράσω το κινητό μου αλλά δε θα κλαψουρίαζω σαν πεντάχρονο που του πήραν το γλυφιτζούρι από το στόμα για έναν φόρο πουι θα έπρεπε να είχε εφαρμοστεί προ πολλού! τι μλκιες λες μωρέ, μας φορολογούν στο μισθό μας, μας φορολογούν σε οτι αγοράζουμε, τώρα δλδ θα μας φορολογούν και επειδή το κινητό έχει gps (σιγά το έιδος πολυτελείας έτσι το gps που κάνει 15 ευρώ να πάρεις ένα δέκτη), να φορολογούσαν το αμάξι των 5-6 χιλιάδων κυβικών και όχι το νερό που πίνουμε.... Αμα φορολογήσει το PS3 ποιον θα πειράξει;; Τον μισθωτό ή τον πλούσιο;; Το ίδιο πράγμα αγοράζουν, με διαφορετικά εισοδήματα όμως..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Όλοι μας πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους που μας αναλογούν. Ο πολίτης που δεν πληρώνει,εγκληματεί κατά της εύρυθμης λειτουργίας του κράτους. Μια χρεοκοπημένη οικονομία δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στους μη έχοντες,όταν όλοι φοροδιαφεύγουν με κάθε ευκαρία. Κάποιοι θα κάνουν και φέτος Χ'γεννα μέσα στη χλιδή επειδή κάποιοι συμπολίτες μας κρύβουν εισοδήματα. ΕΣΥ ήοουν ειλικρινής στη φορολογική σου δήλωση;
alexzzz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Κείμενο και υπογραφή + προηγούμενο ποστ... παίρνω τα ποπ κόρν μου και έρχομαι
alerasta Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Όλοι μας πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους που μας αναλογούν.Ο πολίτης που δεν πληρώνει,εγκληματεί κατά της εύρυθμης λειτουργίας του κράτους. Μια χρεοκοπημένη οικονομία δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στους μη έχοντες,όταν όλοι φοροδιαφεύγουν με κάθε ευκαρία. Κάποιοι θα κάνουν και φέτος Χ'γεννα μέσα στη χλιδή επειδή κάποιοι συμπολίτες μας κρύβουν εισοδήματα. ΕΣΥ ήοουν ειλικρινής στη φορολογική σου δήλωση; Το κράτος δουλεύει μια χαρά όπως βλέπουμε όλοι... Και δις έχει για να ενισχύσει τις καημένες τις τράπεζες και στην εκκλησία μπορεί να χαρίζει και ματατζήδες μπορεί να πληρώνει για να δέρνει τους μαθητές και 5 σπίτια ανα υπουργό μπορεί να παρέχει με τον ιδρώτα του προσώπου τους και και και... Ασε που όλοι ξέρουμε πως οι φόροι χρησιμοποιούνται κατ' αρχήν για να σιτίσουν απόρους και να στεγάσουν αστέγους, να χτιστούν σχολεία και να προσληφθούν γιατροί στα νοσοκομεία, να ασφαλτοστρώθουν οι δρόμοι για να μη σπάμε τα κόκαλά μας σε κάθε ψιλόβροχο κ.λ.π.... Ολα λοιπόν λειτουργούν μια χαρά, δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα... Α, και μία ερώτηση, κάνει κρύο στον πλανήτη σου;
BELL Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Το θεωρω λιγο δυσκολο να ισχυσει ενα τετοιο μετρο δεδομενο οτι οι 2 κολοσοι των τηλεπικοινωνιων ειναι εναντιων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα