JackBauerIsBack Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Και λίγα σας κάνουν... Άλλοι στην Αφρική πεθαίνουν από τη πείνα και άλλοι στον "αναπτυγμένο" κατά τα άλλα κόσμο σκορπάνε αμέτρητα λεφτά αγοράζωντας κάθε τόσο καινούριο κινητό... Ο φόρος σας πείραξε...
gnsX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Και λίγα σας κάνουν...Άλλοι στην Αφρική πεθαίνουν από τη πείνα και άλλοι στον "αναπτυγμένο" κατά τα άλλα κόσμο σκορπάνε αμέτρητα λεφτά αγοράζωντας κάθε τόσο καινούριο κινητό... Ο φόρος σας πείραξε... Άλλοι στην Αφρική πεθαίνουν από τη πείνα και άλλοι στον "αναπτυγμένο" κατά τα άλλα κόσμο σκορπάνε αμέτρητα λεφτά στο Internet ποστάρωντας για αυτούς που πεινάνε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Και λίγα σας κάνουν...Άλλοι στην Αφρική πεθαίνουν από τη πείνα και άλλοι στον "αναπτυγμένο" κατά τα άλλα κόσμο σκορπάνε αμέτρητα λεφτά αγοράζωντας κάθε τόσο καινούριο κινητό... Ο φόρος σας πείραξε... γεια σου ρε JackBauer γίγαντα που πήγες στην Αφρική να βοηθήσεις τα παιδάκια (επηρεασμένος απο την νέα season ) να φανταστώ ότι εσύ δίνεις τον ένα από τους δύο χειτώνες σου έτσι? internet καθώς και pc για να μπεις σε αυτό βλέπω πως έχεις πάντως
JackBauerIsBack Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είμαι από αλλού... Και εγώ θα αγοράσω το κινητό μου αλλά δε θα κλαψουρίαζω σαν πεντάχρονο που του πήραν το γλυφιτζούρι από το στόμα για έναν φόρο πουι θα έπρεπε να είχε εφαρμοστεί προ πολλού!
innerwisp Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Κοίτα, εμένα αν μου λέγανε ότι θα μου αυξήσουν φπα και θα μου έβαζαν φόρο επειδή το κινητό έχει gps, και τα λεφτά που θα μου παίρνανε θα τα δίνανε σε ένα παιδάκι στην αφρική για να φάει και να ντυθεί δεν θα είχα πρόβλημα. Αλλά ξέρω ότι δεν θα γίνει αυτό και τα λεφτά θα τα πάρουν άτομα σαν τον Ευφραίμ που ελέγχουνε το σύστημα
alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δηλαδή για σένα είναι σωστό και έπρεπε να γίνει πιο νωρίς. Δεν είναι άλλος ένας τρόπος αρμέγματος;
gnsX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή εσένα σ' αρέσει να σου πιάνουν τον κ@λο πρέπει να αρέσει και σε μας; Ήδη οι φόροι είναι υπεραρκετοί,αν πηγαίναν τα επιπλέον λεφτά εκεί που λες ευχαρίστως να τα έδινα με κάθε αγορά,το θέμα είναι ότι πάνε σε πολύ βαθιές τσέπες και δεν θέλω να βοηθήσω να γεμίσουν
elteo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είμαι από αλλού...Και εγώ θα αγοράσω το κινητό μου αλλά δε θα κλαψουρίαζω σαν πεντάχρονο που του πήραν το γλυφιτζούρι από το στόμα για έναν φόρο πουι θα έπρεπε να είχε εφαρμοστεί προ πολλού! Eπέτρέψε μας τότε να "κλαψουρίσουμε". Ευχαριστούμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είμαι από αλλού...Και εγώ θα αγοράσω το κινητό μου αλλά δε θα κλαψουρίαζω σαν πεντάχρονο που του πήραν το γλυφιτζούρι από το στόμα για έναν φόρο πουι θα έπρεπε να είχε εφαρμοστεί προ πολλού! "εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, σκύψε λίγο ακόμα να τον φάς και πάλι" (δεν απευθύνεται σε σένα συγκεκριμένα αλλά γενικότερα)
wert Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είμαι από αλλού...Και εγώ θα αγοράσω το κινητό μου αλλά δε θα κλαψουρίαζω σαν πεντάχρονο που του πήραν το γλυφιτζούρι από το στόμα για έναν φόρο πουι θα έπρεπε να είχε εφαρμοστεί προ πολλού! Δηλαδή έχοντας ένα αντικείμενο πόσους φόρους και σε πόσους κυρίους πρέπει να πληρώσουμε; Τα 2-5 € που πληρώνουμε σαν τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας δεν μετράνε. Αν τα βάλουμε κάτω πρόκειται για πάρα πολλά λεφτά τα οποία εξανεμίζονται μαγικά. Και εγώ θα αγοράσω το κινητό μου αλλά δε θα κλαψουρίαζω σαν πεντάχρονο Πεντάχρονο μπορεί να μην είσαι αλλά ούτε μέγάλος σε ηλικία πρέπει να είσαι γιατί όπως κατάλαβα δεν πρέπει να έχεις πιάσει λογαριασμό στα χέρια σου να δεις τι πληρώνεις. Προ ημερών επαναστάτησαν τα δεκαπεντάχρονα. Έκαψαν ότι μπορούσαν. Και πολύ καλά έκαναν. Και συλογίζομαι μήπως πρέπει να επαναστατήσει και ο υπόλοιπος ο κόσμος και να σπάσει, και να κάψει ότι έμεινε άσπαστο και άκαφτο , για να γίνει μια μικρή αναδιοργάνωση στον κόσμο μας.
StavrosD Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Εδώ πληρώνω τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας για το Internet on the go. Στην σύμβαση για internet on the go αναφέρεται σαφώς ότι δεν υποστηρίζονται υπηρεσίες φωνής (Voip). Άντε βρες άκρη τώρα.
kostool13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Εδώ πληρώνω τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας για το Internet on the go. Στην σύμβαση για internet on the go αναφέρεται σαφώς ότι δεν υποστηρίζονται υπηρεσίες φωνής (Voip). Άντε βρες άκρη τώρα. Τα τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας δεν έχουν να κάνουν με τη χρήση υπηρεσιών φωνής αλλά με τη χρήση δικτύου κινητής τηλεφωνίας, για όποιο σκοπό και αν γίνεται αυτή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας υπάρχει από τότε που το κινητό ήταν είδος πολυτελείας πράγμα που δεν ισχύει εδώ και κάμποσα χρόνια...στην πλειοψηφία των Ευρωπαϊκών χωρών δεν υπάρχει... όπως είπα και σε προηγούμενο post φόρος βλακείας είναι...
StavrosD Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Τα τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας δεν έχουν να κάνουν με τη χρήση υπηρεσιών φωνής αλλά με τη χρήση δικτύου κινητής τηλεφωνίας, για όποιο σκοπό και αν γίνεται αυτή. Αν ήταν έτσι στον λογαριασμό θα έλεγε "Τέλη συνδρομητών δικτύου κινητής τηλεφωνίας" και όχι "Τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας" Το δίκτυο υποστηρίζει πακέτα. Άλλα πακέτα περιέχουν φωνή, και άλλα πακέτα περιέχουν δεδομένα. Τα πρώτα υποστηρίζουν τηλεφωνία, τα δεύτερα όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα