Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΕΕ βεβαια τα κονδυλια για το συστημα Γαλιλαιο που θελει η Ευρωπη απο που θα τα βρει?? Ασχετο βεβαια που το αμερικανικο gps ειναι εντελως δωρεαν...

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Χμμ.. διαφωνω με αυτη την τακτικη, κινητο με πολλα features και τεχνολογικα ανεπτυγμενο δεν θα επρεπε να θεωρειται ειδος "πολυτελειας" σκεφτειτε αυτο να εφαρμοζοταν απο το 96-97 σημερα θα πληρωναμε φορο για να παιζουμε φιδακι και να στελνουμε μηνυματα.. η τεχνολογια εξελισεται και κατι που σημερα ειναι "πολυτελειας" αυριο ειναι mainstream.

+1000!!!!!

Μα είναι δυνατόν ρε παιδιά; Που ζούμε δηλαδή; Και στο κάτω-κάτω, έτσι αβέρτα εφαρμόζονται νέες φορολογίες; Δεν πρέπει να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις και πρωτίστως να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για μια τέτοια εφαρμογή; Την στιγμή που ο μέσος πολίτης ψάχνει τρόπο για να γλιτώσει από τα χρέη του, η ίδια η Ευρώπη έρχεται για να του επιβάλλει νέα; Υποτίθεται ότι η φορολογία είναι για να καλύπτονται ανάγκες δημοσίου χαρακτήρα με απώτερο σκοπό την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση του πολίτη, όχι την καταπίεση.

Δημοσ.

Ελάτε μωρέ, πως κάνετε έτσι.

Είναι πολύ απλό, σου λένε είχατε όλοι και στο χωριό σας GPS?

Δεν γίνεται τώρα, αφεντικά και δούλοι τα ίδια σκ**τα να γίνουμε ούλοι.

Δημοσ.

Δημοκρατία έχουν το πήραν απόφαση και τέλος...

Έτσι απλά!

Αλλά υπολογίζουν στο ότι κανείς δεν θα πει όχι στα κινητά με αυτές τις δυνατότητες οπότε τους έρχεται κουτί!

Εάν όμως ήμασταν σοβαρή καταναλωτές και του κάναμε κανένα μποϊκοτάζ θέλω να τους βλέπω τι θα κάνανε!

Δημοσ.
Χμμ.. διαφωνω με αυτη την τακτικη, κινητο με πολλα features και τεχνολογικα ανεπτυγμενο δεν θα επρεπε να θεωρειται ειδος "πολυτελειας" σκεφτειτε αυτο να εφαρμοζοταν απο το 96-97 σημερα θα πληρωναμε φορο για να παιζουμε φιδακι και να στελνουμε μηνυματα.. η τεχνολογια εξελισεται και κατι που σημερα ειναι "πολυτελειας" αυριο ειναι mainstream.

Καταλαβαινω τη λογικη για κινητα τυπου "Prada" ομως αυτο ειναι υπερβολικο και μη λογικο.. δηλαδη αντι να παρω ενα ακριβο κινητο που να τα εχει ολα, ειναι καλυτερα να παρω ενα φτηνο κινητο, ενα φτηνο gps, μια φτηνη καφετιερα? κλπ κλπ που στην τελικη η τιμη θα ειναι η ιδια και θα πρεπει να κουβαλαω μαζι μου το τσαντακι του σπορτ μπιλυ ?

Το "πήρες το λόγια απο το στόμα μου" είναι αυτό που θέλω να πω...

οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει.

Δημοσ.

Έχω τους εξής προβληματισμούς:

1)Θα υπάρχει φοροαπαλαγή για κάποιον που το έχει αλλα το χρειάζεται για επαγγελματικούς λόγους; και αν ναι με πια κριτήρια; (διαφθορά και κομπίνα αντί "φορολογικής συνειδησης").

2) Κάτι ψώνια που έχουν σούπερ κινητό αντί να κάνουν τίποτα καλλήτερο τα λεφτά τους θα φορολογούνται;

Δημοσ.

Είναι μέχρι να ασκήσουν φορολογία και στα ''πολύ ισχυρά pc''.Στο κλίμα της εντονότερης δυσαρέσκειας και του πως τα έχουν καταφέροει τα παλικάρια μας, έχω να πω να πάνε να γ@μηθούν.Όταν τα τρώγανε τα στελέχη και οι πολιτικοί ήταν καλά.Τώρα που σφίξανε τα λουριά πάλι από εμάς θέλουν να τα πάρουν.Κάτσε να έρθει και το 65άωρο και ο ''ενεργός χρόνος '' απασχόλησης και ετοιμαστείτε να πάρετε τα όπλα.

Δημοσ.

Ο φιλος αντρεας παραπάνω τα είπε πολυ καλα και για να καταλαβω ακόμα και το κινητό μου με windows mobile- GPS θα το φορολογουσαν? Εκτός απο τις πανάκριβες άδειες χρήσης? Μηπως θελουν να μαζέψουν χρήματα και ψάχνουν για κοροιδα? Θυμίζω ότι στην Ελλαδα πληρώνουμε απο 2-5 ευρώ τέλη συνδρομητών κινητών για το υπουργέιο του Αλογοσκούφη..

Δημοσ.
ζητώντας να επαναπροσδιοριστούν κάποια τηλέφωνα ως «πολύ-λειτουργικές συσκευές», γεγονός που θα σημάνει την επιβολή φόρου 14% στα κινητά με δέκτες τηλεόρασης και 3,7% σε εκείνα με δυνατότητες πλοήγησης - GPS.

Δηλαδή κανονικά θα έπρεπε να φορολογηθούν και οι υπολογιστές και τα laptop και τα PDA. Πού γίνεται η διάκριση ακριβώς; Πού θα μπεί η το όριο ανάμεσα στο τί είναι κινητό και τί είναι PDA και τί είναι netbook;

Ασε που με την ίδια λογική και οι ελβετικοί σουγιάδες, ως πολυεργαλεία, θα έπρεπε να φορολογηθούν επιπλέον. και τα σαμπουάν 2 σε 1.

Δε γίνονται αυτά τα πράματα. Μας έχουν κατακλέψει τόσα χρόνια με τη λιτότητα για την "ανάπτυξή" τους. Αλλά τους καρπούς δεν τους είδαμε ποτέ. Χάθηκαν σε μία "κρίση" και τώρα καλούμαστε να βρούμε τρόπους να δώσουμε λεφτά στις καημένες τις τράπεζες και τις δύστυχες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Δημοσ.

Μπραβο ηλιθιοι!

Βαλτε φορο και στον χρονο που θα εχουμε το κινητο ανοικτο!

Και υστερα τους φταινε οι κουκουλοφοροι ανα την υφηλιο...

...BURN EVERYTHING TO THE FUCKING GROUND!

Δημοσ.

Ωραία,σήμερα κινητα,αύριο υπολογιστες,μεθαυριο net.Πάλι απ'τους "μα@@@ες" θα τα πάρουν νομίζουν,παρτε τα.Που θα πάει ρε γαμώτο θα ξυπνήσουμε δε θα ξυπνήσουμε καποια στιγμη,δε θα συντονιστούμε.Με δημοκρατικό τρόπο και μεις θ'αρχισουμε το"κούρεμα".Χαρτογιακαδες...

Δημοσ.

Εμενα παλι γιατι δεν μου φαινετε τοσο παραλογο?

Θελω να πω εαν βασιστει σε τελικη τιμη π.χ 400ευρω+...

Δεν ειναι ειδος πολυτελειας?

Πιο πολυ με ενοχλει το 19% φορολογια σε οτι εχει μπριζα..

Ακομα και τα κρανη αν δεν κανω λαθος που ειναι υποχρεωτικα εχουν 19%.

Ολα αλλαζουν αδερφια...

Το θεμα ειναι να μην αλλαζουν μονο προς τα πανω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...