billyme Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Έχω βρεί τιν πίο πάνω τηλεόραση στα 490ευρώ μπορεί καποίος που γνωρίζει ή κάποιος που την έχει να μου πεί αν αξίζει?
doctorkostis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Πριν 3-4 μερες υπηρχε στο e-shop με 440.Λογικα θα την ξαναφερει καποια στιγμη.Απο χαρακτηριστικα καλη ειναι,δεν την εχω δεν να παιζει ομως. Εκει κοντα στα χρηματα που λες ειναι και αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156519 .Λιγο καλυτερη αντιθεση βλεπω,λογικα πρεπει να ειναι νεοτερο μοντελο...
kurkosdr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Πριν την αγορασεις, τσεκαρε οτι εχει το υπομενου detailed settings, μεσα στα μενου της, και οτι μπορεις να απενεργοποιησεις το "dynamic dimming" και "dynamic contrast" μεσα από αυτο. Εγω πηρα 22αρα (A656), και το χε κλειδωμενο, με αποτελεσμα να σκουραινει συγκεκριμενα τμηματα της εικονας κατα βουληση (δεν λεω, εντυπωσιακο, κατι σαν bass boost της εικονας, αλλα χανει από αποψη fidelity), και επρεπε να μπω service menu να το βγαλψ. Το ιδιο και για το DNIe συστημα που εχουν. Καλο ειναι να τα χει, αλλα ελεγξε να υπαρχει δυνατοτητα απενεργοποιησης τους, στην περιπτωση που θες να δεις κατι με πιστοτητα...
billyme Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση παιδία, δεν ανάφερα ομώς ότι βρισκομάι στην Κύπρο απο Κύπρο είδα αυτη την προσφορά. Επίσης είδα κ αυτή http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.156536 Φίλε kurkosdr δεν έχω ιδέα απο καινούργιες τηλεοράσεις και όσα μου είπες μου ακούστηκαν κινέζικα ευχαριστώ πάντως....
kurkosdr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Βασικα, δεν ειναι καινουριο πραγμα. Από εποχες... προϊστοριας διαφορες τηλεορασεις ειχανε συστηματα "βελτιωσης" του σηματος, που κανουν την εικονα πιο εντυπωσιακη. Ενδεικτικα θυμαμαι το super black μιας εταιριας και αλλα συναφη. Στην ουσια, ολα αυτα τα συστηματα κανουν λιγο πιο σκουρα ορισμενα σκοτεινα σημεια (κυριως το σκουρο γκρι και το σκουρο μπλε), και "φωτιζουν" πιο πολύ ορισμενα φωτεινα (κυριως το μπλε), για να δωσουν μια πιο εντυπωσιακη εκδοχη της εικονας, το οποιο ομως οδηγει μερικες φορες σε απωλεια ποιοτητας (κυριως οσον αφορα το σκουρο). Η samsung εχει ενα τετοιο δικο της συστημα, το λεει DNIe. Επισης, οι τηλεορασεις της εχουν επιπλεον τα συστηματα dynamic contrast και dynamic dimming. Αν και δινουν εντυπωσιακα αποτελεσματα στην πλειονοτητα των περιπτωσεων (καμια σχεση με παλαιοτερα συστηματα που χαλαγανε ολη τη ποιοτητα), μερικες φορες καταντα σπαστικο (όπως σε παρα πολύ σκοτεινες ταινιες, πολύ σκοτεινα παιχνιδια ή σε ορισμενα επισοδεια του topgear με ηδη πολυ φωτεινη και πολύ σκουρη εικονα ταυτοχρονα), και ετσι καλο ειναι μεν να υπαρχουν, αλλα ειναι καλο θα ειναι και να μπορεις να τα απενεργοποιησεις οποτε θες. Στις samsung ολα αυτα που ανεφερα απενεργοποιουνται από ενα υπομενου "detailed settings" που υπαρχει μεσα στο μενου με τις ρυθμισεις εικονας. Εμενα δεν το ειχε αυτο το υπομενου, και ειχε από την μανα του ενεργοποιημενο το dynamic dimming σχεδον σε ολα τα modes εικονας, και ετσι μου σπασε τα νευρα στο Bloodrayne 2 μεχρι να βρω τροπο να το βγαλω. Οποτε, απλά ελεγξε: Αμα η τηλεοραση εχει DNIe, να εχει και δυνατοτητα απενεργοποιησης αυτου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.