Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Εχω vista νομιμα αλλα εχω κανει απο την αρχη ενα αντιγραφο απο το dvd. Πριν λιγο πηγα να κανω format που τελικα ανεβαλα αλλα το pc δεν ξεκιναγε με το original dvd....Δοκιμασα απο το αντιγραφο και ξεκινησε κανονικα....Αν συνεχιζα η εγκατασταση θα ηταν ΟΚ ??? Θα μπορουσα να ενεργοποιησω τα vista σαν νομιμα ??? Απο την microsoft μπορω να ζητησω αντικατασταση του dvd ?? Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Η νομιμότητα των windows κρίνονται από τον κωδικό τους και όχι από το δισκάκι που έγινε η εγκατάσταση. Εφ' όσον θα κάνεις εγκατάσταση την ίδια έκδοση για την οποία έχεις τον κωδικό, δεν παίζει ρόλο ακόμα και αν κάνεις εγκατάσταση από κατεβασμένα windows. Να έχεις υπ' όψιν, ότι στις OEM εκδόσεις, ο κωδικός είναι δεσμευμένος στην μητρική με την οποία αγοράστηκε και δεν μπορείς να τα κάνεις εγκατάσταση σε άλλο pc με αυτόν τον κωδικό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Η νομιμότητα των windows κρίνονται από τον κωδικό τους και όχι από το δισκάκι που έγινε η εγκατάσταση.Εφ' όσον θα κάνεις εγκατάσταση την ίδια έκδοση για την οποία έχεις τον κωδικό, δεν παίζει ρόλο ακόμα και αν κάνεις εγκατάσταση από κατεβασμένα windows. Να έχεις υπ' όψιν, ότι στις OEM εκδόσεις, ο κωδικός είναι δεσμευμένος στην μητρική με την οποία αγοράστηκε και δεν μπορείς να τα κάνεις εγκατάσταση σε άλλο pc με αυτόν τον κωδικό. Ευχαριστω.Αυτο ειναι σχετικο γιατι οταν αλλαξα pc τα ξαναεβαλα με νεο κωδικο που μου εδωσε η Microsoft με ...ατιολογια αλλαγη μητρικης.Φυσικα τα χρησιμοποιω μονο στο νεο pc.
micos000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστω.Αυτο ειναι σχετικο γιατι οταν αλλαξα pc τα ξαναεβαλα με νεο κωδικο που μου εδωσε η Microsoft με ...ατιολογια αλλαγη μητρικης.Φυσικα τα χρησιμοποιω μονο στο νεο pc. Αυτό είναι άλλο θέμα. Αν αιτιολογήσεις την αλλαγή μητρικής σε αφήνουν να το κάνεις. Κοίτα που δίνουμε και λογαριασμό για το πως θα χρησιμοποιήσουμε κάτι που αγοράσαμε!!! Το επόμενο είναι να δίνουμε λογαριασμό στο μαγαζί με τα εσώρουχα κάθε πότε θα τα πλένουμε και με τι απορρυπαντικό. :fear:
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Αφου το dvd δεν μπουταρει μπορω να ζητησω αραγε αντικατασταση του ????
micos000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Αν το δοκιμάσεις και σε άλλο pc και δεις ότι δεν μπουτάρει ούτε κι εκεί και είναι η retail έκδοση, μπορείς να απαιτήσεις αντικατάσταση. Αν είναι OEM κάνε μια προσπάθεια στο κατάστημα που πήρες το pc, αν και δεν νομίζω να βρεις άκρη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Παραξενα πραγματα......Δοκιμασα το original dvd μεσα απο τα windows σε δυο drive που εχω. Απο το ενα μπουταρει αλλα απο το αλλο που δεν μπουταρε χθες παλι δεν μπουταρει και μεσα απο τα windows !!!! Το παραξενο ειναι οτι απο το "προβληματικο" drive χθες μπουταρα και με το αντιγραφο dvd και με το boot cd του Norton ghost !!! Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.