gargoyle1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 παιδια γεια χαρα πριν λιγες μερες τα windows μου βγαλαν ενα μηνυμα οτι εχει προκυψει ενα σοβαρο προβλημα στο συστημα, το αποτελεσμα ειναι οτι καποια στιγμη τα windows κολλανε, κανω επαννεκινηση και μετα απο αρκετες, ξεκολλαει και μπαινω, δοκιμασα να ξαναπερασω τα windows πανω στα ηδη υπαρχοντα μηπως και λειπει καποιο αρχειο αλλα τιποτα, η λυση που μου προταθηκε ειναι να ενεργοποιησω τις αυτοματες ενημερωσεις των windows για να κατεβασω τα τελευταια updates(servise pack 3)κλπ,το εκανα αλλα δεν κανει update δοκιμασα να το κανω χειροκινητα απο την σελιδα της microsoft αλλα μου βγαζει σφαλμα στη σελιδα,το antivirus δεν μπλοκαρει την προσβαση στο internet ουτε την συγκεκριμενη σελιδα,αλλα και το ιδιο το antvirus που προσπαθει να κανει update,ενω εντοπιζει τον server του δεν μπορει να συνδεθει,οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη ευχαριστω.
washcloud Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 ..απαντώντας εδώ με αφορμή το pm σου, να πω τα εξής : Δε νομίζω ότι μια "ενημέρωση των windows" θα διορθώσει τα όποια προβλήματα. Μπορεί δε (εκτός κι αν τα windows σου δεν είναι αυθεντικά), ο λόγος που υπάρχει πρόβλημα μ' αυτό, να είναι ακριβώς το ότι η εγκατάσταση τραβάει πολλά ζόρια. Υπάρχει και η άλλη περίπτωση, όλα να ξεκινάνε από ελλατωματικό δίσκο. Το θέμα είναι ότι κάποια πράγματα έχουν τα όριά τους, όσον αφορά μια εγκατάσταση windows. Προσωπικά -πλεόν- απλώς θα το αποδεχόμουν, και θα έκανα μια νέα. "Είναι" λίγο "τραγικό"....αλλά συνήθως όχι τόσο όσο αρχικά νιώθουμε. Σημειώνουμε ό,τι θέλουμε να ξαναπεράσουμε, από προγράμματα και ρυθμίσεις, και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε σιγά-σιγά στην πορεία.... Επίσης θα έκανα ένα write zeros στον δίσκο, να "καθαρίσουν" όσο δυνατόν περισσότερα, και θα τον έλεγχα. Αυτά τα δύο, με το εργαλείο που παρέχει η εταιρία του στο site της.
gargoyle1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Οταν ειπα οτι ξαναπερασα τα windows πανω στα ειδη υπαρχοντα, εννοω οτι εκανα την επιλογη αναβαθμιση,κατι πηρε το αφτι μου για ενα repair ειναι το ιδιο η κατι αλλο?
washcloud Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 "επιλογή αναβάθμιση", μόνο αν το cd που χρησιμοποίησες είχε μεταγενέστερη windows έκδοση από αυτήν που βρήκε εγκατεστημένη (αν ήταν πχ service pack 2 , και βρήκε εγκατεστημένα win sp1 ...). "Όσο πάει μπλέκει το πράμμα". Προσωπικά συνεχίζω να συμβουλεύω αυτά που ανέφερα στο 1ο post. To repair είναι "ξαναπέρασμα από πάνω" των ΙΔΙΩΝ windows (cd με εγκατεστημένα στο δίσκο), και εφ' όσον δύναται η εγκατάσταση απ' το cd να το κάνει, στο δίνει ως επιλογή μετά την επιλογή "εγκατάσταση" και ακόμα συγκεκριμένα μετά την "αποδοχή των όρων" με f8 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.