markelos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Το πρωί μπήκα σε debian και θέλοντας τις προσεχείς μέρες να κάνω format, μου ήρθε και αντέγραψα το xorg.conf και το fstab στο partition (ntfs) που χρησιμοποιώ σαν αποθήκη (storage). Υπόθεση 2 λεπτών δηλαδή. Κλείνω το pc, γυρνάω σπίτι, μπαίνω σε ΧΡ και ως δια μαγείας μου εμφάνιζε το storage σαν raw, unformated δλδ. Τί έγινε ρε παιδιά? , που θα έλεγε και ο παπαδόπουλος. >sda1 - debian - ext3 - 50GB sda2 - storage - ntfs - 150GB sda3 - windows - ntfs - 100GB sdb - petoria - ntfs - 300GB Tι διάολο παίχτηκε δεν μπορώ να καταλάβω. Μέχρι χτες όλα καλά. Το πρωί δεν εκανα τίποτα άλλο εκτός από αυτό που ανέφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 εγω δεν το καταλαβα το προβλημα, δηλαδη το partition χαθηκε θελεις να πεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, χάθηκε. Από linux το βλέπει σαν unallocated και από win μόλις πατάω να τον ανοίξω μου λέει ότι δεν είναι φορμαρισμένο. Μυστήρια πράγματα. Πάλι καλά που μέσα είχα ότι κατέβαζα και σχεδόν τα ξαναβρίσκω. Το θέμα είναι γιατί έγινε αυτό. Βρωμοδουλειά των windows μου μυρίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 μηπως εχει πρβλημα ο σκληρος; δεν εξηγειται διαφορετικα , πολυ παραξενο να σβηστει μονο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 κατα 99% δεν ειναι βρωμοδουλεια των win,αλλα του λινουξ.για καποιο λογο καταστραφηκε κατι στο ntfs.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmichal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Το έχω πάθει και εγώ.. Δεν θυμάμαι πως ακριβώς είχε γίνει... Νομίζω κάποιο άλλο partition έσβησα και χάλασε όλο το table. Δεν είχα βρει λύση. Σου εύχομαι να τα καταφέρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 μηπως εχει πρβλημα ο σκληρος; δεν εξηγειται διαφορετικα , πολυ παραξενο να σβηστει μονο του Αν είχε κάτι ο σκληρός έχε γεια debian+windows. Μόνο το 1 από τα 3 partitions την πάτησε. κατα 99% δεν ειναι βρωμοδουλεια των win,αλλα του λινουξ.για καποιο λογο καταστραφηκε κατι στο ntfs.. Μάλλον κάτι τέτοιο παίζει. Στην boot screen (debian) είδα ότι έγραφε κάτι τέτοιο αναφορικά με τον sda2 και το ntfs. Anyway, του έκανα format. H αιτία ακόμα με τρώει όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 mount δεν μπορουσες να τον κανεις καθολου; τι μηνυμα πεταγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Mount ήταν το πρώτο που προσπάθησα. Μου έλεγε ότι δεν ήταν σωστό το filesystem και κάτι ήταν χαλασμένο στο ntfs. Και το gparted που έτρεξα το εμφάνιζε unallocated. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 αν σου ξανατυχει, Ξεκινα τον υπολογιστη με cd των windows και στο repair console δωσε ενα chkdsk /R Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 αν σου ξανατυχει, Ξεκινα τον υπολογιστη με cd των windows και στο repair console δωσε ενα chkdsk /R Μα και αυτό το έκανα! Δεν τον αναγνώριζε σαν ntfs. Όπως λέω στον τίτλο, ξαφνικά έγινε raw! Σαν να πήρα καινούριο δίσκο αφορμάριστο. Και όλο αυτό σε ένα partition. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 αγιασμο και ευχελαιο...γρηγορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.