xania4ever Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν παιδιά μου έτυχε κάτι τελιώς κουλό.Βγάζοντας το dvd driver μου(ένα plextor είναι) παρατήρησα ότι τα windows φόρτωναν πολύ πιο γρήγορα(εκεί που φορτώνει η μπάρα)περίπου το 1/3 του χρόνου.Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό? P.S παίζει να είμαι τελείως offtopic:-Δεν ήξερα που να το βάλω στα windows στο hardware ή στις Μονάδες αποθήκευσης?Τέσπα αν κάποιος mod νομίζει ότι δεν ταιριάζει εδώ ας το μετακινήσει και ας σβήσει αυτό το μήνυμα.
djpal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 όταν μπουτάρουν τα windows ελέγχουν όλες τις συσκευές κ φορτώνουν αντοίστιχα drivers, όταν μια συσκευή αργεί να ανταποκριθεί τα windows περιμένουν να στο πώ απλά. Π.χ. εγώ όταν έχω ένα cd/dvd στο drive μου όταν μπουτάρει τα windows το ακούω που διαβάζει και άν αργεί το drive καθυστερεί κ η εκκίνηση.
washcloud Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 ...το M-πλέξτορ δεν τραβάει ζόρι. Μια χαρά είναι, μη σου πω ότι το διασκεδάζει κιόλας. Τα γουίντοζ σου τραβάνε ό,τι τραβάνε (οπότε το σωστότερο θα ήταν να μπει στην σχετική ενότητα) ...Ρίξ' τους και συ μια επανεγκατάσταση, έτσι για να μάθουν (αν μάθουν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.