Αδμιν Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Η ηθική του χρήστη ως μέσο αντιμετώπισης της πειρατίας Δε ξέρω κατα πόσο θα δουλέψει αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από τα κλειδώματα DRM που ούτως ή άλλως θα σπάσουν από τους hacker αλλά θα κάνουν τη ζωή του νόμιμου χρήστη δύσκολη (βλ. πχ. EA -Spore, Sony BMG κλπ) -- Pic: Techdirt.com
antonl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Φιλότιμο μήνυμα αλλά δε νομίζω να συγκινήσει ιδιαίτερα ούτε να γενικευτεί. Οπότε το κλείδωμα=>crack θα εξακολουθήσει για καιρό ακόμα.
tolis_01 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Το "shame on me" αντί για "OK" είναι όλα τα λεφτά
Critter Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Θεικό. Εγω νομιζω οτι θα έχει μερικό αποτελεσμα σε μικροπρογραμματα. Αποκλειεται να πιασει κατι τετοιο σε προιοντα πχ της microsoft (ισα ισα που θα πεσει γελιο). Κατα τα αλλα θεωρώ οτι οι δραστικες μειωσεις των τιμών ειναι το οπλο κατα τις πειρατειας. Αν ας πουμε τα windows ειχανε 50-60€ θεωρω οτι η πλειοψηφια θα τα αγοραζε για να εχει τα live updates 100%, να μην εχει προβληματα με authentication messages κτλ. Θεωρώ μαλιστα οτι δινοντας τα σε αυτη την τιμη το γινομενο πωλησεις x τιμη θα ηταν πολυ μεγαλυτερο (θα μειωνοντανε μεν η τιμη αλλά θα αυξανοντουσαν πολυ οι πωλησεις...το λενε και οι νόμοι της οικονομίας).
Snolly Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ την τελευταία 4ετία που το έχω γυρίσει σε Mac OS X πληρώνω για τα προγράμματα που χρησιμοποιώ και είναι καλής ποιότητας από μικρά software houses. Συνάδελφοι κιόλας το θεωρώ υποχρέωση. Τώρα την Adobe και τη Microsoft υπόσχομαι πως θα την πειρατεύω μέχρι να πεθάνω. Στο λόγο μου.
kfyros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Το γέλιο είναι ότι αυτοί που τα χρησιμοποιούν πειρατικά είναι αυτοί που μπορούν να κάνουν και τη δουλειά τους με δωρεάν προγράμματα, ή , ακόμα χειρότερα ΜΑΛΑΚΕΣ επιχειρηματίες που λυπούνται να δώσουν ένα χιλιάρικο για windows Και office και τα έχουν πειρατικά. Η Cayenne Cayenne όμως... Τέσπα, δε νομίζω ότι κανένας πχ. γραφίστας είναι τόσο γαμάτος που δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του με το gimp και θέλει photoshop - corel σώνει και καλά. Οι πιο πολλοί είναι απλά άσχετοι και έχουν μάθει μηχανικά να κάνουν κάποια πράγματα, γι αυτό δουλεύουν τέτοιες σουίτες.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ την τελευταία 4ετία που το έχω γυρίσει σε Mac OS X πληρώνω για τα προγράμματα που χρησιμοποιώ και είναι καλής ποιότητας από μικρά software houses. Παραδόξως και ενώ δεν το περίμενα από μένα, κι εγώ νιώθω έτσι πλέον με τον Mac. Είναι πιστεύω κυρίως θέμα ότι γνωρίζω πως θα δουλέψουν χωρίς προβλήματα.
mariav Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Εμενα παντως ιδιοκτητης κεντρου εκμαθησης Πληροφορικής, (πρετοιμασιας ecdl κλπ) μου ειχε ζητησει να του δωσω ενα dvd που ειχε μεσα καμια 15αρια προγραμματα της Adobe.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Shame on me ???????????????????/:mad::mad: Shame on you !!!!!!!! :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
De@th L0rd Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Shame on me ???????????????????/:mad::mad:Shame on you !!!!!!!! :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p NO U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.