Antwni Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά έχω τη συγκεκριμένη μητρική και στο e-shop γράφει ότι παίρνει μέχρι 8GB DDR2 RAM!!!Παλιά έγραφε όμως κάτι άλλο, γιατί το αλλάξανε??Το χαρτί που έχω με τις οδηγίες της συγκεκριμένης μητρικής γράφει ότι παίρνει μέχρι 8GB!!Πιο να εμπιστευτώ??? ΑΑΑ να το λινκ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523566
antonl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Αφού όλοι λένε πως παίρνει ως 8GB γιατί να μην τους πιστέψεις; Γενικά καλό είναι να συμβουλεύεσαι τον κατασκευαστή κι όχι το εκάστοτε eshop για τις προδιαγραφές οποιασδήποτε συσκευής.
Antwni Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 ΟΥΠΣΣΣΣΣ ΣΟΡΡΥ!!!Πάνω αντί να γράψω 4GB έγραψα 8GB(εκεί που λέω για το βιβλιαράκι της μητρικής!!Την μητρική αυτή την πήρα πριν από ένα χρόνο(για αυτό το βιβλιαράκι γράφει ότι παίρνει DDR2 και DDR3 ενώ τώρα δεν παίρνει DDR3) και λέω μήπως χρειάζεται κανένα BIOS UPDATE ή κάτι τέτοιο???
antonl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Όχι κάτι τέτοιο δε γίνεται με BIOS update. Δεν κουμπώνουν στα ίδια slots οι DDR2/3. Μπας και είναι καμιά P35 Platinum Combo; Βασικά το "MSI P35" είναι "οικογένεια" μητρικών.
Antwni Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Στην αρχή στον τίτλο είχα βάλει ''MSI P35 NEO COMBO'' και μετά μου το άλλαξε ο Admin και έτσι δεν ανέφερα ξανά το όνομα!!!Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσες πολλές P35 πάλι καλά που με διαφώτισες!!!Ειδα στο e-shop που έγραφε MSI P35 NEO και λέω αυτή αυτή είναι η δικιά μου!!Μετά από το λινκ που μου έδωσες με την οικογένεια το ξεκαθάρισα!!Εγώ δεν περείμενα να υπήρχαν τόσο πολλά ονόματα!!Τέσπα,Να με αυτήν αυτήν!!! Δε μοιάζουν πολύ!!Έχει λίγες διαφορες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.