giorgos147 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας παιδιά.Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε forthnet με 2mbps.Πήρα τηλέφωνο στην HOL,και μου είπαν οτι μπορώ να έχει πλήρης κάλυψη δικτύου και μπορώ να πιάσω έως 24 mbps. Τι λέτε;Να πάω σε Hellas On Line;Μένω στην Ν.Αρτάκη,δίπλα στη Χαλκίδα.Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; Και ξέρει κανείς πόσα ευρώ είναι περίπου για 24mbps;
vrodinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δεω ξερω αν θα καταληξεις σε HOL η οχι παντως υπηρχε χτες στο you προσφορα για 7 μηνες πακετο σε πολυ καλη τιμη.Τσεκαρε το.Παρεπιπτοντως εγω εχω Forthnet και ειμαι ευχαριστημενος
giorgos147 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Ναι αλλά άμα σου λέει η HOL έως 24 mbps και έχω στη forthnet 2mbps...Τι να κάνω ρε παιδιά;Θα έχω μεγαλύτερη ταχύτητα...Αυτό είναι που με τραβάει προς τα εκεί.Απλά είναι αξιόπιστη η HOL;
vrodinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Ενας φιλος μου στον Κολωνο εχει ΗOL και ειναι ευχαριστημενος.Με Fritz routerακι, μια χαρα.Και απ οτι λεει και στα τηλ για τυχον αποριες με οχι και πολυ καθυστερηση.Ετσι λεει.Και ειναι στο κεντρο της Αθηνας
giorgos147 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Χμμμ,αυτό είναι που με τραβάει και στη HOL.Π.χ. στην forthnet περιμένεις μια ώρα στην αναμονή,σε αντίθεση με τη hol που δε περιμένεις ούτε 2 λεπτά...
Theos_Gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 αξειζει φιλε μου,στην εταιρια που ειμαι τεχνικος,εχουμε και την hol στο ρεθυμνο,απο χτες λειτουγεισε το δικτυο της..θα παει καλα πιστευω,τελος το παγιο του οτε....απο το νεο ετος θα χτυπησει αρκετα τις αλλες εταιριες παροχης ιντερνετ..και σε περιπτωση που σου χαλασει το fritz box στο αλλαζει σχετικα γρηγορα...οχι να σε πριξει πρωτα..προς θεου δεν κανω διαφιμησει,αλλα και γω απο connex θα παω σε hol...
nurse Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δύο μήνες έχω ΗΟL . Μέχρι τώρα όλα καλά σε επίπεδο τηλεφωνίας, ιντερνετ και εξυπηρέτησης πελατών. Το άσχημο είναι ότι όταν κόβεται το ρεύμα δεν έχεις τίποτα (ούτε τηλέφωνο) γιατί οι περισσότερες περιοχές έχουν τηλεφωνία VOIP. Αλλά αυτό μπορείς να το ρωτήσεις στη HOL. Νομίζω επίσης ότι ακόμα έχει την προσφορά 3 μήνες δωρεάν εάν κάνεις αίτηση μέσω ιντερνετ.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα με πήραν τηλ απ'την hol χτες και με έπρηξαν κανονικά να βάλω δικιά τους σύνδεση...Της λέω ότι το ψήνω να φύγω απ'τον ΟΤΕ,αλλά έχω ακόμα 1.5 μήνα για να κλείσει η εξάμηνη δέσμευση.Εκεί φούντωσε,τρελάθηκε,περίμενα να περάσει μέσα απ'τη γραμμή να εμφανιστεί μπροστά μου. - Δώσ'τε μου όλα τα στοιχεία σας να κάνουμε μια αίτηση τώρα! - Καλά κάτσε λίγο.Και τώρα να ήθελα να βρω άλλη εταιρία,έχω δέσμευση 1.5 μήνα,σου είπα... - Δεν ισχύουν αυτά στον τελευταίο μήνα συμβολαίου. - Θα πληρώσω ποινή για τη διακοπή λέμε. - Ξέχνα το,τίποτα δε θα πληρώσεις!Εμείς θα τα κάνουμε όλα.Σας κοροϊδεύει ο ΟΤΕ,μην τον πιστεύετε!!! - Το ξέρω,σε πολλά πράγματα με κοροϊδεύει,αλλά αυτό το λέει ρητά:6μηνη δέσμευση. - Μισό λεπτο...Δέσποινα,έλα εδώ(φωνάζει σε μια άλλη που ήταν εκεί κοντά!!). Και ξεκινάει round 2...Κάνα 10λεπτο κράτησε το πανηγύρι.Πολύ γέλιο,μακάρι να με ξαναπάρουν. ΥΓ:Απ'τα λίγα ουσιαστικά που πρόλαβα να συγκρατήσω ήταν ότι αν στον ένα μήνα δοκιμαστικό δεν τη παλέψω,την κάνω κύριος απ'τη hol χωρίς να δεσμεύσεις.Έτσι μου είπε τουλάχιστον η τρελαμένη(μπορεί να το είπε και πάνω στην τρέλα της για να γουστάρω ).
AlexNet Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα με πήραν τηλ απ'την hol χτες και με έπρηξαν κανονικά να βάλω δικιά τους σύνδεση...Της λέω ότι το ψήνω να φύγω απ'τον ΟΤΕ,αλλά έχω ακόμα 1.5 μήνα για να κλείσει η εξάμηνη δέσμευση.Εκεί φούντωσε,τρελάθηκε,περίμενα να περάσει μέσα απ'τη γραμμή να εμφανιστεί μπροστά μου. - Δώσ'τε μου όλα τα στοιχεία σας να κάνουμε μια αίτηση τώρα! - Καλά κάτσε λίγο.Και τώρα να ήθελα να βρω άλλη εταιρία,έχω δέσμευση 1.5 μήνα,σου είπα... - Δεν ισχύουν αυτά στον τελευταίο μήνα συμβολαίου. - Θα πληρώσω ποινή για τη διακοπή λέμε. - Ξέχνα το,τίποτα δε θα πληρώσεις!Εμείς θα τα κάνουμε όλα.Σας κοροϊδεύει ο ΟΤΕ,μην τον πιστεύετε!!! - Το ξέρω,σε πολλά πράγματα με κοροϊδεύει,αλλά αυτό το λέει ρητά:6μηνη δέσμευση. - Μισό λεπτο...Δέσποινα,έλα εδώ(φωνάζει σε μια άλλη που ήταν εκεί κοντά!!). Και ξεκινάει round 2...Κάνα 10λεπτο κράτησε το πανηγύρι.Πολύ γέλιο,μακάρι να με ξαναπάρουν. ΥΓ:Απ'τα λίγα ουσιαστικά που πρόλαβα να συγκρατήσω ήταν ότι αν στον ένα μήνα δοκιμαστικό δεν τη παλέψω,την κάνω κύριος απ'τη hol χωρίς να δεσμεύσεις.Έτσι μου είπε τουλάχιστον η τρελαμένη(μπορεί να το είπε και πάνω στην τρέλα της για να γουστάρω ). Τι να κάνουν κ αυτοί.... ώρες ώρες τους καταλαβαίνω...
giorgos147 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Και μένα με έπριξαν... Παίρνω τηλ. για να ζητήσω τιμές κ.λπ. και τους είπα οτι θέλω να φύγω απο forthnet. Τα είπαμε ωραιότατα.Αλλά μετά απο κανένα μισάωρο παίρνουν <<Τι αποφασίσατε τελικά;>>Τους λέω θα σας πάρω εγώ...Ξανά το ίδιο μετά απο μια ώρα <<Τι αποφασίσατε τελικά;Επειδή σχολάω και πρέπει να μου πείτε τώρα>>Τους είπα θα τους πάρω εγώ. Και επειδή το έκαναν αυτό δε θα πάω στη HOL.Είναι σαν να μου λένε <<Δεν έχουμε πελάτες,και σας πρίζουμε για να γίνετε δικός μας....>> Και ρε παιδιά,δε μπορώ να καταλάβω κάτι.Μου λένε θα πιάνετε έως 24 mbps.Λέω έχετε φέρει το ιδιόκτητο στη περιοχή μου;Μου λένε όχι.Οι γραμμές θα είναι του οτέ(κάτι τέτοιο) Και σκέφτομαι τώρα εγώ.Πως γίνετε αυτοί να μπορούν να δίνουν 24 με τις γραμμές του οτέ και ο οτέ να μη δίνει;
disqualified Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 [quote=giorgos147;2466942 Και σκέφτομαι τώρα εγώ.Πως γίνετε αυτοί να μπορούν να δίνουν 24 με τις γραμμές του οτέ και ο οτέ να μη δίνει; δεν ξερω που μενεις ουτε τι ισχυει στην περιοχη σου με ιδιοκτητα δικτυα αλλα αν θες δωσε μου το τηλεφωνο σου και θα σε παρω να σου πω κι εγω οτι σου δινω μεχρι 24...το πιασες. Ακομα μπορω να σου εγγυηθω το λευκοτερο λευκο, αυτοι μπορουν?
giorgos147 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 δεν ξερω που μενεις ουτε τι ισχυει στην περιοχη σου με ιδιοκτητα δικτυα αλλα αν θες δωσε μου το τηλεφωνο σου και θα σε παρω να σου πω κι εγω οτι σου δινω μεχρι 24...το πιασες. Ακομα μπορω να σου εγγυηθω το λευκοτερο λευκο, αυτοι μπορουν? Νομίζω κατάλαβα τι εννοείς....Μας δουλεύουν....
dimitris2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 εγω ειμαι με 1χρονο+ στη hol χωρις προβληματα. πλεον και στην τεχνικη υποστηριξη αν εχεις μεγαλη αναμονη σε παιρνουν αυτοι τηλ. giorgos147 , εννοεις για τιμες double play? δες εδω και πατα στο πακετο που θελεις για τιμες
SAMMIE Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Eγω με τη HOL δεν ειμαι ευχαριστημενος......Υποτιθεται οτι πληρωνω 24Μbps ...το ρουτερ λεει 13 και πραγματικη ταχυτητα εχω 2 αντε μαξιμουμ 3 !!! Καλα δε κανω λογο για το upload ...ειναι για γελια.....οχι 1Mbps που λενε , ουτε 200Κbps !!! Αυτο το προσλαμβανω σαν κοροιδια γιατι πληρωνω 18€ το μηνα και με 11€ σου δινει συνδεση στα 6Μbps !!! Tι λετε για αυτο ρε παιδια ? Εγω λεω να την κοψω την ΗΟL , να παω στην Νetone που δινει 2 νεα νουμερα και απεριοριστες κλησεις ελλαδα-εξωτερικο (και με επιλογη να κρατησω τον ΟΤΕ γιατι ποτε δεν ξερεις) στα 29€ !!!
giorgos147 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Eγω με τη HOL δεν ειμαι ευχαριστημενος......Υποτιθεται οτι πληρωνω 24Μbps ...το ρουτερ λεει 13 και πραγματικη ταχυτητα εχω 2 αντε μαξιμουμ 3 !!!Καλα δε κανω λογο για το upload ...ειναι για γελια.....οχι 1Mbps που λενε , ουτε 200Κbps !!! Αυτο το προσλαμβανω σαν κοροιδια γιατι πληρωνω 18€ το μηνα και με 11€ σου δινει συνδεση στα 6Μbps !!! Tι λετε για αυτο ρε παιδια ? Εγω λεω να την κοψω την ΗΟL , να παω στην Νetone που δινει 2 νεα νουμερα και απεριοριστες κλησεις ελλαδα-εξωτερικο (και με επιλογη να κρατησω τον ΟΤΕ γιατι ποτε δεν ξερεις) στα 29€ !!! Εγώ λέω να πας σε κανέναν οτέ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.