GiannisMetal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 πριν μερικές εβδομάδες η forthnet μου πρότεινε να αυξήσω την ταχύτητα μου σε 12 mbps. Όλα εντάξει, δεχτήκαμε, και σήμερα μπαίνω στο internet, και λέει ότι συνδέθηκε με 7,8 mbps. Το download όμως κυμαινόταν στα προηγούμενα επίπεδα, αυτά του 1 mbps. Έκανα επανεκκίνηση και ξανασυνδέθηκα, αυτή τη φορά με 5,6 mbps. Έχω το crypto f200. Πότε θα σταθεροποιηθεί η ταχύτητα; Πότε θα έχω πραγματικά μεγάλη ταχύτητα download;
antonl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δεν απαντώ άμεσα στο πρόβλημά σου, απλώς ενημερωτικά, το F200 δεν είναι ADSL2/2+ modem, οπότε σε περιορίζει στα 8Mbps. Ίσως βέβαια και να σε κόβει νωρίτερα η γραμμή σου.
GiannisMetal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δεν απαντώ άμεσα στο πρόβλημά σου, απλώς ενημερωτικά, το F200 δεν είναι ADSL2/2+ modem, οπότε σε περιορίζει στα 8Mbps. Ίσως βέβαια και να σε κόβει νωρίτερα η γραμμή σου. Καλησπέρα φίλε.Το γνωρίζω αυτό για το f200, θα μου στείλουν από τη forthnet ένα router. Λογικά θα χρειαστούν μερικές μέρες μέχρι την πλήρη σταθεροποίηση της γραμμής...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 άλλαξε router με κάποιο που υποστηρίζει adsl2+ όπως είπε και ο antonl... μετά πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα να σου αλλάξουν το "account" από 1mbit σε έως 24mbit (δλδ το Profile της σύνδεσής σου) δλδ η γραμμή έχει ανέβει αλλά όχι η σύνδεση για αυτό παίζεις ακόμα με ταχύτητες 1mbit
GiannisMetal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 μάλιστα...οπότε περιμένω το router και μερικές μέρες για αλλαγή του account σε μεγαλύτερες ταχύτητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.