Panos0685 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Εχω ISDN και το Netmode ειναι στο υπογειο επειδη εκει ερχεται το καλωδιο του οτε απο εξω.Το προβλημα μου ειναι οτι για να εχω ιντερνετ στο pc μου που ειναι στον πρωτο οροφο(σε μονοκατοικια) εχω αναγκαστει να ενωσω το μοντεμ με το pc με 20μετρο καλωδιο ethernet.Στο δωματιο του υπολογιστη υπαρχει πριζα τηλεφωνου αλλα κανει μονο για τηλεφωνο οχι για internet!Που πρεπει να απευθυνθω για να βρω τεχνικο να μου κανει την μεταφορα?Η μηπως αν αλλαξω την γραμμη σε PSTN λυθει το προβλημα?Αν δεν χρειαζομαι πλεον το netmode...Tιι αλλο μπορω να κανω?Ειναι πολυ καραγκιοζιλικι το 20μετρο καλωδιο παντως...ειμαι σαν Homo Sapiens... -----Προστέθηκε 19/12/2008 στις 12 : 46 : 09----- Επισης πιστευω οτι κ το ασυρματο modem ειναι πολυ ημιμετρο δεν θα το ηθελα...
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 αναλογως την ολη συνδεση σου.αν σου εχοθν φερει γραμμη στο δωματιο κατευθειαν απο το ab1 η ab2 του netmod χωρις να περναει απο αλλα πριζακια το βγαζεις απο εκει to bazeis splitter και ανεβενει σε σενα san adsl πλεον.
Panos0685 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 αναλογως την ολη συνδεση σου.αν σου εχοθν φερει γραμμη στο δωματιο κατευθειαν απο το ab1 η ab2 του netmod χωρις να περναει απο αλλα πριζακια το βγαζεις απο εκει to bazeis splitter και ανεβενει σε σενα san adsl πλεον. Εννοεις οτι βγαζω το Netmod και το παω πανω?Ετσι απλα?Αν ναι το κεντρικο καλωδιο που το βαζω?
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Εννοεις οτι βγαζω το Netmod και το παω πανω?Ετσι απλα?Αν ναι το κεντρικο καλωδιο που το βαζω? to rουτερ θα βαλεις πανω ετσι.αλλα γενικως μια απλη λογικη ειναι ολα.το τι μπορει να γινει εξαρτατε απο τα καλωδια πισω απο τον τοιχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.