Προς το περιεχόμενο

OTENET OnDSL Home S2 Αορίστου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

..μολις εκανα (μεσω τηλφνου) συνδεθηκα αλλα ακομη δεν εχω τα σχετικα εγγραφα..

επειδη λογω κοστους θα φυγω και θα παω φορθνετ που στην περιοχη μου πεταει, 2 ερωτησεις..

1. ποτε μπορω να φυγω?

2. πηρα δωρο ασυρματο μοντεμ ρουτερ, αρα ποσα θα χρεωθω αν φυγω νωριτερα απο το χρονο που ξεχρεωνεις το δωρο?

υγ. για την ιστορια .....απ την αρχη ηθελα φορθνετ αλλα η τηλφντρια ειπε "γραφτειτε στον οτε ενα μηνα κ μετα ελατε σε εμας, διοτι στην περιοχη σας να σας δωσουμε γρηγορα γραμμη .. δυσκολο...."

Δημοσ.

Είναι αλήθεια η εξάμηνη δέσμευση, σίγουρα αν το κόψεις πριν το εξάμηνο θα πληρώσεις ως ποινή όλα τα πάγια του conn-x ως το τέλος του εξαμήνου. Στην περίπτωσή σου αν το έκανες τώρα έχεις 6 μήνες επί 16,5 ευρώ το μήνα. Τώρα με τον εξοπλισμό δε ξέρω αν έχεις επιβάρυνση, υπάρχουν τρία ενδεχόμενα 1) δεν πληρώνεις τίποτα γιατί θα χρεωθείς την ποινή του εξαμήνου, 2) πληρώνεις την τιμή του ασύρματου μείον την επιδότηση που δίνουν σε καιρό που το ασύματο δεν είναι δωρεάν, δηλαδή 35 ευρώ και 3) πληρώνεις όλο το ασύρματο που κοστίζει γύρω στα 65 ευρώ.

Θα δώ αν μπορώ να μάθω κάτι πιο συγκεκριμένο και θα σου πω, αλλιώς με ένα τηλέφωνο στο 134 θα λυθούν οι απορίες σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...