dimitris212 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Ξέρει κανένας πως φτιάχνουν τις διαφημίσεις στην TV?? ή τα spot στον ΑΝΤ1 κτλ?? Με ποιο πρόγραμμα??? η με κονσόλα??
micos000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Προγράμματα θα έλεγα και όχι πρόγραμμα. Δεν θα αναφερθώ στον ήχο, αυτό το καταλαβαίνεις φαντάζομαι. Τα 3D graphics γίνονται με αντίστοιχα προγράμματα όπως 3D Studio Max, Lightwave, Maya 3d, Softimage κτλ Η σύνθεση γραφικών με live action ή μεταξύ τους τα επι μέρους στοιχεία, όπως και η επι πλέον εφαρμογή εφέ γίνεται συνήθως με effectors όπως After Effects, Compustion κτλ Το μοντάζ των βίντεο γίνεται με Video Editors όπως Premiere, Edius, Liquid, Vegas Studio κτλ Η επεξεργασία φωτογραφιών και η βελτίωση στατικών εικόνων, σύνθεση still backgrounds για matte painting καθώς επίσεις και το ξεκαθάρισμα των textures για την χρήση τους στα 3D προγράμματα γίνεται με Photoshop συνήθως Όλα κοστίζουν μια περιουσία, υπάρχουν 10άδες βιβλία για το καθένα από αυτά σε όλες τις γλώσσες και η τεχνογνωσία για να τα δουλέψεις είναι ανεκτίμητη. Αν κάνεις αναζήτηση στο google για τους όρους με έντονα γράμματα θα καταλάβεις.
Praetorianos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Όλα κοστίζουν μια περιουσία, υπάρχουν 10άδες βιβλία για το καθένα από αυτά σε όλες τις γλώσσες και η τεχνογνωσία για να τα δουλέψεις είναι ανεκτίμητη. Και νόμιζα ότι το να κάνω μια ερασιτεχνική διαφήμιση για την εργασία στη σχολή μου θα μου έπαιρνε μάξιμουμ 1-2 μέρες:-(
micos000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Φυσικά και υπάρχουν πιο φθηνές και αυτοματοποιημένες λύσεις. Η ερώτησή σου ήταν πως γίνονται οι διαφημίσεις στην tv και σ΄αυτό απάντησα. Τώρα, για το πως μπορείς να κάνεις μια ερασιτεχνική διαφήμιση γρήγορα και φθηνά, αυτό είναι άλλο θέμα. Το Blender είναι δωρεάν 3D πρόγραμμα Υπάρχουν φθηνές εκδόσεις για video edit από pinnacle, sony, adobe. Υπάρχει και η τζάμπα του windows movie maker (που το έχεις ήδη) που για ένα απλό μοντάζ είναι πανεύκολο. Στο κάτω-κάτω, η διαφήμιση είναι πρώτα ιδέα και μετά εικόνα και ήχος. Πάρε μια κάμερα, μια κάρτα dv, μερικούς φίλους, ένα σενάριο και στρώσου στην δουλειά να προλάβεις. Υ.Γ. Και τίμησε το signature που έχεις.
dimitris212 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 τρεχα γύρευε δηλαδή αλλά αξίζει τον κόπο πιστεύω!!! Δεν ξέρω αν φτάνει ένα βιβλίο, πιο σωστά αποτελέσματα θα έχει να σου δείξει τα βασικά ένας επαγγελματίας, ώστε να σε βάλει στα μυστικά της αγοράς. 3D studio και after effect κορυφαία προγράμματα αλλά και αυτά που είπες φίλε μου είναι το καθένα ξεχωριστό στο είδος του!!!
micos000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Αξίζει και με το παραπάνω. Έχει και επαγγελματικό μέλλον αν μπεις στο παιχνίδι. Αποφάσισε με ποιο θα ασχοληθείς και μην μπλέκεις πολλά προγράμματα, άποψή μου βέβαια. Πιάσε 3dsmax, after effects και photoshop και είσαι σχεδόν καλυμμένος, αν και μπορείς να μείνεις μόνο σε ένα πρόγραμμα 3D και να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά σ' αυτό. Το Photoshop όμως, πάντα ανά χείρας. Είναι απαραίτητο σε ότι κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.